Pyydä tarjous

Kapella sali kylmänä mutta hella kuumana

Digipalvelut
16.11.2021 | Yrityselämässä tapahtuu

Valmis ruoka on arjen pelastaja ja helppo valinta. Välillä kuitenkin kaipaa jotain spesiaalimpaa, jotain twistiä – helppoudesta tinkimättä. Juuri tähän kaipuuseen on suunniteltu HK:n ja Kape Aihisen uudet Vietävä-ruoat.

Vietävä – intohimolla käsin tehtyä ruokaa

Ravintolatason ruoka ei synny ilman keittiömestareita ja ravintolakeittiötä, siksipä perustimme sellaisen HKScanin Vantaan yksikön tiloihin. Siellä Kape Aihisen luotsaamat keittiömestarit suunnittelevat ja valmistavat uudet, vietävän herkulliset Vietävä-ruoat (kyllä, käsin!) ja lähettävät ne kauppojen palvelutiskeille – aluksi Turkuun.

Arkiruokaa twistillä, klassikoita tyylillä eikä varsinkaan koskaan perus

Vietävä-menu koostuu valmiista ruuista, joiden kaikkien lähtökohtana on ollut hyvä maku ja syömisen ilo. Vietävä on myös herkullisia lisäkkeitä, joilla saat uutta twistiä kotiruokaankin. Laadukkaat raaka-aineet hoitaa HK.

Tule, maista ja vie!

Pääset maistelemaan muun muassa Kapen Pellinkiläistä makaronilaatikkoa sekä Matinkylän kanaa ja riisiä keskiviikkona 1.12. klo 11 Version-ravintolassa, osoitteessa Unioninkatu 14, Helsinki. Samalla saat annoksia myös mukaan vietäväksi. Kapella on Vietävä-konseptiin liittyen myös muuta kerrottavaa, joten kannattaa tulla kuulolle!

Ilmoittaudu 29.11. mennessä herkuttelemaan tästä linkistä.

Ihan vietävästi tervetuloa!

Kari Aihinen &
Mikko Järvinen
markkinointijohtaja
HKScan Suomi