QuattroXin pienpyöräkuormaajat – tarkka hydrauliikka ja hyvä muunneltavuus

Facebook
09.12.2021 | Yrityselämässä tapahtuu

Vuonna 2018 perustettu QuattroX Oy toimii pienpyöräkuormaajien maahantuojana sekä markkinointi- ja jälleenmyyntiyhtiönä.

QuattroX Oy:n liiketoiminta muodostuu tällä hetkellä neljän eri kokoluokan pienpyöräkuormaajista.

- QuattroXin pienpyöräkuormaajan tuoteperheeseen kuuluu QX-810, QX-820, QX.820,3 ja QX-850.Tilauksesta maahantuomme myös 850T mallia jatkopuomilla. Lisäksi valikoimaan kuuluu pienpyöräkuormaaja EX18. Keväällä tuomme markkinoille EX-30 kaivinkoneen, kolmen tonnin kokoluokkaan, QuattroX Oy:n myyntipäällikkö Arto Karioja kertoo.

Kariojan tehtävänkuvaan kuuluu QuattroX-myynti, yhteistyö jälleenmyyjien kanssa, leasing, osamaksu ja rahoitusratkaisut.

Hyvän laadun ja sopivan hinnan yhdistelmä

- Organisaatiomme on kevyt ja joustava, ja pystymme reagoimaan helposti vastaan tuleviin haasteisiin ja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. QuattroX on luotettava kumppani konekaupoissa, joka tarjoaa myös joustavia rahoitusvaihtoehtoja. Pystymme kilpailemaan ennen kaikkea hinta-laatusuhteella. Meillä asiakas ei maksa merkkilisää, Karioja korostaa.

- Komponentit hankitaan sekä Japanista että Italiasta, kokoonpano tehdään QuattroXin valvonnassa Kiinassa. Koneiden varustelu ja viimeistely tehdään Visuvedellä, josta koneet lähtevät asiakkaille.

Huippuluokan muunneltavuus

Karioja korostaa, että hyvin varusteltu kone on turvallisempi ja tehokkaampi.

- Pyöräkone-alustainen rakenne pitää kaikki pyörät maassa, jolloin sillä voi ajaa turvallisesti epätasaisessakin maastossa. QX-pienpyöräkuormaaja on yksinkertainen ja helppo käyttää, jolloin se antaa enemmän mahdollisuuksia erilaisiin käyttökohteisiin. Mukauttamalla tuotteita voimme räätälöidä kullekin asiakkaalle ratkaisun kunkin asiakkaan omaan työympäristöön ja työvaiheisiin. Konetta voidaan varustella myös jälkeen päin.

- Koneen luovutuksen yhteydessä annamme aina käyttöön opastuksen. Takuuaika koneille on kaksi vuotta tai 700 käyttötuntia, Karioja selvittää.

QuattroX-koneet on suunniteltu joustaviksi ja laajennettaviksi.

- Kaikissa QuattroX-pienkuormaajissa käytämme eurokiinnikettä, jolloin se monipuolistaa koneen käytettävyyttä. Eurokiinnikkeeseen on saatavilla runsas valikoima erilaisia lisälaitteita, kuten kauhoja, lakaisimia, haarukoita, kääntölaitteita, nostotasoja, leikkuuteriä, poria, jyrsimiä, kouria, auroja, hiekoittimia. lisälaitteiden kiinnittäminen ja irrottaminen on helppoa ja nopeaa hydraulisella pikavaihtojärjestelmällä lämpimästä hytistä poistumatta. Kaikkia malleja saa myös ilman ohjaamoa katetulla turvakaarella (Rops/Fops).

- Merkittävä eroavaisuus perinteisiin pienkuormaajiin on ajon hallinta. Suunnanvaihtokytkin on joystickissä ja itse ajaminen on kuin ajaisi automaattiautolla. Oikea poljin kaasu ja vasen poljin sekä vedonpoistin että fyysinen jarru, jota perinteisissä pienkuormaajissa ei yleisesti ole. Tämä parantaa käyttöturvallisuutta esimerkiksi alamäkeen tai kaivannon reunalle ajettaessa, Karioja kuvaa.

Oma huolto- ja varaosaketju varmistavat koneiden toimivuuden

Yrityksen asiakkaita ovat muun muassa puutarha- ja kiinteistönhuollon toimijat, maaseutuyrittäjät, kaupan ja kuljetusalan toimijat sekä myös yksityisasiakkaat.

- Konekaupan globaali kilpailu vaatii meitä panostamaan yhä voimakkaammin toiminnan kehittämiseen. Asiakaslähtöinen QuattroX tekee tiivistä yhteistyötä asiakasyritysten kanssa tuotekehittelyn saralla. Näin asiakkaiden käytännön tarpeisiin pystytään vastaamaan suoraan. Erityisesti jälkimarkkinointiin panostetaan. Pidämme huolta, että esimerkiksi varaosia on tarvittaessa nopeasti saatavilla. Oma huolto- ja varaosaketju varmistavat, että laitteet toimivat. Tuotteillamme on myös alueellinen, liikkuva huolto, Arto Karioja luonnehtii QuattroX Oy:n toimintaa.

https://quattrox.fi/

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä