Pyydä tarjous

Hedin Automotive tuo Suomeen erän MG-täyssähköautoja

Digipalvelut
07.06.2023 | Yrityselämässä tapahtuu

Hedin Automotive tuo Suomeen rajoitetun erän MG-merkkisiä täyssähköautoja. Laajasta mallistosta, houkuttelevasta hintapositiosta, erinomaisesta toimintamatkasta sekä kattavasta takuusta tunnetut MG-täyssähköautot ovat yksi Ruotsin myydyimmistä täyssähköautoista ja ne tulevat myyntiin Hedin Automotiven myyntipisteissä kautta maan kesäkuusta alkaen. Hedin Automotive vastaa jatkossa myös MG-autojen huollosta Suomessa.

– Tätä uutista niin asiakkaamme kuin me Hedinillä olemme odottaneet! Tuomme suomalaisille erittäin houkuttelevan ja kilpailukykyisen sähköautovaihtoehdon, jota markkinoilla ei ole aiemmin ollut, kertoo Hedin Automotive Oy:n toimitusjohtaja Mikko Mykrä.

Houkuttelevan hintaposition lisäksi MG-täyssähköautot ovat myös ominaisuuksiltaan erittäin kilpailukykyiset. Sähköautojen laaja mallisto käsittää muun muassa MG4:n, joka on markkinoiden selvästi edullisin täyssähköauto, ja MG5:n, joka on markkinoiden ainoa täyssähköinen farmariauto. Modernien sähköautojen mukaisesti MG:n sähköautojen toimintamatka on pitkä, mallista riippuen jopa yli 400 kilometriä. Autoilla on seitsemän vuoden tai 150 000 kilometrin kattava takuu. ­­Hedin Automotive ottaa MG-täyssähköautojen täyden huolto- ja korjausvastuun koko verkostonsa laajuudella, ja henkilöstö kaikissa toimipisteissä koulutetaan myymään ja huoltamaan niitä.

­­­– Uskon, että MG kiinnostaa täyssähköautosta haaveilevia suomalaisia laajasti etenkin monipuolisen mallistonsa ja kilpailukykyisen hintansa ansiosta. Autot ovat saatavilla heti, mikä myös vaikuttaa monen ostopäätökseen. Tuomalla uusia sähköisiä vaihtoehtoja Suomen markkinalle tavoittelemme luonnollisesti myös autojen vilkkaampaa myyntiä, Mykrä sanoo.

MG-täyssähköautojen myynnin Suomessa mahdollistaa Hedin Mobility Group.

– Halusimme tarttua konsernin tarjoamaan mahdollisuuteen nimenomaan asiakkaidemme vuoksi. Rajattu MG-täyssähköauton erä on hankittu Hedin Mobility Groupiin kuuluvan Hedin Bil AB:lta, joka on MG:n jälleenmyyjä Ruotsissa. Konserniin niin ikään kuuluva Hedin MG Sweden AB on merkin maahantuoja Ruotsissa. Uudet ja täysin ajamattomat autot on siksi ensirekisteröity Ruotsiin ennen Suomen markkinalle tuomista, Mykrä avaa taustoja.

Suomessa myyntiin tulevat MG-täyssähkömallit ovat MG4, MG5, ZS ja Marvel R. Autot ovat esillä kaikissa Hedin Automotive Oy:n myyntipisteissä kautta maan kesäkuusta alkaen. Helsingissä Herttoniemen toimipisteeseen avataan myös MG-täyssähköautojen Showroom.

Tutustu Suomen MG-mallistoon www.hedinautomotive.fi/MG tai koko mallistoon www.mg.co.uk.

Lähde: Hedin Automotive