Markkinointimestarit auttaa yrityksiä kasvamaan 100 % tyytyväisyystakuulla

Miikka Hartikainen
Miikka Hartikainen
14.04.2023 | Yrityselämässä tapahtuu

Joensuulainen digimarkkinointitoimisto, Markkinointimestarit, tarjoaa markkinointipalveluita 60 päivän tyytyväisyystakuulla.

Yrityksen perustaja Miikka Hartikainen on markkinoinnin ammattilainen ja sarjayrittäjä.

Yrityksen palvelut koostuvat Google-näkyvyyden, somemarkkinoinnin ja konversio-optimoinnin ympärille. Yritys tekee kuitenkin myös esimerkiksi verkkosivuja ja verkkokauppoja.

– Hyvä Google-näkyvyys on nykypäivänä tärkeä tekijä monella toimialalla. Valtaosa ostoprosesseista aloitetaan vertailemalla toimijoita ja palveluita Googlessa, vaikka itse ostos tehtäisiin fyysisessä pisteessä. Kuluttajat ovat myös laiskistuneet huomattavasti valintoja tehdessään, ja vertailu keskittyy lähinnä ensimmäiseen kolmeen hakutulokseen. Tämän takia me annetaan takuu Top 3 -sijalle pääsyyn hakutuloksissa, kertoo Miikka.

– Konversio-optimoinnilla saadaan puolestaan muutettua verkkosivuston vierailijat isommalla prosentilla maksaviksi asiakkaiksi. Näin saadaan kasvatettua yrityksen myyntiä ilman että tarvitsee käyttää ylimääräistä rahaa mainostamiseen. Konversio-optimointia tehdään pääsääntöisesti parantamalla sivuston käytettävyyttä ja visuaalista ilmettä. Lisäksi myyvän tekstin kirjoittaminen on avainasemassa.

Miikka on toiminut pitkään markkinoinnin parissa, mutta opetellut digimarkkinoinnin taktiikat pitkälti omien yritystensä kehittämisen kautta.

– Kasvatimme toiseen firmaani tulevien tarjouspyyntöjen määrää 135 kappaleesta yli 400 kappaleeseen lähinnä hakukoneoptimoinnin ja konversio-optimoinnin avulla siten, että ei tarvinnut käyttää enempää rahaa mainostamiseen. Tai käytimme itse asiassa vähemmän rahaa mainostamiseen, koska valtaosa liikenteestä saatiin orgaanisesti, toteaa Miikka.

Digitaaliseen mainontaan käytetään vuosi vuodelta enemmän rahaa maailmanlaajuisesti, ja trendin uskotaan jatkuvan tulevaisuudessa. Digimainontaan käytetyn summan ennustetaan kasvavan 876,1 miljardiin euroon vuoteen 2026 mennessä. Tämä tarkoittaisi 46 % kasvua vuoteen 2022 verrattuna.

– Digimainonnan etu on se, että sen avulla pystytään tavoittamaan lähes jokainen maapallon asukas ja kohdistamaan mainokset juuri oikeille ihmisille hyvin kustannustehokkaasti. Myös mahdollisuus mainonnan tuoton mittaamiseen on yksi digimainonnan suosion syistä, jatkaa Miikka.

– Meillä on käytössä kolme yhteistyömallia. Yleisin niistä on se, että asiakas tekee valtaosan markkinoinnista itse, mutta me olemme välillä apuna ja sparraamme ideoiden kanssa. Tämä on hyvin edullinen tapa saada asiantuntija avuksi yrityksen kehittämiseen. Keskimääräinen kuukausihinta jää tällä tavalla alle 500 € kuukaudessa. Lisäksi on myös aika paljon asiakkaita, jotka jättävät mieluummin markkinoinnin meille ja keskittyvät itse omaan ydinosaamiseensa, jatkaa Miikka.

Yhteistyö Markkinointimestareiden kanssa alkaa ilmaisella konsultaatiolla.

– Tarjoamme meidän palveluista kiinnostuneille aina alkuun ilmaisen konsultoinnin, jossa käymme läpi yrityksen nykytilanteen ja luomme sen pohjalta kasvustrategian. Kasvustrategiaa voi halutessaan ruveta toteuttamaan vaikka itse. Sen pohjalta pystymme kuitenkin myös laatimaan tarjouksen, mikäli asiakas on kiinnostunut aloittamaan yhteistyön meidän kanssa.

– Digimarkkinointia kannattaa lähteä kokeilemaan matalalla kynnyksellä. Meidän palvelun etuna on, että voit lähteä riskittömästi kokeilemaan 60 päivän ajan mitä tuloksia saamme aikaan, muistuttaa Miikka.

www.markkinointimestarit.fi

Puh. 050 366 4441

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia