Pikkujoulu Kuntokeitaalla on mukavaa yhdessäoloa ja maistuvaa ruokaa

Facebook
27.09.2022 | Yrityselämässä tapahtuu

Joensuun Kuntokeitaan pikkujoulu tarjoaa työyhteisölle hauskaa yhteistä tekemistä erilaisten aktiviteettien sekä monipuolisen tarjoilun äärellä.

– Jos työporukka viettää pikkujoulua suuressa yleisötapahtumassa, yhteisöllisyys voi jäädä vähäiseksi. Siinä tahtoo käydä niin, että joukko hajaantuu ihmispaljouteen, pohtii Kuntokeitaan yrittäjä Rauno Bies.

– Yhteisen hetken tarjoaminen on meidän valttimme.

Pienille ja suurille ryhmille

Kuntokeidas tarjoaa valmiita pikkujoulupaketteja, mutta kokonaisuus voidaan myös räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ruokailun voi liittää pakettiin helposti ja edullisesti.

Kuntokeitaan VIP-Sauna sopii mainiosti rentoon illanviettoon myös pikkujouluissa. Saunaan mahtuu enintään 17 henkilöä. Kuntokeitaan kabinetissa on enintään 40 istumapaikkaa, mutta liikunnan pariin mahtuu suurempikin joukko. Rauno Bies kertoo, että esimerkiksi kuluvan syksyn aikana on muutamia tilaisuuksia, joissa koko Kuntokeidas on varattu.

– Tällöin kapasiteetti on parisataa ihmistä.

Kaikille sopivaa toimintaa

Kuntokeitaalla lajien ja toimintojen skaala on laaja. Palloilulajien ja keilailun ohella tarjolla on mm. pelitila, jossa on biljardi- ja ilmakiekkopöytiä, koripallonheittopeli, koneellinen kiipeilyseinä sekä eco-pistooliammunta.

3D-ammuntasimulaattori on pikkujouluissa kysytty aktiviteetti, joka antaa onnistumisen elämyksiä. Leikkimielinen jouskarisota on myös osoittautunut suosituksi. Peliä pelataan kahdessa joukkueessa, jotka yrittävät osua toisiinsa jousella ammuttavilla vaahtomuovikärkisillä nuolilla.

– Siinä pääsee vanhan ajan intiaanileikkien tunnelmaan, Bies mainitsee.

– Keilailu on pikkujouluissa perinteinen ja takuuvarma laji, jota kaikki osaavat. Keilailussa ja hohtokeilailussa ollaan radoilla vierekkäin, joten ryhmä pysyy koossa. Meillä lisäksi kahvio anniskeluoikeuksineen palvelee aivan keilaradan vieressä.

Mahdollisuus tutustua uusiin lajeihin

Rauno Bies muistuttaa, että pikkujouluissa ei ole ajatuksena ryhtyä urheilemaan kilpaa, vaan tavoitteena on olla leppoisasti yhdessä ja kenties saada hieman hikeä pintaan liikunnalla.

– Pikkujoulut ovat hyvä mahdollisuus tutustua uusiin urheilulajeihin, kuten vaikkapa suosittuun padeliin. Tarvittaessa voimme järjestää pienen opastuksen, ja siitä se lähtee sujumaan.

– Padel on helppo mailapeli, joka sopii kaikille ja jonka perusteet oppii nopeasti. Olisi hienoa, jos padelia tai mitä tahansa muuta lajia kokeilemalla syttyy kipinä ryhtyä harrastamaan liikuntaa.

Liikunta auttaa jaksamaan

Pikkujoulukausi on oma sesonkinsa, mutta Kuntokeidas tarjoaa yrityksille ympäri vuoden erinomaiset mahdollisuudet järjestää työkykyä ja -hyvinvointia edistävää liikuntaa.

– Hyvä kunto auttaa jaksamaan töissä, Bies korostaa.

– Tässä on monta vuotta mennyt koronarajoitusten puitteissa, joten mahdollisuus harrastaa liikuntaa jälleen yhdessä on tervetullut. Useasta paikasta onkin otettu yhteyttä ja kerrottu, että ollaan oltu kauan poissa, mutta nyt taas varaisimme vuoron.

Vakiovuoro on fiksu investointi

Rauno Bies suosittelee yrityksille vakiovuoron varaamista.

– Tunti viikossa ei maksa paljon, ja vuorolle voi tulla useita työntekijöitä harrastamaan liikuntaa. Kun vuoro on koko henkilöstön tiedossa, sille yleensä kyllä käyttäjiä löytyy.

– Sanoisin, että vakiovuoro on yritykselle vaivaton ja kustannustehokas tapa huolehtia henkilöstön hyvinvoinnista. Sisätiloissa on aina hyvät, vakioidut olosuhteet, joten pimeys, sade tai kylmyys eivät ole riesana.

joensuunkuntokeidas.fi

Kuntokeidas Instagramissa

Kuntokeidas Facebookissa

Kuntokeitaan lajivalikoima

  • keilailu, 16 rataa
  • hohtokeilailu
  • padel
  • sulkapallo
  • pickleball
  • pingis
  • squash
  • kuntosali
  • toiminnallinen sali
  • ninjarata
  • jouskarisota
  • pelitila: biljardi, ilmakiekko, minikoripallo, eco-ammunta, kiipeilyseinä
  • simulaattorit: golf, ammunta
  • minigolf

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia