MovaLube keskusvoitelujärjestelmä tuo säästöä ja turvallisuutta

Facebook
02.07.2021 | Yrityselämässä tapahtuu

Voitelujärjestelmien parissa palveleva MovaLube tuo voitelujärjestelmiin oman asiantuntemuksensa ja uusia näkökulmia sekä tietoa nykytekniikan sovellutuksista. Yritys kehittää,valmistaa ja markkinoi innovatiivisia keskusvoitelujärjestelmiä omalla hydraulisella voimalla toimiviin, säännöllistä voitelua tarvitseviin laitteisiin. Tuote on täysin kotimainen ja liikeidea perustuu yrittäjä Jukka Moksin innovaatioon.

MovaLube Oy:n toimitusjohtajana ja Korihuoltomoksi Oy:n yrittäjänä pääkaupunkiseudulla toimivan Jukka Moksin vahva tietotaito on mahdollistanut erikoisosaamista vaativan tuotteen kehitystyön. Alun perin raskaaseen autokäyttöön suunniteltu MovaLube rasvari on tehty kestämään tärinät ja kuran, lumen ja jään. MovaLube ei tarvitse sähköä eikä paineilmaa. Siinä ei ole hapettuvia johtoja ja liitoksia, eikä arkoja piirikortteja. MovaLube ottaa käyttövoimansa voideltavan laitteen hydrauliikasta.

Moksi kertoo, että heti alusta asti tuotteelle haettiin mallisuoja ja patentti.

- Suomessa kehitetty ja valmistettu sekä patentoitu ratkaisua on kehitetty koko ajan eteenpäin ja paremmaksi. Samalla käyttökohteet ovat laajentuneet. MovaLube- voitelujärjestelmiä voidaan käyttää lukuisissa omalla hydraulisella voimalla toimivissa, jatkuvaa voitelua tarvitsevissa koneissa ja laitteissa, kuten takalaitanostimissa, koukkulaitteissa, maansiirtoautoissa, nostureissa, maansiirtokoneissa ja muissa työkoneissa, Moksi kertoo ja jatkaa:

- Laitteen toimintaperiaate on ollut koko ajan sama. MovaLube käyttää voideltavan laitteen hydrauliikkaa ja voitelee aina silloin, kun kohdetta käytetään.

Kompakti voitelujärjestelmä tarjoaa tehokasta ja luotettavaa voitelua edulliseen hintaan. MovaLube tuo etuja niin nosturivalmistajalle, myyjälle, kuljettajalle, liikennöitsijälle, huoltamolle, leasing- kuin lease plan -yhtiöille.

Varmatoiminen voitelujärjestelmä

Voitelemisen hyödyistä Moksi mainitsee, että se pidentää laitteiden käyttöikää ja poistaa suunnittelemattomia pysähdyksiä.

MovaLuben öljysäiliö sisältä voiteluainetta. Säiliön täyttö ei vaadi ylimääräisiä huoltoja. Sen voi tehdä auton normaalin huollon yhteydessä.

Moksi kertoo, että MovaLube on parhaimmillaan vaikeissa kohteissa.

- Laitteita on käytössä mm. tunneliporauskalustossa, tunneleiden betonointikoneissa, romukourissa, jätteenpolttolaitosten jätekourissa ja jopa kuumissa tuhkasiiloissa. MovaLube toimii erinomaisesti myös Pohjolan kylmissä olosuhteissa. Kovakaan pakkanen ei riko laitetta.

- Käyttökohteet ovat laajentuneet ja MovaLube keskusvoitelujärjestelmää on käytössä myös teollisuuden puolella, muun muassa Vaasan Jätevoimalaitoksessa, Moksi mainitsee.

- MovaLube on rakentanut vahvaa jälleenmyyntiverkostoa ja saanut myös Itä-Suomen alueelta hyviä yhteistyökumppaneita, muun muassa Iisalmessa DT-huolto & Iveco myynti, Pieksämäellä toimiva Piako Oy ja Savon Rekkahuolto Varkaudessa, Moksi kertoo tyytyväisenä.

Jukka Moksi nojaa yrityksen toiminnan pitkään kokemukseensa ja tiiviiseen vuorovaikutukseen asiakkaiden sekä ajoneuvo- ja konevalmistajien kanssa.

- Meidän tyytyväisyystakuu on korkea. MovaLuben käyttäjät ovat pääsääntöisesti tyytyväisiä, sillä laite tarjoaa huoltovapautta ja säästää aikaa. Kilpailukykymme perustuu 100 prosenttiseen laatuun. Lisäksi meille on tärkeää pitää huolta asennusliikkeistämme ja jälleenmyyjistämme, Moksi korostaa.

- Tänä vuonna tulemme valmistamaan yli 400 laitetta. Komponentit ja kokoonpano tehdään Suomessa. Toimimme aina laatu edellä, siksi kotimaisuus on meille tärkeää.

Yritys pyrkii myös kansainvälisille markkinoille ja tavoitteenamme on kasvaa ensisijaisesti Keski- Euroopan markkinoilla, Jukka Moksi luonnehtii yrityksensä toimintaa.

Artikkeli on julkaistu Savon Yritysuutiset -lehdessä 3/2021.

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä