Pyydä tarjous

LVI-Bioneerit Oy on LVI-töiden ja -urakoiden monipuolinen ammattilainen

Digipalvelut
28.09.2022 | Yrityselämässä tapahtuu, Rakentaminen

Pohjoiskarjalainen LVI-Bioneerit on LVI-alan kokenut asiantuntijayritys, joka tarjoaa laadukasta talotekniikkaurakointia yritysten ja teollisuuden tarpeisiin. Toiminnan pääperiaatteena on toteuttaa LVI-palvelut joustavasti, tehokkaasti ja kokonaisvaltaisesti alusta loppuun saakka. Olipa kyseessä pieni tai suuri kohde, urakat suoritetaan huolellisesti ja asiakkaan tarpeet ja toiveet tarkasti huomioiden.

LVI-Bioneerit on erittäin kokenut ja luotettava, jo vuonna 1977 toimintansa aloittanut yritys. Toiminta on vuosien saatossa kehittynyt kahden miehen ja pakettiauton yrityksestä useiden kymmenien työntekijöiden konserniksi. Tällä hetkellä konserniin kuuluvat yhtiöt työllistävät yhteensä noin 90 LVI-alan ammattilaista. Esimerkiksi Joensuulainen LVI-Myller on nykyisin osa Bioneerit Group Oy:tä.

- LVI-Bioneerit harjoittaa talotekniikka urakointia Pohjois-Karjalan seudulla. Huoltotoimet ovat pääasiallisesti Keski-Karjalan puolella. Pelkästään Joensuun seudulla olemme toteuttaneet jo yli 30 vuoden ajan erilaisia urakoita, joista esimerkkeinä mainittakoon valtaosa Kauppakeskus Iso Myystä, eri projekteja Pohjois-Karjalan Keskussairaalalla sekä lukuisia julkisia kohteita jäähallista päiväkoteihin, kertoo LVI Bioneerit Oy:n toimitusjohtaja Mika Leinonen.

- Tällä hetkellä töitä aloitellaan Hotelli Kolilla ja Pohjois-Karjalan Keskussairaalan E-siiven peruskorjausta, joka on suurin osakokonaisuus vuonna 2020 aloitetussa kekussairaalan peruskorjaus hankkeessa. Aikaisemmissa vaihessa olemme olleet mukana jo käyttössä olevassa A- ja I- siipien peruskorjauksessa, äskettäin vastaanotetun Yhteislaboratorion rakentamisessa sekä kohta valmistuvassa C-siiven peruskorjaushankkeessa. Alkavan E-siiven työt valmistuvat kesällä 2026 ja olemme siinä mukana ilmanvaihto- ja putkiurakoitsijana. Alkavat hankkeet työllistävät huomattavan määrä asentajia, joten meidän on myös varauduttava lisäämään resursseja asentajapuolella

Vahva paikallinen toimija

- Vuosikymmenien aikana kertynyt asiantuntemus mutta myös kyky kehittyä tässä työssä ovat meidän toimintamme vahvuuksia. Ammattilaisemme ovatkin hyvin moniosaava porukkaa, joilta löytyy niin vuosien varrella karttunutta vankkaa kokemusta kuin nuoruutta ja tuoreita ideoitakin. Jotta olisimme ajan tasalla uusimmista tekniikoista ja alan kehityksestä, koulutamme työntekijöitämme jatkuvasti, toteaa Leinonen ja jatkaa:

- Pyrimme olemaan edelläkävijöitä kaikessa toiminnassamme, ympäristön huomioimisesta alkaen.

Asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen

- Kaikille palveluillemme on yhteistä asiakaslähtöisyys, mikä tarkoittaa sitä, että projektit suunnitellaan ja toteutetaan aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

- Olemme valmiita auttamaan kaikissa tekniikkaan liittyvissä kysymyksissä, ja löytämään yhdessä asiakkaidemme kanssa hyvät ja kustannustehokkaat ratkaisut ammattitaitoisen myyntihenkilöstön avustuksella, korostaa Leinonen.

www.lvi-bioneerit.fi
www.facebook.com/Bioneerit/