Helping Hands Oy on kiinteistöjen ylläpitopalvelun ja korjausrakentamisen paikallinen kumppani

Helping Hands oy:n osaava katto- ja peltiosasto pystyy toteuttamaan vaativimmatkin kohteet.
Helping Hands oy:n osaava katto- ja peltiosasto pystyy toteuttamaan vaativimmatkin kohteet.
01.03.2024 | Yrityselämässä tapahtuu, Rakentaminen

Jyväskyläläinen Helping Hands Oy on rakentavaan kunnossapitoon erikoistunut yritys, jonka laajaan palvelukonseptiin kuuluvat muun muassa huolto-, korjaus-, rakennus- ja kunnossapitotyöt sisällä ja kiinteistöjen ulkopuolella. Asiakaskuntaan kuuluvat taloyhtiöt ja isännöitsijät, rakennusliikkeet, yritykset sekä yksittäiset kotitaloudet. Nopea reagointi ja osaava työntekijäverkosto takaa parhaan mahdollisen kokonaistoteutuksen.

- Meidän kauttamme saa kattavan ja kustannustehokkaan ratkaisun, olipa sitten kyseessä kiinteistön kunnossapito tai korjausrakentaminen. Vuosien aikana olemme toteuttaneet lukuisia kohteita, esimerkiksi isommille rakennusliikkeille olemme tehneet alihankintana kattotöitä. Vaikka päätoimialuettamme on Jyväskylän seutu, meillä on myös resursseja lähteä pidemmällekin. Viime talvena tehtiin hommia muun muassa Vantaalla ja Viitasaaressa, kertoo yrittäjä Markus Jormakka.

Asiakaslähtöistä toimintaa

Markus Jormakka sanoo, että yritys on alusta saakka pyrkinyt toimimaan hyvin asiakaslähtöisesti. Yritystoimintaa on takana kohta kymmenisen vuotta ja samalla konseptilla mennään edelleen.

- Asiakkaan kanssa mietitään yhteistyössä parhaat ratkaisut. Palvelumme on myös asiakkaan näkökulmasta äärimmäisen helppoa, koska kaikki kiinteistön kunnossapitoon ja korjausrakentamiseen liittyvät palvelut löytyvät saman katon alta. Siinä säästä aikaa ja rahaa, korostaa Jormakka.

Remontoidaan ja rakennetaan

- Remonttipalvelumme kattaa pintojen uusimiset, purku- ja rakennustyöt sekä tarvittaessa keittiö- ja kylpyhuoneremontit. Toteutamme myös vahinkosaneerauksia.

- Yrityksille tarjoamme myös erinäisiä tilamuutoksia; asennamme uudet lattiat, maalaamme, tapetoimme ja asennamme kalusteet, kaapit ja esimerkiksi akustiikkalevyt paikoilleen, mitä vain tarvitsee viihtyisään ja toimivaan toimitilaan.

Syksy on hyvää aikaa katon huolto- ja kuntokartoitukseen

Markus Jormakka muistuttaa, että kattohuolto olisi järkevintä tehdä silloin, kun sääolosuhteet ovat hyvät, kuten esimerkiksi sulan maan aikaan. Katon kuntoraportti pystytään tekemään periaatteessa siihen asti, kunnes lumi peittää katon. Rännien puhdistusta sen sijaan suositellaan ennen pakkasia.

- Monille voi tulla yllätyksenä, että katto vuotaa. Jos vuotoa ei huomata, saattaa sade- ja sulamisvedet norua hiljalleen talon rakenteisiin jopa vuosikymmenten ajan. Kun vuoto viimein huomataan, on edessä jo suuri remontti. Pahimmillaan kostuminen aiheuttaa homeongelmia.

- Meiltä saat kattojen tarkastukset, puhdistukset, korjaukset, pinnoitukset ja pellitykset. Jos et ole varma, mitä kattosi tarvitsee, kannattaa aloittaa katon kuntokartoituksesta.

- Katto on kuitenkin rakennuksen tärkein osa ja kaipaa säännöllistä huoltoa. Samalla pidennetään katon käyttöikää.

Lisätietoa meistä ja palveluistamme: www.helpinghands.fi

010 299 8525
[email protected]
Facebook | Instagram

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä