Pyydä tarjous

Ravintola Deli China on aasialaisen ruoan helmi Joensuussa

Deli China on yksi Suomen vanhimmista kiinalaisista ravintoloista.
Deli China on yksi Suomen vanhimmista kiinalaisista ravintoloista.
28.09.2022 | Yrityselämässä tapahtuu

Ravintola Deli China on toiminut Joensuussa jo yli 30 vuoden ajan ja se on ollut siitä saakka alueen suosituimpia ravintoloita, jonne asiakkaat palaavat uudestaan ja uudestaan. Sen suosio perustuu pitkälti usean erilaisen ruokakulttuurin sekoitukseen. Maut ovat pääosin kiinalaista, thaimaalaista ja vietnamilaista alkuperää, jotka ovat mukautettuja suomalaiseen makuun.

Deli China on perustettu Joensuussa vuonna 1988.

- Me Deli Chinassa panostamme ruoan tuoreuteen ja mahdollisimman läheltä tuleviin raaka-aineisiin. Kaikki tuoreet kasvikset ja lihat hankitaan joensuulaisilta tukkuliikkeiltä. Lihamme, esimerkiksi ankka, kana, nauta sekä possu, ovat alkuperältään aina kotimaista. Kotimaisuuden lisäksi olemme erityisen ylpeitä laajasta vegaaniannosten listastamme. Vegeannoksiin saa pyydettäessä nyhtökauraa tai tofua lisäksi. Laajalta ruokalistalta löytyy kymmenittäin vaihtoehtoja, joilla täyttyy niin sekaanien kuin vegaanienkin vatsat. Erityisruokavalioita noudattavien on helppo tulla nauttimaan meidän herkuista, sillä suurin osa annoksistamme on gluteenittomia ja jäätelöä lukuun ottamatta keittiömme on maidoton. Alkuvuodesta alkaen olemme asiakkaiden toiveista laajentaneet lounaslistaa niin, että siinä on päivittäin neljä liha/rapuvaihtoehtoa, jotka saa myös kasvis/vegaaniversiona, sanoo yrittäjä Tiina Turunen.

Take-away annokset kotiin tai työpaikalle.

Take-away annokset ovat erittäin suosittuja

Deli Chinassa jokainen annos valmistetaan nopeasti ja vain tilauksesta, jolloin se on taatusti tuoretta ja laadukasta. Annoksia voi pyytää tulisempana tai miedompana. Lisäksi tilauksissa pystytään huomioimaan myös mahdolliset allergiat.

- Ravintolamme on avoinna arkisin klo 11 eteenpäin, ja viikonloppuisin klo 12. Olemme kiitollisia siitä, että niin vakio- kuin uudet asiakkaamme ovat löytäneet myös meidän take-away annokset, jotka valmistamme helposti kotiinvietäviksi. Kannattaa muistaa, että take away -annokset ovat tarjoushinnoin tiistaista torstaihin klo 14 eteenpäin. Suosittelemme soittamaan mukaan -tilauksen ennakkoon meille, jolloin se on haluttuna aikana valmiina odottamassa, toteaa lopuksi Turunen.

Tervetuloa tutustumaan ravintola Deli Chinan makunautintoihin!

Ravintola Deli China
Koskikatu 7, Joensuu
Puh. 013-120 288
www.deli-china.fi
Facebook
Instagram