Digitaalisten palveluratkaisujen asiantuntijayritys HeadPower Oy vahvistaa toimintaansa infraverkkotoimialoilla

HeadPower on vesihuoltoalalla uusi toimija, jonka palvelut poikkeavat tavanomaisista ja totutuista. Parisen kymmentä vesihuoltotoimijaa eri puolilta maatamme luottavat jo palveluihimme.
HeadPower on vesihuoltoalalla uusi toimija, jonka palvelut poikkeavat tavanomaisista ja totutuista. Parisen kymmentä vesihuoltotoimijaa eri puolilta maatamme luottavat jo palveluihimme.
18.03.2024 | Yrityselämässä tapahtuu

Vuonna 2001 perustettu HeadPower Oy on suomalaisten pilvipalveluiden edelläkävijäyritys, joka vaikuttaa aktiivisesti infraverkkotoimialojen kehitykseen. Yhtiön digitaaliset tuotekokonaisuudet koostuvat sovelluksista ja ohjeistoista, jotka helpottavat ja tehostavat verkonhaltijoiden ja niiden sidosryhmien toimintaa.

HeadPower Oy kehittää jatkuvasti tuotteita ja palveluita vastaamaan paremmin asiakkaiden ja toimialan tarpeisiin, samalla huomioiden toimialan operatiivisen tason näkemykset ja tarpeet sekä lainsäädännön muutokset. Tekeminen, työturvallisuus, ympäristöturvallisuus ja laatukriteerit ovat toiminnan keskiössä.

- Sähkö-, vesi, kaukolämpö- ja televerkostojen rakennus- ja kunnossapitotyöt tehdään hallitummin, turvallisemmin ja laadukkaammin sovelluksiamme ja ohjeistojamme käyttämällä. Palvelumme toimitetaan pilvipalveluina asiakkaillemme hyödyntäen uusinta teknologiaa. Asiakkaamme voivatkin palveluidemme avulla keskittyä enemmän omien liiketoimintojensa kehittämiseen, kertoo HeadPower Oy:n vesihuollon tuotepäällikkö Teemu Lepistö.

Toiminta on laajentunut eri infraverkkotoimialoille

HeadPower on alkujaan perustettu sähköverkkoyhtiöiden toimesta, ja edelleenkin taustalla ovat samat omistajayhtiöt.

- Tämä takaa sen, että omistajat ovat myös meidän asiakkaitamme ja se vaikuttaa suoraan siihen, että meidän kustannustasomme pysyy maltillisena. Liiketoimintamme tavoitteena on tuottaa pitkäikäisiä ratkaisuja ja mahdollistaa maltillinen tuotto omistajillemme, taustoittaa Lepistö ja jatkaa:

- Toimintamme alkuvaiheessa teimme sähköverkkoyhtiöille toimintaohjeita ja hyvin pian huomattiin, että sähköverkkoyhtiöiden ilmaan ja maahan kaapelointia tekevät urakoitsijat ovat samoja, jotka operoivat televerkkoja. Täten ohjelmistopuolemme laajeni myös televerkkojen maailmaan. Sähköverkkoyhtiöiden omistamien kaukolämpöverkostojen kautta laajennettiin myös kaukolämmön ohjeistukseen. Myöhemmin, monialayhtiöiden muodostumisen kautta, HeadPowerin toimialasektori laajentui tukemaan myös vesihuoltoalan toimintaa. Nykyisin toimitamme monipuolisia pilvipalveluita vesi-, sähkö-, tietoliikenne- ja kaukolämpöyhtiöille ja verkkoja rakentaville urakoitsijoille. Yhtiömme sovellukset ja ohjeistot auttavat verkkoyhtiöiden ja urakoitsijoiden jokapäiväistä työskentelyä.

Vahvistusta ja kasvua vesihuoltosektorille

Teemu Lepistö on aloittanut HeadPower Oy:n vesihuoltosektorin tuotepäällikkönä toukokuussa 2021. Oma tuotepäällikkö vesihuollon puolella on mahdollistanut sektorille tarjottavien palveluiden kehittymisen.

- Vastuualueeseeni HeadPowerin tuotekehitysyksikössä kuuluvat vesihuoltosektorin käyttöön tarkoitetut palvelut ja niiden kehitys. Kehitettävät uudet palvelumme tukevat vesi- ja viemäriverkostojen rakennuttamista ja kunnossapitotehtäviä.

www.headpower.fi

Facebook | Instagram | LinkedIn | YouTube | X

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä