Joensuun Officepro muutti Kuurnankadulle

"Kuurnankatu 43:ssa pystymme entistä paremmin ja tehokkaammin palvelemaan asiakkaita", toteaa myyntijohtaja Jari Turunen.
"Kuurnankatu 43:ssa pystymme entistä paremmin ja tehokkaammin palvelemaan asiakkaita", toteaa myyntijohtaja Jari Turunen.
27.09.2021 | Yrityselämässä tapahtuu

Officepro on muuttanut Joensuussa osoitteeseen Kuurnankatu 43. Toiminta käynnistyi nykyisissä tiloissa elokuun alussa, mutta varsinaiset avajaiset olivat 24.9.2021.

– Pystymme nyt entistä paremmin ja tehokkaammin palvelemaan yritys- ja yhteisöasiakkaita, toteaa myyntijohtaja Jari Turunen.

– Remontoidut tilat ovat nykyaikaiset ja soveltuvat hyvin toimintaamme. Sijainnin saavutettavuus vilkkaan Kuurnankadun varrella on oikein hyvä. Officepron konseptiin kuuluvat sähköiset palvelut, asiakaskäynnit sekä asiointimahdollisuus toimipisteissä.

Kaikki mitä toimistoosi tarvitset! 

Officepron tunnuslause on: Kaikki mitä toimistoosi tarvitset! Jari Turunen vahvistaa, että slogan pitää paikkansa.

– Meillä on suuri tuotevalikoima ja asiantuntemusta hyvin moneen asiaan. On asiakkaalle vaivatonta, kun kaiken toimistossa tarvittavan, helpdesk-palvelu mukaan luettuna, saa yhdeltä ja samalta toimittajalta. Jos eteen tulee seikka, joka ei omaan palvelupalettiimme sisälly, kauttamme järjestyy osaava yhteistyötaho, joka hoitaa tilanteen. 

Kopioinnin, tulostamisen, skannaamisen ja asiakirjahallinnan alalla Officepro on perinteikäs edelläkävijä. Yhtiöllä on pitkä historia Xeroxin edustajana, mutta nykyisin tarjolla on kattava valikoima muidenkin laatumerkkien tuotteita.

Helpdesk ei jätä pulaan

Officepro on vahva IT-talo, jonka palveluihin kuuluvat tietotekniikkapalvelut ja IT-ympäristöjen ylläpito PK-yrityksille. Laite- ja palvelutarjonnan täydentää helpdesk-tuki. Se voi ottaa etäyhteyden asiakkaan ympäristöön, jolloin ongelma voidaan selvittää ja ratkaista puhelun aikana.

– Tukikeskuksemme sijaitsee Joensuussa, mutta teknologian avulla helpdeskiämme voidaan hoitaa joustavasti myös Kuopiosta tai Mikkelistä käsin, Jari Turunen mainitsee.

– Helpdeskissä työskentelee tiivis porukka, joka oppii nopeasti tuntemaan uudetkin asiakkaat ja heidän laiteympäristönsä. Ammattilaisemme pystyvät ratkomaan ongelmia, joiden olemassaolosta asiakkaat eivät välttämättä edes ole olleet tietoisia.  

Infonäytöt yleistyvät

Kasvava osa-alue Officeprolla on AV-laitteet ja infonäytöt. Perinteiset näytöt, projektorit ja screenit ovat Officeprolla hyvin edustettuna ja niitä yhtiö toimittaa paljon esimerkiksi kouluihin.

Officepro tarjoaa myös infonäyttöjärjestelmiä, joilla asiakkaan on helppo luoda omaa sisältöä tiloissaan oleviin infonäyttöihin.

– Oman sisällön lisäksi järjestelmä voi automaattisesti näyttää vaikka bussiaikatauluja, tuoreimpia uutisia tai muuta vastaavaa tietoa eri lähteistä. Vaikka sama järjestelmä olisi käytössä koko organisaatiossa, voidaan eri näytöillä esittää joustavasti eri sisältöä. Toisaalta järjestelmä on hierarkkinen, joten tarvittaessa voidaan myös ajaa samaa sisältöä kaikkiin näyttöihin, Turunen kuvailee.

Paikallista palvelua kivijalkamyymälässä

Moderni toimistotarvikkeiden valikoima sisältää kopiopapereiden, värikasettien, klemmareiden ja muiden ensiksi mieleen tulevien tarvikkeiden lisäksi myös mm. kahvittelutarpeita ja muita elintarvikkeita sekä taloustavaroita.

– Niitäkään ei asiakkaidemme tarvitse erikseen käydä marketista hankkimassa, Jari Turunen huomauttaa.

– Verkkokaupassamme on n. 15 000 tuotetta. Muihin verkkokauppoihin verrattuna meillä on se etu, että olemme henkilökohtaisesti tavattavissa myös kivijalkaliikkeissämme, kuten Joensuussa Kuurnankadulla. Meiltä tavoittaa aina aidon ihmisen hoitamaan asiaa, jos on kysyttävää tai reklamoitavaa. Tämä ei nykyisin ole itsestään selvää kaikilla palveluntarjoajilla. Me vastaamme myymistämme tuotteista myös kaupanteon jälkeen. Officeprolla on usean merkin valtuutettu takuuhuolto. 

– Verkkosivuistamme on lähiaikoina tulossa uusi versio, joka on nykyistä joustavampi ja responsiivisempi. Se vastaa nykyistä paremmin sähköisten palvelujen tarpeisiin. Kannattaa käydä tutustumassa, Turunen vinkkaa.

Tuttu ja luotettava kumppani

Officepro Finland Oy:n juuret ovat Martti Toivasen Savonlinnassa vuonna 1984 perustamassa yrityksessä. Jo seuraavana vuonna yritys laajensi toimintaansa Joensuuhun ja 1990-luvulla Pohjois-Savoon. Vuonna 2019 silloiset X-Partner Joensuu ja X-Partner Kuopio yhdistyivät Officepro Finlandiksi. Yhtiöön kuuluvat myös entiset X-Partner Savonlinna ja X-Partner Mikkeli. 

Julkisella sektorilla Officepron asiakkaita ovat mm. kunnat, kuntayhtymät ja sote-liikelaitokset. Asiakaskunnan perustan muodostavat lukuisat paikalliset pienet ja keskisuuret yritykset Etelä-Savosta Pohjois-Karjalaan, Pohjois-Savoon ja pohjoisemmaksikin. Officeprolla on toimipisteet Joensuun lisäksi Kuopiossa, Mikkelissä, Savonlinnassa ja Iisalmessa sekä asiamies Kajaanissa.

– Paikallisuudella on meille hyvin suuri merkitys. Olemme toimineet täällä jo kymmeniä vuosia, asiakkaat tuntevat meidät ja me tunnemme heidät. On luontevaa, että pohjoiskarjalaiset yritykset käyttävät mielellään oman maakunnan yritysten palveluita, ja Savon puolella toimitaan samoin. Kyse on luottamuksesta, pitkäjänteisestä työstä ja jatkuvuudesta, Jari Turunen korostaa. 

– Asiakkaat arvostavat yksilöllistä ja laadukasta palveluamme. Meillä on hyvin paljon pitkäaikaisia asiakaskumppanuuksia, joten voisi päätellä, että teemme asioita oikein. Kyllä yritykset vaihtavat herkästi kumppania, elleivät ole tyytyväisiä. Meillä sopimuskaudet asiakkaiden kanssa eivät yleensä jää yhteen. 

Ongelmat asiantuntijoiden hoidettavaksi

Officepro tarjoaa asiakkailleen tuntuvaa lisäarvoa omalla erikoisosaamisellaan. Tietotekniikka ja tulostaminen aiheuttavat yrityksissä ongelmia päivittäin. Kyse on siitä, kuinka tehokkaasti ja nopeasti ongelmat saadaan ratkaistua. 

– Päämiestemme tuotteet ovat maailman kärkeä, palveluvalikoimamme laaja, henkilöstömme ammattitaitoista ja helpdesk-tuki on hiottu sujuvaksi. Officepron kokonaisuus on huippulaadukas paketti kansainvälisestikin vertailtuna, joten sikäli itäsuomalaisten yritysten ei kannata mennä merta edemmäs kalaan, Jari Turunen sanoo.

Officepro Finland Oy:ssä työskentelee eri alojen ammattilaisia yhteensä n. 40, joista myynnissä yli 20. Asiantuntijoita on toista kymmentä.

– Koko yhtiön asiantuntijuus on kaikkien asiakkaiden käytettävissä: jos jokin homma ei joensuulaisin voimin onnistu, apu löytyy Kuopiosta tai jostain muualta Officepron toimipisteestä.

Digitaalinen toimisto

Officeprolla on tieto- ja viestintätekniikan sekä tulostamisen harvinaistenkin sektoreiden spesialiteettia. Modernit tulostamisen, skannaamisen ja asiakirjahallinnan työnkulut voivat sisältää monenlaisia mobiililaite- ja sovellusyhdistelmiä, mutta Officepro pystyy toteuttamaan vaativiakin ratkaisuja.

– Toimiston monitoimilaitteesta tulee rajapinta, jossa paperidokumentit siirtyvät digitaaliseen maailmaan yhdellä napinpainalluksella, Jari Turunen kiteyttää.

Officepro hallitsee myös tietoturvallisuuden. Yhtiö toimittaa erilaisia käyttäjätunnistus- ja turvatulostusratkaisuja, ja voi myös testata asiakkaan ympäristön tietoturvallisuuden haavoittuvuudet.

– Tulosten perusteella voidaan ryhtyä korjaamaan havaittuja ongelmia.

Hiilijalanjälki pienemmäksi

Jari Turunen kertoo, että Officepron periaatteena on toimia avoimesti ja rehelllisesti.

– Lähestymistapamme on konsultoiva. Osaamme tarjota tarvittaessa asiakkaalle tehokkaampia toimintamalleja.

– Ratkaisujemme kautta toimistoissa voidaan pienentää hiilijalanjälkeä jopa 80 %. Useat kunnat ja kaupungit ovat ilmoittaneet pyrkivänsä hiilineutraaleiksi lähitulevaisuudessa. Me voimme auttaa tarjoamalla energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä laitteita. Ympäristöarvojen korostuminen alkaa näkyä myös yrityspuolella.  

Officepro Finland Oy
Kuurnankatu 43, Joensuu
Noutomyymälä/toimistotarvikemyynti avoinna ma–pe klo 8–16
Puh. 0207 410 650
[email protected]
officepro.fi
Facebook
Instagram
YouTube

Artikkeli on julkaistu Pohjois-Karjalan Yritysmaailma -lehdessä 4/2021

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä