Nuohouspalvelu Kimmo Vesterinen - monipuolista nuohouspalvelua ammattitaidolla

Facebook
12.05.2021 | Yrityselämässä tapahtuu

Nuohouspalvelu Kimmo Vesterinen tarjoaa monipuolisia nuohouspalveluita rautaisella ammattitaidolla. Perheyritys on perustettu jo vuonna 1994 ja sen toimialuetta ovat Joensuu ja sen ympäristökunnat. Nuohouksia tehdään vakituisissa ja vapaa-ajan kiinteistöissä mutta myös saarissa sijaitsevissa kohteissa. Erityisosaamista ovat tulisijojen sekä hormien nuohous ja tarkastus sekä keskuslämmityskattiloiden ja IV kanavien puhdistukset.

- Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja meidät tunnetaan hyvästä palvelusta. Yleisimpiä kohteitamme ovat muun muassa omakotitalot, rivi- ja kerrostalot sekä yritysten erilaiset toimitilat. Olemme nuohousliiton virallinen jäsen, kertoo yrittäjä Kimmo Vesterinen.

Nuohous on erityisosaamista vaativa ala

Kiinteistöjen hyvä paloturvallisuustaso johtuu merkittävältä osin siitä, että tulisijoista ja savuhormeista aiheutuvat palovahingot on säännöllisellä nuohouksella kyetty tehokkaasti ehkäisemään. Lain mukaan nuohoamisvastuu on aina kiinteistön omistajalla, jonka tulee huolehtia siitä, että nuohooja käy määrävälein ja voi suorittaa työnsä turvallisesti.

- Toimimme kiinteistönomistajan paloturvallisuuden varmistajana ja asiantuntijana. Meillä on suoritettu nuohoojan ammattitutkinto, joka takaa säännösten mukaisen, asiantuntevan työskentelyn eri kohteissa. Oleellinen osa työstämme muodostuukin asiakkaiden neuvonnasta ja konsultoinnista palamiseen, tulisijoihin, ilmanvaihtoon ja paloturvallisuuteen liittyvissä käyttö-, huolto- ja suunnitteluasioissa, sanoo Vesterinen.

Säännöllinen nuohous kannattaa

- Vakituisissa asunnoissa on suositeltavaa tehdä nuohous kerran vuodessa, jos tulisijaa käytetään aktiivisesti. Vapaa-ajan asunnoissa on hieman pidempi aika, yleensä noin kolmen vuoden välein. Kannattaa myös muistaa, että muutamia vuosia käyttämättä ollut tulisija pitää nuohota ennen uudelleen käyttöönottoa.

- Puhdistamme myös lämmityskattiloiden tulipinnat ja tarkistamme, toimivatko laitteet oikein, esimerkiksi mittaamalla kattilan palamishyötysuhteen. Työmme ammattikuva onkin viime vuosina merkittävästi monipuolistunut. Myös ilmanvaihtojärjestelmien tarkastukset, puhdistukset, huollot ja mittaukset muodostavat yhdessä nuohoojan perinteisten tehtävien tulisijojen ja savuhormien kunnon tarkastamisen ja puhdistamisen kanssa kokonaisvaltaisen palveluvalikoiman, toteaa lopuksi Vesterinen.

Julkaistu Pohjois-Karjalan Yritysmaailma -lehdessä 2/2021

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä