Pyydä tarjous

Huippuluokan puhujilta eväitä vastata haasteisiin ja tarttua mahdollisuuksiin

Vuonna 2022 seminaari järjestettiin marraskuun lopulla. Kuva: FotoMikko / Mikko Kalavainen
Vuonna 2022 seminaari järjestettiin marraskuun lopulla. Kuva: FotoMikko / Mikko Kalavainen
31.08.2023 | Yrityselämässä tapahtuu

JIPPO järjestää "Menestyvät yritykset, menestyvä Suomi" -iltapäiväfoorumin Joensuun Tiedepuistolla, Temple of Challenge -tilassa maanantaina 30.10.2023 klo 11–16.

– Foorumissa on puhumassa sellainen viisikko, jolla on tietoa ja taitoa monelta liike-elämän kantilta. Luvassa on todella mielenkiintoista asiaa, toteaa Timo Tahvanainen, JIPPOn myynti- ja markkinointijohtaja.

– Tilanne maailmalla ja Suomessa on monessa suhteessa muutoksessa. Uusi hallitus on käymässä toteuttamaan ohjelmaansa samaan aikaan kun suhdannenäkymät ovat heikot. Foorumissa kuullaan huomioita mm. näiden asioiden vaikutuksista.

Järjestäjän tavoitteena on, että kuulijat saavat ajantasaisia tilannekatsauksia ja näkymiä siihen, mitä tulevaisuus voi tuoda tullessaan, mitä mahdollisuuksia saattaa avautua ja miten omaa yritystoimintaa kannattaisi kehittää.

– Itse olen saanut eri foorumien ja seminaarien osallistujana useita hyödyllisiä oivalluksia. Yksikin omaan liiketoimintaan tai muuhun elämän osa-alueeseen osuva huomio voi kantaa pitkälle, Timo Tahvanainen mainitsee.

Vuoden 2022 JIPPO-seminaarin pääpuhujana toimi kyberturvallisuuden asiantuntija Jarno Limnéll.

Foorumi on myös otollinen tilaisuus verkostoitumiseen.

– Lounaan ja kahvittelun lomassa on hyvä sauma jutella yritysten edustajien ja puhujien kanssa. Jokaisen puhujan puheenvuoron jälkeen on varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle, samoin kuin koko tapahtuman päätteeksi.

Timo Tahvanaisen mukaan JIPPO on saanut aiemmista seminaareista ja foorumeista positiivista palautetta.

– Tapahtumista on kovasti tykätty. Puhujien merkitys on iso, mutta järjestelytkin ovat sujuneet hyvin, ja tapahtuman puitteet Tiedepuistolla ovat kunnossa.


Foorumin puhujat ja puheenvuorojen aiheet

Jukka Appelqvist, Keskuskauppakamari: Talouden suuntaviivat tulevaan
Jukka Appelqvistilla on pitkä kokemus talouden analyysistä ja suhdanne-ennusteista. Vuodesta 2021 hän on toiminut Keskuskauppakamarin pääekonomistina. Esityksessään Appelqvist käsittelee ajankohtaista suhdannetilannetta (BKT, työllisyys, inflaatio, korot). Lisäksi Appelqvist kertoo julkisen talouden haasteista ja pohtii ajankohtaisia talouspolitiikan kysymyksiä.

Jere Penttilä, Joensuun kaupunki: Yritys- ja urheilukaupunki Joensuu
Jere Penttilä aloittaa Joensuun kaupunginjohtajana 1.10.2023. Hän avaa paikallisen näkökulman yritysten mahdollisuuksiin tulevaisuudessa. Millainen paikka Joensuu tulee olemaan yrityksille, ja miten urheilu linkittyy Joensuun kaupungin toimintaan tulevaisuudessa?

Riikka Pakarinen, Suomen startup-yhteisö & Suomen Urheiluliitto: Start-up sektori – uusi suomalainen talouden kivijalka?
Riikka Pakarinen toimii tällä hetkellä Suomen startup-yhteisön toimitusjohtajana ja Suomen Urheiluliiton hallituksen puheenjohtajana. Pakarinen tulee kertomaan esityksessä, mitä startup-yhteisö tavoittelee, miten startup-sektorista voi todella kasvaa Suomen talouden vahva kivijalka vuoteen 2030 mennessä ja mitkä ovat startup-yhteisön tärkeimmät tavoitteet hallitusohjelmassa.

Jukka-Pekka Vuori, Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO: Urheilumarkkinointi kasvun moottorina
Jukka-Pekka Vuorella on 25 vuoden kokemus eri yritysten ja yhteisöjen johto- ja luottamustehtävistä. Urheilun parissa Vuori on toiminut mm. Hiihtoliiton puheenjohtajana ja varapuheenjohtajana. Nykyisin Vuori toimii Urheilun ja Liikunnan kulttuurikeskus Tahdon toimitusjohtajana. Foorumissa Vuori tulee kertomaan kokemuksiaan ja näkemyksiään siitä, miten urheilumarkkinoinnilla voidaan edistää kasvua ja vahvistaa brändiä.

Harri Broman, Elinkeinoelämän Keskusliitto & Broman Group: Tehtävänä hyvä tulevaisuus
Kauppaneuvos Harri Broman toimii perheyritys Broman Group Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Hän on tällä hetkellä myös Elinkeinoelämän Keskusliiton hallituksen puheenjohtaja. Broman käy esityksessä läpi elinkeinoelämän kannalta elintärkeitä tavoitteita. Hän peilaa tavoitteita myös hallitusohjelmaan.


Lipun voi hankkia verkkokaupasta

Linkki osallistumislippujen verkkokauppaan on tapahtuman esittelysivulla jippo.fi/foorumi2023. Useamman lipun tilauksissa voi ottaa yhteyttä Timo Tahvanaiseen (050 5622 066, [email protected]).

Early Bird -tarjoushinta 160 €/kpl + ALV 24 % on voimassa perjantaihin 8.9.2023 saakka.

Normaalihinta on 200 €/kpl + ALV 24 %.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on pe 20.10.2023. Ilmoittautumisajan jälkeen "Late registration" -lippu maksaa 240 € + ALV 24 %.

Tapahtumamaksu sisältää ohjelman lisäksi lounas- ja kahvitarjoilun. Lippuja tarjolla rajoitetusti.

– JIPPO haluaa järjestää pohjoiskarjalaisille yrityksille, joista jo moni on meidän yhteistyökumppanimme, mielenkiintoisen tapahtuman, joka antaa lisäarvoa yritystoimintaan. Tapahtuman tuotot käytetään JIPPOn seuratoiminnan kehittämiseen, kertoo Tahvanainen.

Foorumi on myös tilaisuus verkostoitua. Kuva: FotoMikko / Mikko Kalavainen

jippo.fi | jippojuniorit.fi

YouTube | Facebook | Instagram | Twitter