PK-Urakointi tarjoaa monipuolista talonrakennus- ja koneurakointia vuosikymmenten kokemuksella

Facebook
24.01.2024 | Yrityselämässä tapahtuu, Rakentaminen

PK-Urakointi on keuruulainen perheyritys, jonka palvelukonsepti käsittää pienimuotoiset maanrakennustyöt kaivinkoneella, traktorityöt, kuorma-autokuljetukset nosturiautolla, lauttakuljetukset sekä polttopuiden teon. Uusimpana palveluna ovat kattavat peltityöt.

- Suoritamme laaja-alaista koneurakointia pieniin kohteisiin. Päätoimialuetta on Keuruu, mutta tarvittaessa asiakkaita palvellaan muuallakin Suomessa. Nykyisin meillä työskentelee sesongista riippuen 4–6 työmiestä, palvellen yrityksiä, yksityisiä kotitalouksia sekä julkista sektoria, kertoo PK-Urakoinnin yrittäjä Petri Kärkkäinen ja jatkaa:

- Vahvuuksiamme ovat tinkimätön laatu ja ammattitaito. Asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että sovitusta pidetään kiinni ja palvelumme on avaimet käteen -periaatteella, korostaa Kärkkäinen.

PK-Urakoinnin omaa kalustoa rakennustyömaalla.

Oma konekanta mahdollistaa monipuoliset työt

- Kaivinkoneurakoinnissa meillä on Kumitelakone Kubota 36. Koneella pystytään tekemään esimerkiksi pienten rakennusten pohjatöitä, jätevesijärjestelmiä, salaojituksia sekä pihojen kunnostustöitä. Maa-ainesten ja tavaroiden ajot tehdään omalla Scania P400 kuorma-autolla, jossa on myös 20 t nosturi.

- Valtra A93 on meidän apunamme traktoriurakoinneissa, jolla käy kätevästi puiden ja risujen kuljetukset, lumityöt sekä muut kuljetukset toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, linjaa Kärkkäinen.

Työtilanne näyttää hyvältä

Petri Kärkkäinen sanoo, että keväästä on tulossa sopivan kiireinen ja tällä hetkellä yritystä työllistääkin hyvin erilaiset kohteet.

- Työn alla on muun muassa perinteisiä pelti- ja timpurinhommia. Meillä on loistava tiimi; erittäin hyvät ammattimiehet!

- Olipa kyseessä peltityöt, kuorma-autokuljetukset tai vaikka traktoriurakointi, meihin kannattaa ottaa yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

pk-urakointi.fi

0400 546 367

[email protected]

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä