Ensiluokkaiset sähkökeskukset kotimaiselta valmistajalta

Facebook
13.10.2021 | Yrityselämässä tapahtuu

E Avenue Oy:n tarjonta kattaa kaikenlaiset sähkökeskustarpeet, myös avaimet käteen -järjestelmäratkaisuina. Yrityksen asiakaslähtöinen toimintatapa, joustavuus sekä korkea laatu ovat toiminnan keskeisiä periaatteita. E Avenue Oy toimii viidellä paikkakunnalla; Kuopiossa, Iisalmessa, Keravalla, Ikaalisissa ja Seinäjoella.

– Meiltä löytyy täysi tuotevalikoima alkaen kerrostalon vakiokeskuksesta aina 5000 A:n teollisuuskojeistoon saakka, laite- ja automaatiokeskuksia unohtamatta. Jakeluverkkoyhtiöille tarjoamme jako- ja haaroituskaappeja, kertoo myyntijohtaja Ville Malinen.

E Avenue Oy:n valmistamat sähkökeskukset ovat erittäin laadukkaita ja turvallisia. Tuotannossaan E Avenue Oy käyttää vain tunnettujen valmistajien parhaita komponentteja.

– Kentältä saatu palaute kertoo, että meidät tunnetaan valmistamiemme tuotteiden erinomaisesta laadusta, Malinen mainitsee.

Jokaiselle valmistuneelle keskukselle suoritetaan kattava lopputarkastus ennen keskuksen toimittamista asiakkaalle. Keskuksen mekaanisen toiminnan lisäksi tarkastetaan ohjausten sähköinen toiminta. Näin varmistetaan asiakkaan työmaalle toimitetun keskuksen nopea asennus sekä käyttöönotto.

E Avenuen Potentia®- sähkökeskusjärjestelmä on tyyppitestattu ja kennokeskuksille on tehty hyväksytysti valokaarioikosulkukokeet. Yhtiöllä on sertifioidut ISO 9001 -standardin mukainen laadunhallintajärjestelmä ja ISO 14001 -standardin mukainen ympäristöjärjestelmä. Tuoreimpana sertifiointina on ISO 45001- standardin mukainen työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä.

Jo tarjousvaiheessa kaikki selvillä

– Ikaalisten tehdas valmistaa pääosin keskuksia julkisiin kiinteistöihin. Asiakkaita ovat sekä valtakunnalliset että paikalliset urakoitsijat, kertoo Ikaalisten toimipisteen avainasiakaspäällikkö Katja Koskiniemi

Koskiniemi kertoo, että asiakaspalvelussa halutaan panostaa erityisen paljon asiakaskohtaamiseen. Yhdessä asiakkaan kanssa käydään läpi tarvittava ratkaisu, jolloin saadaan sekä teknisesti että taloudellisesti järkevä toteutus. Näin ollen asiakkaalla on jo tarjousvaiheessa kaikki selvillä, eikä asiakkaalle tule yllätyksiä hintoihin tai toimitusaikoihin liittyen.

– Kun asiakkaan kanssa lähdetään keskustelemaan toimituksesta, takaamme että meillä on laadukkaat tuotteet ja teemme parhaamme pysyäksemme asiakkaan aikataulussa. Pyrimme pitämään asiakkaan ajan tasalla läpi koko toimitusprosessin, painottaa Koskiniemi

Aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti

E Avenuen huomattava tuotantokapasiteetti ja henkilöstön korkea asiantuntemus takaavat yhtiön asiakkaille kokonaisvaltaisen ja nopean palvelun. Yhtiö pyrkii tuotteillaan ja toiminnallaan parantamaan asiakkaidensa energiankäytön tehokkuutta. E Avenuen keskusjärjestelmien modulaarisuus mahdollistaa lähes rajattomasti eri kokoonpanoja. Monipuoliset kenttäleveydet ja runkokorkeudet antavat vapauden suunnitella juuri asiakkaan tarpeen mukainen kokonaisuus, joka on myös tyylikkään näköinen.

– Kaikki E Avenue Oy:n valmistamat tuotteet räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Asiantuntevat suunnittelijamme tekevät asiakkaalle ehdotuksen keskuksen tai kojeiston toteutuksesta, minkä jälkeen ehdotus käydään yhdessä läpi ennen valmistuksen aloittamista. Teollisuuden käyttöön meneviin laitteisiin voimme käyttää asiakkaan haluamia komponentteja, esimerkiksi sellaisia, joita asiakas itse varastoi varaosina. Emme ole sidottuja mihinkään tiettyihin komponenttivalmistajiin, Ville Malinen kertoo.

E Avenue Oy näyttää tietä

E Avenue Oy:llä on kolme liiketoiminta-aluetta: kiinteistöt, teollisuus- ja jakeluverkot sekä koneiden ja laitteiden valmistajat.

– Menemme toiminnassamme aina laatu edellä. Emme välttämättä tarjoa markkinoiden halvimpia ratkaisuja. Olemme tehneet huomattavia investointeja omiin ohutlevykoneisiin ja samalla kehittäneet omaa tuotemallistoa. Investointien ansiosta toimitusaikamme ovat joustavat ja pystymme vastaamaan asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin.

Automaation rooli on tänä päivänä vahvasti esillä myös sähkökeskusten valmistuksessa. Nykyaikaiset väyläpohjaiset ratkaisut mahdollistavat keskuksen integroimisen osaksi turvallisesti toimivaa sähköjärjestelmää unohtamatta keskuksen reaaliaikaista kunnonvalvontaa.

– Sähköautoilun lisääntyminen näkyy myös E Avenuen toimittamissa keskuksissa. Toimitamme latausasemien syöttökeskuksia niin rakennuksen ulkopuolelle kuin parkkihalleihin. Syöttökeskus rakennetaan yleensä lähelle latausasemia kaapelointikustannusten minimoimiseksi. Syöttökeskukset voidaan varustaa energialaitoksen mittauksella tai lähtökohtaisilla mittauksilla. Tarvittaessa keskus voidaan maalata samanväriseksi itse latausaseman kanssa yhtenäisen ilmeen saavuttamiseksi.

Harkittua kasvua

Yrityksen päätoimipaikka on Kuopiossa, muut tuotantolaitokset sijaitsevat Iisalmessa, Keravalla, Ikaalisissa ja Seinäjoella. Kunkin paikkakunnan toiminta on osaltaan erikoistunut johonkin tuoteryhmään. Ikaalisissa ja Seinäjoella valmistetaan kiinteistökeskuksia, Iisalmessa ja Keravalla tuotanto painottuu puolestaan kone- ja laitekeskuksiin. Kuopion toimisteessä valmistetaan keskuksia teollisuuden ja jakeluverkkoyhtiöiden tarpeisiin sekä lisäksi suurempia kiinteistökeskuksia. Kuopiossa toimii myös ohutlevyosien ja koteloiden automatisoitu tuotanto.

Yhtiön juuret ulottuvat 1990-luvun alkupuolelle, jolloin toimintansa aloitti kaksi keskusvalmistajaa Ikaalisten Keskussähkö Oy ja Kuopion Kojeisto Oy. E Avenue Oy syntyi näiden kahden yhdistäessä voimansa vuonna 2004. Yhtiö on kasvanut harkitusti. Vuonna 2015 E Avenue osti Maansähkö Oy:n liiketoiminnan ja SK-Kojeistot Oy:n vuonna 2018. Tällä hetkellä yhtiö työllistää n. 200 henkeä.

– Kasvutavoitteiden myötä on tullut myös rekrytointitarpeita. Voi todeta, että asentajan tehtäviin palkataan jatkuvasti työntekijöitä, kun vain sopivia löytyy. Myös asiantuntijapuolelle on tullut melko paljon uutta väkeä viimeisimpien parin vuoden aikana, toteaa Malinen loppuun.

www.eavenue.fi

p. 02 9009 2200

Artikkeli on julkaistu Tampereen seudun Yritysmaailma -lehdessä 2/2021.

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä