Entrackilta maanrakennuskoneiden alustaosat nopeilla toimituksilla

Facebook
30.03.2023 | Yrityselämässä tapahtuu

Entrack Oy Ab on maanrakennuskoneiden alustaosiin ja varaosiin erikoistunut yritys. Entrack Oy Ab aloitti toimintansa vuonna 2014 ja on ruotsalaisen perheyrityksen tytäryhtiö Suomessa. Entrackilla on yli 40 vuoden kokemus alalta Ruotsissa. Entrack toimii Suomen ja Ruotsin lisäksi Italiassa sekä Puolassa.

– Myymme laadukkaita varaosia sekä moottorinosia pääasiassa CAT- ja VOLVO-merkkisiin maanrakennuskoneisiin, mutta kauttamme saa nyt myös yleisvaraosia Komatsu-merkkisiin koneisiin, Jussi Peltonen mainitsee.

Entrack Oy Ab -konsernin pääpaino on kaivinkoneen alustaosissa, mutta yhtiö on panostanut Ylöjärven toimipisteellä myös muiden varaosien myyntiin.

– Meillä on luotettavat toimittajat Euroopassa sekä kattavat varaosavalikoimat.

Peltonen kertoo, että Entrackin oman tuotelinjaston kaivinkoneiden alustaosa tulevat yhtiön Ruotsin päävarastolta. Nämä tuotteet löytyvät hyllytavarana ja ovat heti lähetettävissä. Varaosapuolella tilaukset toimitetaan eurooppalaisten tukkureiden varastoista.

– Kaivinkoneiden alustaosiin kuuluvat ketjut, telalaput ja -rullat, vetokehät, johtopyörät sekä telan kiristyksessä käytettävät jousipaketit. Kaivinkoneiden alustaosat ovat alkuperäistä vastaavia tarvikeosia, jotka valmistetaan meidän omalla NTP-tuotemerkillä (Nordic Track Parts).

Peltonen lisää, että Entrackin kautta saa myös kauhan kynnet sekä kauha-adapterit.

– Valikoimiin kuuluu myös huulilevyä ja kulutusterästä.

Pitkät asiakassuhteet kertovat palvelun ja tuotteiden laadusta

Peltonen kertoo, että monet Entrackin asiakkaista ovat olleet yhtiön asiakkaina aivan toiminnan alusta lähtien. Lähiaikoina asiakaskuntaan on tullut myös uusia tuttavuuksia, erityisesti siitä syystä, että yrityksissä on tapahtunut ja tapahtuu sukupolvenvaihdoksia.

– Urakointipuolella, ja kentällä muutenkin, yrityksissä sukupolvet vaihtuvat, joten sitä kautta alkaa tulla nuorempaa polvea meidän asiakkaiksi.

Nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen

Entrack myy ja toimittaa maanrakennuskoneiden varaosia kautta Suomen.

– Toimitukset onnistavat jouhevasti ja hinnoittelumme on kilpailukykyistä. Pientä huolta ovat aiheuttaneet rahtihintojen jatkuvat korotukset. Jos varaosa halutaan heti, on vaarana että hinta nousee nopean kuljetustarpeen myötä. Olemme koettaneet niputtaa samalla suunnalla toimivien asiakkaiden toimituksia rahtihintojen järkeistämiseksi. Joten jos tavaralle ei ole tarvetta juuri sillä hetkellä, voidaan tilauksia yhdistelemällä saada järjestettyä edullisempia kuljetuksia parin päivän päähän, Peltonen toteaa.

Kansainvälinen yritys ja laadukkaat tuotteet

Entrack toimii kansainvälisesti ja myy NTP-brändin tuotteita. Tuotteet valmistetaan Kaukoidässä ja niiden laadunvalvonnasta huolehtii konsernin Italiassa toimiva yritys.

– Meidän tuotteiden hinta-laatusuhde on kohdallaan. Vaikka emme olekaan markkinoiden halvin, olemme laadullisesti siellä paremmassa päässä.

Asiakkaat saavat asiantuntevaa ja rempseää palvelua

– Meillä on täällä pari rempseää puhelinmyyjää ja yksi terhakka varastomies, joten palvelu on asiakkaiden suuntaan aina ripeää. Uudet toimitilamme tukevat tavaran nopeaa liikkeelle saamista. Kotimaan rahdin osalta tuotteet saadaan asiakkaalle seuraavaksi päiväksi, mikäli tilaus tehdään ennen klo 13. Käytämme kuljetuksissa Kaukokiitoa, Schenkeriä sekä Postia.

Peltonen kertoo, että Entrackin Ylöjärvellä sijaitsevat toimitilat ovat kooltaan 500 neliötä, mukaan lukien sekä varasto- että toimistotilat.

– Sijaitsemme ison tien varressa ja olemme hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten meidän pihassa sopii kääntymään isommallakin kuljetuskalustolla.

www.entrack.fi

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä