Pyydä tarjous

Raskaan Kaluston Pesula U. Nivamo Oy tekee puhdistukset suurella ammattitaidolla, asiakasta kuunnellen

Jyväskylän uusi toimipiste on osoitteessa Hallaperäntie 8.
Jyväskylän uusi toimipiste on osoitteessa Hallaperäntie 8.
28.10.2022 | Yrityselämässä tapahtuu

Raskaan Kaluston Pesula U. Nivamo Oy on monipuolisten pesulapalvelujen ammattilainen kohta 25 vuoden ajan. Erikoisosaamista löytyy raskaan ajoneuvokaluston pesuun, puhdistukseen ja desinfiointiin. Yrityksellä on toimipisteitä neljä: 2 Kuopiossa, 1 Lahdessa ja nyt syyskuun alusta alkaen uusi, avattu Jyväskylän pesula. Toimipisteet sijaitsevat logistiikkavirtojen varrella, asiakkaita palvellaan Hangosta Utsjokeen.

- Laajaan asiakaskuntaamme kuuluvat kunnat, kaupungit, suuret kuljetusliikkeet sekä myös yksittäiset autoilijat. Toimintamme lähtökohtana on asiakaslähtöisyys ja joustava palvelukonsepti. Toimipisteemme ovat avoinna pääsääntöisesti aamu seitsemästä ilta kymmeneen. Ajan varauksia otamme mielellämme vastaan, mutta meille pääsee ilmankin, mahdollisimman nopealla aikataululla, sanoo yrittäjä Usko Nivamo.

Puhdistettua raskasta kalustoa.

Pesulapalvelut moneen tarpeeseen

- Vuosien aikana olemme tehneet lukuisia puhdistuksia, erikoispesuja sekä desinfiointeja muun muassa yhdistelmä ajoneuvoihin, moottoreihin, kuorma-autoihin, maansiirtokoneisiin, nostureihin mutta myös elintarvikeautoihin sekä kuntien kirjastoautoihin. Skaala on todella laaja ja vaatii myös meiltä ammattilaisilta alan erikoisosaamista. Esimerkiksi kalanviljelylaitoksen kuljetuskalusto on desinfioitava säännöllisesti, määräysten mukaisesti. Samoin myös ruoppauksessa käytettävien kaivinkoneiden on oltava desinfioituja vesistöstä toiseen siirryttäessä. Kaikkeen näihin meillä on valmiudet ja erittäin tehokas ja osaava 9 hengen tiimi. Käytämme työssämme ympäristöystävällisiä pesutuotteita, jotka ovat turvallisia, eivätkä myöskään vaurioita kaluston maalipintaa, korostaa Nivamo.

Kuopio - Lahti - Jyväskylä

Raskaan Kaluston Pesula U. Nivamo Oy avasi ensimmäisen toimipisteen Kuopioon jo vuonna 1998. Siitä lähtien yritys on laajentanut liiketoimintaa siten, että toimipisteitä on tullut Lahteen, toinen pesula (non-stop) Kuopioon sekä nyt myös Jyväskylään.

- Olimme jo vuosien 2006–2018 aikana Jyväskylässä, mutta vuokrasopimuksen loppuessa keskitimme toimintamme muihin pesulapisteisiimme. Nyt kuitenkin olemme saaneet erinomaiset tilat pesulapalvelulle Scanian yhteydessä. Pesulaan on muun muassa asennettu laadukas valaistus sekä viskurit säiliöautojen sisäpesuja varten. Samasta rakennuksesta löytyy myös ravintolapalvelut sekä taukotilat.

- Tervetuloa paikanpäälle käymään, otamme vastaan kaikkea raskasta kalustoa merkistä tai mallista riippumatta, toteaa Nivamo.

www.raskaankalustonpesula.fi

www.facebook.com/PESULAUNIVAMO/