PaJAROCK Oy on kivenjalostuslaitteiden kunnossapidon moniosaaja

Kuvassa toteutetaan murskaimen kara-akselin korjaushitsausta.
Kuvassa toteutetaan murskaimen kara-akselin korjaushitsausta.
01.07.2024 | Yrityselämässä tapahtuu

PaJAROCKin taustalta löytyy vuosikymmenten erityisasiantuntemusta kivenjalostuslaitteiden huolloista sekä korjauksista. Vuonna 2022 perustettu PaJAROCK Oy lähti nopeaan kasvuun uudenlaisen toimintamallinsa ansiosta, jossa se on asiakkailleen täyden palvelun kumppani. PaJAROCK tarjoaa joustavien kivenjalostuslaitteiden korjaus- ja huoltopalveluiden lisäksi kattavat omaan maahantuontiin perustuvat varaosapalvelut.

– Ydinosaamistamme edustavat kivenjalostuslaitteiden (kivenmurskaus ja seulonta) kustannustehokkaat kunnostukset ja korjaukset. Tarjoamme laitteiden elinkaarta jatkavia palveluitamme niin loppukäyttäjille kuin laitemyyjillekin.

PaJAROCKin Tampereella sijaitsevista toimitiloista löytyy korjaamo- ja tuotantotilojen lisäksi kattavat varaosavarastot kivenjalostuslaitteisiin. Suomessa käytössä oleviin päämerkkeihin on saatavilla kattavasti varaosia heti hyllystä. Asiakkaille tarjotaan myös kattavaa teknistä tukea sekä käytönopastusta puhelimitse kellonaikaan katsomatta.

– Kun teemme reaktiivista kunnossapitoa asiakkaille, voimme tarjota heille samalla kattavan varaosavalikoimamme hyödyt, jolloin takaamme, että korjaukset valmistuvat parhaassa mahdollisessa ajassa. Korjausten lisäksi teemme myös asiakkaiden toiveiden mukaisia kivenjalostuslaitteiden modifiointeja ja räätälöintejä. Tarjoamme myös monipuolista korjaushitsaus- ja koneistuspalvelua raskasta kalustoa toiminnassaan käyttäville yrityksille, Korjaamosta ja myynnistä vastaava, yrityksen perustaja, Jukka Kauranen kertoo.

Kaurasen mukaan jokainen laite tutkitaan tarkasti ennen korjaustoimenpiteitä. Tämän jälkeen toimenpiteet keskustellaan yhdessä asiakkaan kanssa, jotta lopputuloksesta saataisiin mahdollisimman järkevä aikataulun ja kustannusten osalta.

Kenttähuolto palvelee ympäri Suomen

PaJAROCKin kenttähuolto ja tekninen tuki auttavat asiakasta mm. sähköön ja automaatioon liittyvissä vikatilanteissa. Lisäksi kenttähuolto huolehtii kunnostetun kaluston käyttöönotosta. Ongelmat täytyy saada ratkaistua vikatilanteissa nopeasti. Tässä ovat apuna yrityksen kaksi huoltoautoa sekä oma kuljetuskalusto, mikäli kivenjalostuslaite on tuotava PaJAROCKin korjaamolle.

– Kaikki tekijämme ovat alan kokeneita ammattilaisia, ja komponenttipuolellakin käytämme laadukkaita oman maahantuonnin osia. Jotta asiakas saisi apua oikea-aikaisesti, teemme yhteistyötä myös muiden alan toimijoiden kanssa, kenttähuollosta ja teknisestä tuesta vastaava Timo Kankaansivu toteaa.

Järeä ja kattava korjaamokalusto

PaJAROCKin 1000 neliön toimitiloista löytyy kaksi 50 tonnin siltanosturia sekä pienempiä nostureita ja vastapainotrukkeja apunostoihin. Käytössä on myös järeät 100 tonnin hydrauliprässi sekä sylinteri- ja lattiatunkit aina 103 tonniin saakka. Kalustoon kuuluu myös hydraulivääntimet ja isot paineilmakäyttöiset iskevät vääntimet sekä Huck-ruuvivääntimet ja hydraulikoneikko. Hitsausmenetelminä käytössä ovat Mag- ja puikkohitsaus sekä hiilikaaritalttaus. Korjaamotiloista löytyy myös kaksi pyörityspöytää, joita hyödynnetään mm. murskainten kara-akselien ja runkojen täyttöhitsauksissa. Mittauspalvelut hoidetaan kaari-, sauva- ja digitaalimikrometreillä, jotka takaavat tarkan lopputuloksen.

Varaosien maahantuontia sekä kunnostustoimintaa

PaJAROCKin toimintaan kuuluu olennaisena osana oma varaosien maahantuonti sekä varaosien kunnostuspalvelu. Yrityksen hyvä toimittajaverkosto ja suuret maahantuontierät takaavat asiakkaille kilpailukykyiset hinnat.

– Pystymme ennakoimaan kivenjalostuskentän tarpeita talvi- ja kesäkuukausille, joten oikeita varaosia löytyy varmasti varastosta. Peruskunnostamme myös seuloja, koneikkoja, käyttölaitteita, käyttöakseleita, kara-akseleita ja runkoja varastoon, joten niitä on saatavilla sesongin alkaessa, Kauranen lupaa.

Kauranen mainitsee, että huoltoon tuleviin koneisiin pystytään tarvittaessa myös valmistamaan osia nopealla aikataululla, koska samalla tehdasalueella sijaitsee sorvausta, laser- ja plasmaleikkausta sekä pintakäsittelyä tarjoavia yrityksiä.

www.pajarock.fi

Jukka Kauranen
Korjaamo ja myynti
Puhelin: 040 548 0381
[email protected]

Timo Kankaansivu
Kenttähuolto ja tekninen tuki
Puhelin: 050 571 8928
[email protected]

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia