DPF Cleanin ydinosaamista ovat hiukkassuodattimien pesu- ja vaihtopalvelut

Facebook
09.12.2021 | Yrityselämässä tapahtuu

Hiukkassuodatin, DPF on dieselmoottorilla varustettujen ajoneuvojen pakokaasujen puhdistuslaite. Se suodattaa moottorista tulevat nokihiukkaset. Kuten kaikkia muitakin suodattimia, sitä on puhdistettava ajoittain, muuten se menettää tehokkuutensa. Hiukkassuodattimen pesua tarjoaa vielä hyvin harva yritys Suomessa. DPF Clean Oy on alan edelläkävijä.

- Vuodesta 2018 lähtien olemme tehneet hiukkassuodattimien pesuja ja puhdistuksia kaikkiin dieselkäyttöisiin ajoneuvoihin ja työkoneisiin. Varastostamme löytyy uusia ja valmiiksi pestyjä hiukkassuodattimia myytäväksi sekä vaihtopalveluun, DPF Clean Oy:n toimitusjohtaja Remi Klais kertoo.

Klais kertoo, että DPF Clean Oy:n toiminta käynnistyi varsinaisesti joulukuussa 2020, kun yritys yhtiöitettiin ja Klaisin yhtiökumppaniksi tuli Jussi Valkama.

- Toimimme tällä hetkellä kolmella paikkakunnalla; Seinäjoella, Pirkkalassa ja Espoossa. Lähitulevaisuudessa meille on tulossa lisää toimipaikkoja. Yrityksemme kasvun tavoitteena on, että haluamme olla lähellä asiakkaita. Useampi eri yksikkö takaa, että voimme palvella asiakkaitamme paikallisesti ja joustavasti, Klais määrittelee.

Yrityksen asiakaskuntaa ovat muun muassa kuljetusliikkeet, korjaamot, maanrakennusyritykset, metsäkoneyritykset sekä yksityiset.

- Me olemme luoneet tiiviit yhteistyökuviot alan johtavien yritysten kanssa.Teemme vahvaa yhteistyötä muun muassa Pohjoismaiden suurimman henkilö- ja pakettiautojen, työkoneiden pakoputkistojen sekä teollisuuden ohutseinäisten teräsputkien valmistajan FennoSteel Oy:n sekä täyden palvelun konetalo Kobelco Centerin kanssa, Klais mainitsee.

Hiukkassuodattimien pesupalvelut toteutetaan uudella iskupainetekniikalla 

Klais sanoo, että hiukkassuodattimen täyttyminen on yleensä seurausta joko ajoneuvon tai työkoneen teknisestä kunnosta, isoista tuntimääristä, tyhjäkäynneistä, tai kesken jääneistä poltoista eli regeneroinneista.

- Raskaan kaluston suodattimet ovat kalliita osia. Pesu irrotuksineen, kiinnityksineen ja aineineen on asiakkaalle huomattavasti halvempi vaihtoehto kuin uuden ostaminen. Pesu voi säästää jopa 80% kustannuksissa. Meillä pesujen hinnat ovat 300 eurosta alkaen. Pääsääntöisesti kaikki ehjät hiukkassuodattimet voidaan pestä. Pesun jälkeen hiukkassuodattimesta tulee lähes uudenveroinen, Klais sanoo ja jatkaa:

- Vastaanotamme hiukkassuodattimia ympäri Suomen. Hoidamme asiakkaan lähettämän suodattimen noudon, pesun ja palautuksen. Kiireellisissä tapauksissa hiukkassuodattimen saa pestynä jopa samaksi päiväksi meille saapumisesta.

- DPF-hiukkassuodattimen pesun lisäksi suoritamme tarvittaessa suodattimen irrotukset ja asennukset. Käytämme uusinta tekniikkaa sekä välineitä, jotta saadaan paras mahdollinen lopputulos. Käytämme pesuihin soveltuvia CE hyväksyttyjä erikoistyökaluja, pesureita ja mittareita. Hiukkassuodattimien pesut suoritetaan luonnonystävällisillä biohajoavilla pesuaineilla. Liitämme mukaan dokumentin, josta selviää suodattimen arvot ennen ja jälkeen pesun, Remi Klais selvittää.

https://dpfclean.fi/

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä