Pyydä tarjous

Fin Custom Oy – customoidut varusteratkaisut liikkuvaan kalustoon

Fin Custom Oy tarjoaa kaikki päälirakenne-, varustelu- ja maalaustyöt esimerkiksi maa- ja metsätalouden työkoneisiin sekä raskaaseen kalustoon.
Fin Custom Oy tarjoaa kaikki päälirakenne-, varustelu- ja maalaustyöt esimerkiksi maa- ja metsätalouden työkoneisiin sekä raskaaseen kalustoon.
31.08.2023 | Yrityselämässä tapahtuu

Fin Custom Oy on monialayritys, jonka erikoisosaamiseen kuuluvat räätälöidyt ratkaisut kaikenlaiseen liikkuvaan kalustoon. Yrityksen kautta on saatavilla myös mittatilausosia, joita ei ole tarjolla alan liikkeistä. Näiden lisäksi yritykseltä löytyy useiden tunnettujen merkkien edustus. Laaja asiakaskunta työllistää ympäri Suomea.

Yrityksen päätoimipiste on sijainnut vuodesta 2008 Hyvinkäällä, mutta mahdollisimman pian kaikki toiminnot on tarkoitus siirtää Liperin Ristiin, jossa on monipuolista hallitilaa omalle tuotannolle sekä varastotuotteille. Töitä pystytään tekemään myös paikan päällä eri puolilla Suomea. Jatkossa asiakkaita pystytään palvelemaan entistäkin paremmin yrityksen käyttöön valmistuvalla 12-metrisellä linja-autolla, jossa on erittäin kattava varustus kenttätyöskentelyyn.

- Meiltä löytyy osaamista muun muassa MIG/TIG hitsauksista, sorvaus ja koneistustöistä, raskaan kaluston päälirakenteista, metallituotteiden valmistuksesta, teräsrakenne ja alihankintatöistä sekä maalaus ja lasikuitutöistä. Vuosien varrella olemmekin tehneet hyvin monipuolisesti liikkuvan kaluston varustelua, metalli-, maalaus- ja hitsaus- sekä koneistustöitä, kertoo Fin Custom Oy:n yrittäjä Mika Nurmi.

Kaupungista maalle

Yrittäjä Mika Nurmelle Pohjois-Karjala on tullut tutuksi jo nuoruusvuosilta mutta varsinaisen muuttoliikkeen alulle sai puoliso Irmeli Kettunen.

- Vietin Polvijärvellä käytännössä kaikki nuoruuden kesät ja siellä myös tavattiin 90-luvun lopulla. Vajaa parikymmentä vuotta mentiin omillamme, kunnes kohtalo johdatti tänne ja nyt meillä on Liperin Ristin kylällä maatila, joka kelpaa erinomaisesti myös Fin Custom Oy:n sijoituspaikaksi halleineen ja varastotiloineen, taustoittaa Nurmi.

- Ristissä löytyy kaikki resurssit toiminnan kasvattamiseen ja se on sopivan lähellä palveluita. Hyvät kulkuyhteydet mahdollistavat asiakkaiden tehokkaan palvelun koko Suomessa. Ajatuksemme oli alusta asti, että Etelä-Suomi ei tule olemaan meidän asuinpaikkamme, toteaa Nurmi.

Myös verkkokauppaa ja kalustovuokrausta

- Palvelukonseptimme laajentui vuonna 2022 kattamaan myös kalustovuokrauksen ja siitä esimerkkinä Pilkemaster EVO 36 HC Lite klapikone, jota Custom Rent Oy vuokraa asiakkaille erittäin kohtuuhintaisesti, jatkaa Nurmi.

- Tilamme vanhasta osasta suunnitellaan varastoa kasvavalle liiketoiminnalle, johon sisältyy muun muassa verkkokaupan osuuden kasvattaminen. Omia ja edustettavia tuotteita on jo nyt niin paljon, että verkkokauppa on järkevä myyntikanava tulevaisuudessa. Nyt kun Hyvinkään toimipisteeltä siirtyvät loputkin työstökoneet, saamme entisestään tehostumaan oman tuotantopuolen. Tähän kokonaisuuteen liittyy myös suunnitteluosaaminen.

- Meihin kannattaakin ottaa yhteyttä, olipa kyseessä mikä tahansa liikkuvan kaluston customointi. Suunnitellaan kokonaisuus yhdessä ja Fin Custom toteuttaa sen alusta loppuun, toteaa Nurmi lopuksi.

Fin Custom Oy
Ristinkyläntie 30 A
83320 Risti

www.fincustom.fi
[email protected]
Puh. 044 9127594