Kuljetusliike A. Laurén on tarjonnut luotettavaa kuljetuspalvelua Turun seudulla jo vuodesta 1956

Facebook
03.05.2024 | Yrityselämässä tapahtuu

Kuljetusliike A. Laurén on toiminut Turussa lähestulkoon 70 vuotta. Nykyään vetovastuussa on Arvi ja Antti Laurénin jälkeen kolmas sukupolvi.

– Vuosikymmenten kokemus on meille etu, kertoo toimitusjohtaja Ari Laurén.

– Tunnemme paikat ja ihmiset, ja muistamme, millaisia palveluja olemme eri asiakkaille tarjonneet. Samalla meidätkin tunnetaan. Tämän tästä joku tunnistaa firman tai autot ja tulee juttelemaan. Jotkut jopa muistelevat, kuinka jo 1950-luvulla Arvi ja pojat hoitivat kuljetuksia.

Ari Laurénin aikana kuljetusliikkeen palvelupaletti on laajentunut ja monipuolistunut.

– Palvelemme jokaista asiakasta mahdollisimman monipuolisesti. Olemme tyytyväisiä, jos pystymme täyttämään asiakkaan kaikki tarpeet siten, että asiakkaan ei tarvitse etsiä palveluita useasta paikasta.

– Uutta kalustoa olemme hankkineet ennakkoluulottomasti. Monipuolisella kalustolla voimme palvella asiakkaita erikoisissakin kuljetustarpeissa.

Nopea palvelu on varsinkin yritysasiakkaille tärkeää

Yrityksille on tärkeää saada palvelua ripeästi, erityisesti yllättävissä tilanteissa. Nopeus on Kuljetusliike A. Laurénin valttikortti.

– Teollisuuden varastot ovat siirtyneet pyörien päälle. Toimitusajat ovat hyvin lyhyitä, valmistuksen jatkuminen saattaa olla kiinni jonkin tietyn osan toimituksesta tehtaalle, telakalle tai työmaalle, Ari Laurén kuvailee.

Kuljetusliike A. Laurén käyttää digitaalista toiminnanohjausjärjestelmää, jonka kautta halutessaan asiakkaat voivat tehdä itse tilauksia sekä seurata kuljetusten etenemistä.

– Tietokoneella asiat ovat helposti hallittavissa. Papereiden pyörittely ei ole enää tätä päivää.

Kuljetusliike A. Laurén palvelee kaiken kokoisia yrityksiä.

– Asiakkaita on yllättäviltäkin sektoreilta, mutta valtaosa yritysasiakkaistamme toimii rakentamisen, teollisuuden ja kaupan aloilla, Ari Laurén kertoo.

– Olemme viime vuosina kehittäneet kapasiteettiamme raskaisiin avolavakuljetuksiin. Teemme myös erikoiskuljetuksia, vaikkakaan emme kovin suuresti ylikokoisia.

Klikkaa mainos isommaksi.

Osaavalla suunnittelulla sujuvat kuljetukset

Kuljetusliike A. Laurénin toiminta-alue on Varsinais-Suomi. Tarvittaessa autot ajavat kauemmaksikin.

Kuljetukset tehdään kuhunkin tarpeeseen parhaiten sopivalla kalustolla. Logistiikka suunnitellaan huolella: kuljetusten yhdistämisellä ja järkevällä ajojärjestelyllä vältetään tyhjänä ajamiset ja maksimoidaan kustannustehokkuus.

– Näin asiakkaamme saavat nopeampaa ja edullisempaa palvelua. Kalustomme monipuolisuus osaltaan mahdollistaa kuljetusten yhdistämisen, Ari Laurén sanoo.

Ajojärjestelijä Marissa Jasmavaaran mukaan kuljetusten suunnittelu lähtee aina asiakkaiden tarpeista.

– Meille riittää tieto, mitä tarvitsee kuljettaa, mistä, mihin ja milloin. Asiakkaan ei tarvitse pohtia, millaista kalustoa tarvitaan, sen ratkaiseminen on meidän työtämme. Asiakas ei tilaa meiltä autoa, vaan hän tilaa kuljetuksen ja kenties muitakin palveluita. Kuljetuksiin voimme liittää kuorman lastaamisen ja purkamisen trukilla, nosturilla tai perälaudalla.

– Meillä on kalustossa erikoismatala kuorma-auto, joka mahtuu erinomaisesti ahtaisiin porttikonkeihin. Pystymme näppärästi ajamaan sisäpihoille noutamaan ja viemään tavaraa.

– Kun asiakas soittaa ja tiedustelee toimitusta samalle päivälle, pystyn yleensä vastaamaan, että ”kyllä onnistuu”, Marissa Jasmavaara kertoo.

Laaja skaala palveluita

Kuljetusten ohella Kuljetusliike A. Laurén tarjoaa myös konepalveluita, kuten trukkitöitä kuormien purkamiseen, lastaukseen ja siirtämiseen.

Konetyönä tehtäviin kiinteistöpalveluihin kuuluvat harjaukset, liukkauden torjunta sekä lumen auraaminen. Pienellä pyöräkuormaajalla yritys voi tehdä mm. maa-ainesten kuormaamista, siirtämistä ja levittämistä.

Lisäksi yritykseltä ovat saatavana erilaiset vaihtolavat toimituksineen, tyhjennyksineen ja noutoineen.

– Emme ole pelkkä tavarankuljettaja. Meidän puhelinnumerostamme asiakas voi tilata monenlaisia konetöitä, nostoja ja materiaalin käsittelyn palveluita, Marissa Jasmavaara korostaa.

– Ja ellemme voi jotakin asiaa itse tehdä, pystymme järjestämään sen yhteistyökumppaneiltamme, lisää Ari Laurén.

Puh. 02 238 5360 | WhatsApp 040 652 1527 | Sähköposti [email protected]

www.kuljetusliikelauren.fi | Facebook | Instagram

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia