Pyydä tarjous

Go On yhdistää työn ja työntekijän

Go On Yhtiöissä työskentelee tällä hetkellä noin 70 sekä henkilöstö- ja asiakastutkimuksiin erikoistuneessa Feelbackissä noin 50 toimihenkilöä. Kuvassa Ylivieskan tiimi.
Go On Yhtiöissä työskentelee tällä hetkellä noin 70 sekä henkilöstö- ja asiakastutkimuksiin erikoistuneessa Feelbackissä noin 50 toimihenkilöä. Kuvassa Ylivieskan tiimi.
04.04.2023 | Yrityselämässä tapahtuu

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava ja jatkuvasti kasvava yritysketju, jonka avulla yritysten on mahdollista löytää runsaasti eri alojen osaajia meiltä ja maailmalta. Vuodesta 2005 alkaen alalla operoinut yhtiö noudattaa työelämän pelisääntöjä, toimien vastuullisesti ja rehellisesti. Go On kuuluu Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (Hela ry).

Go On Groupin palvelutarjontaan kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointi- ja suorahakupalvelut, soveltuvuusarvioinnit, rekry- ja muutosturvakoulutukset, digitaaliset verkkoperehdytys- ja koulutusratkaisut sekä henkilöstö-, johtamis- ja asiakastutkimuspalvelut. Yhtiöillä on tällä hetkellä 24 liiketoimintayksikköä ympäri Suomen. Go On haluaa olla henkilöstöpalvelualan toimija, joka on vahvasti läsnä sekä paikallisesti että valtakunnallisesti.

- Tarjoamme luotettavaa henkilöstökumppanuutta niin yritysasiakkaillemme kuin työntekijöillemmekin. Pohjanmaan alueella asiakkaita palvelevat toimistot muun muassa Seinäjoella ja Ylivieskassa. Lapin alueella meillä on toimipisteet Torniossa, Rovaniemellä ja Kuusamossa. Go On Groupin yhteenlaskettu liikevaihto oli vuonna 2022 noin 54M€ ja yhtiöidemme kautta työllistyi eri toimialojen yritysten työtehtäviin yli 6000 työntekijää, kertoo Go On yhtiöiden Lapin yksikönjohtaja Marjo Nordberg-Leinonen.

Go On yhtiöiden Lapin yksikönjohtaja Marjo Nordberg-Leinonen.

Henkilöstövuokrausta ja rekrytointipalvelua

Go On Yhtiöt on erikoistunut henkilöstövuokraukseen sekä rekrytointiin, johon kuuluu olennaisesti myös kansainvälinen työntekijärekrytointi.

– Alan liikevaihto tulee päätoimisesti henkilöstönvuokrauksesta ja rekrytoinnista, jonka jälkeen tulevat muut palvelut, kuten digitaaliset palvelut. Liiketoiminnassamme merkittävintä kasvua on nähtävissä rekrytoinnin palveluissa, erityisesti kansainvälisten työntekijöiden osalta. Työvoimaa tulee yli kymmenestä Euroopan maasta muun muassa matkailu- ja palvelualalle sekä teollisuuteen, huippuammattilaisia, kuten hitsaajia, kokkeja, tarjoilijoita , toteaa Nordberg-Leinonen.

Monet työskentelevät Go Onin vakituisina työntekijöinä

Go Onilla on paljon myös kausityöntekijöitä, jotka kulkevat Lapin sesongista muun muassa Ylivieskaan tai Seinäjoelle ja muualle Suomeen. Tätä kautta heillä on mahdollisuus saada myös pysyvää pidempiaikaista työtä.

– Esimerkiksi kansainväliset työntekijät ovat meillä vakituisessa työsuhteessa, näin voimme varmistaa, että heille on kysyntää Suomessa sekä yrityksillä tekijöitä. Tämä sama pätee myös kotimaisiin työntekijöihin. Voi olla, että esimerkiksi vuokratyösuhteen jälkeen päädytään vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen.

Ulkoistettu rekrytointiprosessi on asiakkaalle nopeaa ja helppoa

Asiakas voi ulkoistaa rekrytointinsa Go Onille, jolloin se hoitaa rekrytoinnin avaimet käteen -palveluna.

– Palvelumme ansiosta asiakasyritystemme ei tarvitse miettiä työntekijöihin liittyvää byrokratiaa, riippumatta siitä, onko rekrytoitava työntekijä kotimainen tai ulkomainen. Koko prosessi sujuu asiakkaamme suuntaan todella vaivattomasti ja asiakas voi keskittyä johtamiseen sekä ydinliiketoimintaan, korostaa Nordberg-Leinonen.


Go On Group on suomalainen ja voimakkaasti kasvava yhtiökokonaisuus, joka tarjoaa asiakkailleen henkilöstöpalveluita sekä tiedolla johtamisen tutkimuspalveluita. Kuvassa Lapin Go On tiimi.

Työntekijän soveltuvuus varmistetaan aina huolellisesti

Go On varmistaa aina rekrytoitavan henkilön soveltuvuuden yhtiön ohjeiden mukaisesti.

Nordberg-Leinonen sanoo, että jokainen työnhakija käy läpi rekrytointiprosessin, eli siinä haastatellaan työntekijä ja varmistetaan referenssit entisiltä työnantajilta. Näiden lisäksi tehdään videohaastattelu, jolloin asiakas pääsee tutustumaan rekrytoitaviin työnhakijoihin.

- Näin varmistamme, että työntekijä vastaa yhteistyökumppanimme työtehtävän vaatimustasoa, ammatillinen osaaminen on halutulla tasolla sekä asiakkaan toiveita on kuunneltu.

Osaajia laidasta laitaan – myös toimihenkilöitä

Go On ei ole mihinkään tiettyyn toimialaan sitoutunut vaan laajasti eri toimialoja palveleva, joten heiltä saa esim. teollisuuden, toimiston, matkailun- ja palvelun, kaupan sekä ravintola-alan tekijät. Teollisuuden yrityksen rekrytointitarve voi olla hitsaajasta toimihenkilöön.

Yhä useampi työllistyy henkilöstöpalvelualan yrityksen kautta

Yritykset vapauttavat omaa aikaansa yhä enemmän henkilöstön hankinnasta ja rekrytointi annetaan entistä useammin ulkopuolisen toimijan hoidettavaksi. Henkilöstöpalvelutoimiala kasvaa vuosittain keskimäärin 15–20 %:ia.

– Tänä päivänä meillä on laaja-alaista tuntemusta hyvin monesta toimialasta sekä laajaa ammatillista osaamista, joka helpottaa monia yrityksiä sekä työnhakijoita. Työntekijöillä on mahdollisuus kasvaa monipuoliseen ammatilliseen rooliin. Alueellinen paikallistuntemus, vahva henkilöstöpalvelualan tuntemus on selkeästi mitä yritykset arvostavat sekä kumppanuustason yhteistyö. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme sekä asiakkaiden rekrytointiprosesseja, vahvalla yhteistyöllä saamme parhaimman tuloksen.

- Meihin kannattaa ottaa yhteyttä. Meillä on ratkaisuja henkilöstöhallintaan liittyvissä palveluissa laaja-alaisesti yrityksille sekä työnhakijoille tai ammatinvaihtajille. Go Onin rautaisista ammattilaisista koostuva asiantuntijajoukko palvelee suurella sydämellä Lapin Nuorgamista Helsinkiin, sanoo lopuksi Nordberg-Leinonen.

www.go-on.fi


Henkilöstövuokrauksen edut:

Ajansäästö. Ei laajoja ja aikaa vieviä hakumenettelyjä.

Vaivattomuus. Työntekijän saa nopeasti ja juuri siksi ajaksi kuin tarvitsee.

Edullisuus. Kustannukset kohdistuvat vain toteutuneeseen tuntimäärään. Henkilöstövuokrauksen rekrytointiprosessi on veloitukseton.

Riskittömyys. Mikäli jostain syystä työ ja tekijä eivät kohtaakaan, henkilövaihdoksen voi tehdä joustavammin.

Hyvä rekrytointikanava. Henkilöön voi tutustua ennen vakituista työsuhdetta.