Onnistuneet tilaratkaisut Office Showroom Joensuulta

Facebook
27.03.2024 | Yrityselämässä tapahtuu

Office Showroom Joensuu Oy toteuttaa toimivia tiloja ja aikaa kestäviä kalustusratkaisuja.

– Meillä on toimitilojen kalustamisen pohjoismaisen huippumerkin EFG:n edustus, ja tarjoamme laajan valikoiman myös muiden tunnettujen valmistajien laatutuotteita. Meillä on myös kalusteiden vuokrausmahdollisuus, kertoo toimitusjohtaja Kari Päivinen.

– Olemme paikallinen, palveleva perheyritys.

Laaja valikoima, monenlaiset kohteet

Office Showroom Joensuun tuotevalikoimassa ovat valaisimista lähtien kaikki tuotteet toimistojen, asiakas- ja odotustilojen, oppilaitosten yhteistilojen, ravintoloiden ja kahviloiden ja monien muiden kohteiden kalustamiseen.

– Viimeaikaisia referenssejämme ovat mm. Joensuun Kauppahalli, Sirkkalan liikkumiskeskus, Original Sokos Hotel Kimmel sekä autokaupan alalta Wetteri ja Hedin Automotive Joensuussa, Kari Päivinen kertoo.

– Joensuun kaupungin uuteen hallintotaloon Torikadulle toimitimme n. 200 työpistettä ja monipuolisesti muita tilaratkaisuja.

Kokonaisvaltaista julkitilasisustamista

Office Showroom Joensuun palveluskaala kattaa kaiken työympäristökonsultoinnista tila- ja sisustussuunnittelun kautta toimitukseen ja asennukseen, vanhojen kalusteiden kierrätystä unohtamatta.

– Sisustusarkkitehtimme on tarvittaessa mukana koko prosessin ajan tilan kartoituksesta sen viimeistelyyn, Päivinen toteaa.

– Jokainen kohde räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Rakennushankkeissa tulemme mielellämme mukaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta ammattitaitomme tulee täysimääräisesti asiakkaan käyttöön.

Korkeaa laatua kiertotalous huomioiden

Kari Päivinen kertoo, että kysyntää on kaiken värisille ja sävyisille kalusteille sen mukaan, mikä on kohteen käyttötarkoitus ja asiakkaan uskallus värien käyttämiseen.

– Valikoimassamme on räväköitäkin värejä. Puun väreistä tammi on tällä hetkellä suosittu.

– Tuotteissa käytetään paljon kierrätettyjä materiaaleja. Materiaalien uusiokäytön lisäksi tuotteet ovat myös vastuullisesti valmistettuja.

Toimitusvarmuus korkealla tasolla

Office Showroom Joensuu on luotettava kumppani sekä asiakkailleen että edustamilleen päämiehille.

– Hoidamme asiat joka suuntaan siten kuin on sovittu. Luotettavuuden ja toimitusvarmuuden ansiosta olemme kysytty kumppani myös isoille tilaajille ja suuriin kohteisiin.

– Toimitamme esimerkiksi eräälle valtakunnalliselle yritysketjulle sen henkilöstön etätyötarpeisiin soveltuvia toimistokalusteita. Asiakkaan työntekijöille palvelu on vaivaton, sillä toimitamme kalusteet koteihin paikan päälle, ja toimituksessa on kasausoptio, jonka useimmat yleensä käyttävät. Tällä tavoin tarjoamme tasokasta pohjoiskarjalaista palvelua kaikkialle maahan.

”Meillä on täällä Telitiellä tyylikäs kalustenäyttely, jossa tuotteisiin voi käydä tutustumassa. Tervetuloa!” toivottaa Kari Päivinen.

Joensuulaista osaamista

Kari Päivinen näkisi positiivisena asiana, jos paikallisesti arvostettaisiin vielä nykyistä enemmän omasta kaupungista löytyvää osaamista ja yrittäjyyttä.

– Kyllä meiltä kannattaa tarjous kysyä. Olisihan se aluetaloudellisesti parempi, jos raha jäisi kiertämään omalle kotiseudulle, kuin että se menisi vaikkapa pääkaupunkiseudulle.

officeshowroomjoensuu.fi
Telitie 3 (sijainti Google Mapsissa)
013 124 343
[email protected]

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä