Domino Kiinteistöpalvelut on muuntautumiskykyinen kiinteistöhuollon moniosaaja

Domino Kiinteistöpalvelut on perheyritys, jota pyörittävät puolisot Marjut ja Hermanni Uusitalo (keskellä), sekä Marjutin veli, Vesa Granqvist. 
Domino Kiinteistöpalvelut on perheyritys, jota pyörittävät puolisot Marjut ja Hermanni Uusitalo (keskellä), sekä Marjutin veli, Vesa Granqvist. 
11.05.2022 | Yrityselämässä tapahtuu

Hyvin hoidettu kiinteistö on viihtyisä ja tekee asumisesta ja omistamisesta turvallista. Kiinteistön toimivuus ja kunto turvataan jo etukäteen hyvin toteutetun kiinteistöhoidon ja -huollon avulla, jolloin vältytään monilta ongelmilta ja pidetään kiinteistö kunnossa koko sen elinkaaren ajan.

Raisiosta käsin operoiva Domino Kiinteistöpalvelut Oy on kiinteistönhuollon vahva osaaja jo vuodesta 1983 lähtien.

- Toimimme koko Turun talousalueella. Tavoitteemme on löytää jokaisen asiakkaamme tarpeisiin sopiva palvelukokonaisuus. Tarjoamme monipuolisia ja kustannustehokkaita kiinteistönhuolto- sekä siivouspalveluja taloyhtiöille, yrityksille, julkiselle sektorille, liikekiinteistöille sekä yksityistalouksille. Perinteisten kiinteistöhoitopalveluiden lisäksi yrityksen palveluihin kuuluvat muun muassa vihertyöt, konetyöt sekä pienimuotoiset remonttityöt. Lisäksi Domino Pika-apupalvelu tarjoa palveluita kodin pienkorjauksiin ja muihin pienimuotoisesti suoritettaviin töihin, joko tunniksi tai vaikkapa päiväksi, toimitusjohtaja Hermanni Uusitalo kertoo ja jatkaa:

- Kun hoidamme jo kiinteistönhuoltoa taloyhtiössä, luotetaan tuttuun yhtiöön helpommin myös pienkorjaus- ja kotiapupalveluidenkin osalta.

- Asiakkaamme arvostavat täyden palvelun tuotevalikoimaamme, josta yhdessä olemme rakentaneet asiakkaiden ja kiinteistöjen erityistarpeet huomioiden jokaiselle kiinteistölle parhaan mahdollisen palvelupaketin. Nimeämme jokaiselle kohteelle oman huoltomiehen ja siivoojan, jotka tietävät ja tuntevat itse kunkin kohteen toimintakulttuurin. Näin pystymme huomioimaan asiakaskohtaiset erityisvaatimukset ja voimme tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaidemme ja kohteen kannalta, Hermanni Uusitalo luonnehtii Domino Kiinteistöpalvelut Oy:n toimintaa.

Paikallinen palveluntuottaja tuntee vastuunsa

Yrityksen toiminnan vahvuuksina Uusitalo pitää yrityksen henkilökunnan erinomaista palveluhenkisyyttä ja korkeatasoista ammattitaitoa.

- Työntekijöitä meillä on keskimäärin 35 henkilöä. Töiden hallinta ja aikataulussa pysyminen ovat nekin selkeitä vahvuustekijöitämme. Olemme paikallinen toimija, joka on joustava ja ketterä asiakkaiden suuntaan. Yrityksellä on 24/7-periaatteella toimiva päivystys, joka takaa kiinteistön toimintavarmuuden ympäri vuorokauden. Paikalle tullaan aina silloin, kun tarve vaatii, Uusitalo sanoo.

Tiedot ajan tasalla

- Pyrimme pitämään asiakaspalvelun mahdollisimman korkeatasoisena. Meillä on vankkaa kokemusta kiinteistöjen hoidosta sekä ymmärrys kiinteistöjen elinkaaresta. Valtteinamme meillä on huoltotöiden suunnittelussa ja työnohjauksessa oma, asiakaskohtainen sähköinen ohjelmisto, johon luomme asiakaskohtaiset tunnukset. Ohjelmistoon dokumentoidaan kaikki jo tehdyt ja tulevat työt. Reaaliaikaisen ohjelmiston avulla kiinteistönhoito saadaan näin mahdollisimman tehokkaaksi ja asiakkaalle edulliseksi, Uusitalo selvittää.

Toimistopäällikkö Marjut Uusitalon käytössä on modernit kiinteistönhoito- ja paikannusjärjestelmät, joiden avulla voidaan todentaa, mitä töitä on tehty ja missä huoltoa tarvitaan.

Vastuullisuus ja kehittyminen ohjaavat siivousalaa

Uusitalo kertoo, että noin puolet Domino Kiinteistöpalvelujen liikevaihdosta koostuu siivousalasta.

- Asuin-, työ- ja muiden ympäristöjen puhtaudella on suuri merkitys sekä viihtyisyyden, turvallisuuden että terveyden kannalta. Siisti työympäristö viestii myös yrityksen arvoista ja luo osaltaan vahvaa mielikuvaa toiminnasta.

- Räätälöimme siivouspalvelumme aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti ja otamme asiakkaan toiminnan huomioon siivouspalvelukokonaisuutta suunniteltaessa. Jos asiakkaamme toiminta tai työympäristö muuttuu, pystymme joustavasti sovittamaan siivouspalvelumme uuteen tilanteeseen, Hermanni Uusitalo määrittelee.

Puh. 02 6519 6600
[email protected]
www.kiinteistonhuoltoturku.fi
Facebook

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä