Pyydä tarjous

Sähköpyöräilyllä merkittäviä etuja – olisiko aika jättää auto kotiin?

Sähköavusteiset pyörät houkuttelevat ihmisiä vaihtamaan autosta pyörään myös pidemmillä matkoilla. Työsuhdepolkupyörän hankinnasta vastaa työnantaja, mutta pyörä on tarkoitettu työntekijän henkilökohtaiseen käyttöön ja sillä voi ajella työmatkojen lisäksi myös vapaa-ajalla.
Sähköavusteiset pyörät houkuttelevat ihmisiä vaihtamaan autosta pyörään myös pidemmillä matkoilla. Työsuhdepolkupyörän hankinnasta vastaa työnantaja, mutta pyörä on tarkoitettu työntekijän henkilökohtaiseen käyttöön ja sillä voi ajella työmatkojen lisäksi myös vapaa-ajalla.
13.06.2022 | Yrityselämässä tapahtuu

Joensuulainen Sähköpyöräkauppa.com Finland Oy on vuonna 2017 perustettu sähköpolkupyörien myyntiin keskittyvä erikoisliike, joka maahantuo ja jälleenmyy laadukkaita Keski-Eurooppalaisia LEVIT ja Leader Fox – merkkisiä sähköpyöriä kaupunkiin, maastoon, työmatkaan ja vapaa-aikaan. Työsuhdepyörien myynti on yrityksen yksi voimakkaimmin kasvavista palvelukonsepteista, johon se vastaa hyvällä teknisellä asiantuntemuksella, nopeilla toimitusajoilla ja erittäin kilpailukykyisillä hinnoilla.

- Uskomme, että sähköpyörät ja kaikki pyöräilyyn liittyvä on hyvä lääke kiireiseen elämänrytmiimme. Sähköpyöräily tekee liikkumisesta helpompaa kaupunkialueella, on mukava vapaa-ajan viettotapa ja edistää hyvinvointiamme kokonaisvaltaisesti. Tuomme EU:n alueella valmistettuja sähköpyöriä varmistaaksemme nopeat toimitukset ja takuiden toimivuuden. Sähköpyörät jokaiselle ja jokaiseen makuun, tielle, maastoon, lumelle tai työmatkalle, sanoo Maarit Nuutinen Sähköpyöräkauppa.comista.

Laadukkaat merkit Keski-Euroopasta - Leader Fox ja LEVIT

- Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavia, hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia sähköpyöriä. Leader Fox ja LEVIT ovat saavuttaneet vahvan suosion Keski-Euroopan makkinoilla. Kyseessä on perinteikkäät valmistajat, joilla on vuosikymmenien kokemus eri tarkoituksiin soveltuvista polkupyöristä, ja useamman vuoden ajalta kokemusta myös sähköpyörien suunnittelusta, tuotantomallien valmistuksesta sekä kokoonpanosta.

- Olipa kyseessä rauhallinen kaupunkipyöräily tai vauhdikas maastopyöräily, meidän mallistomme kattaa ne ja kaiken siltä väliltä. Asiakkaitamme ovat yksittäiset kuluttajat aina suuriin yritysasiakkaisiin. Hyvänä esimerkkinä voimme nostaa Konevuokraamo Vatupassin työntekijöilleen hankkimat sähköpyörät, jotka saimme luovuttaa nyt kesäkuussa, kertoo Nuutinen.

Vatupassin henkilökunnan uudet sähköpyörät.

Työsuhdepyöräily kasvattaa suosiotaan monesta syystä

Hallituksen tavoitteena on lisätä pyöräilyä vuoteen 2030 mennessä 30 prosenttia. 1 200 euroon asti verovapaaksi muuttunut polkupyöräetu voi tuoda pyöräilevälle työntekijälle satojen eurojen hyödyn vuositasolla. Suurimpana hyötynä on kuitenkin työntekijän terveyttä ja hyvinvointia edistävä vaikutus.

- Työsuhdepyörä tuo merkittäviä etuja niin työnantajalle kuin itse työntekijälle. Työnantajalle työsuhdepyörä ei ole kulurasite, koska se tulee yleensä työntekijän palkan osaksi tai halutessa palkan päälle. Työsuhdepyörää ei ole myöskään tarkoitettu pelkkiin työmatkoihin, vaan myös vapaa-aikaan. Se onkin tehokas tapa motivoida henkilökuntaa pitämään huolta omasta kunnostaan, edistäen samalla hyvinvointia ja työssäjaksamista. Vaikka sähköpyörän ominaisuudet mahdollistavat mukavamman pyöräilykokemuksen, sen antama kuormittavuus ja kunnon kohottavuus vastaavat lähes tavallista pyöräilyä. Itse asiassa sähköpyöräily motivoi tekemään pidempiä lenkkejä ulkoilmassa ja jopa pidemmän pyöräilykauden ajan. Lisäksi se on ekologinen vaihtoehto, ja sen kokonaiskustannukset jäävät nykyisten polttoainekustannuksienkin takia kauas autoilusta. Sähköpyörällä liikkuessa ei myöskään tarvitse huolehtia parkkipaikoista tai parkkimaksuista. Lisäksi sähköpyöräily on imagokysymys; yrityksen merkki puhtaamman ympäristön merkityksestä, linjaa Nuutinen ja jatkaa:

- Pyörien kysyntä onkin kasvanut kovaa vauhtia. Varastostamme löytyy suoraan monia malleja ja paljon lisää on tulossa syys-lokakuulle asti.

Sähköpyöräkauppa tarjoaa yrityksille työsuhdepyöriä heidän kattavasta varastostaan. Malleja on jokaisen makuun ja tarpeeseen, citypyöristä maastoon.

Pyörä käyttöön heti edullisella rahoituksella

Sähköpyörän hankkiminen työsuhdepyöränä on useissa tapauksissa halvempaa työntekijälle kuin ostaa itse pyörä kaupasta. Suosituksi on tullut leasingrahoitus yritysten hankinnoissa ja osamaksurahoitukset yksityishankinnoissa. Yksityisille suunnatuissa osamaksurahoituksissa on useita vaihtoehtoja, mutta mainitsemisen arvoinen on yrityksen käyttöön räätälöity 12 kk tai 24 kk tasaerä osamaksuvaihtoehto, joka on 0% korolla.

- Rahoitusleasingiä käytetään paljon työsuhdepyörien osalta. Se tarkoittaa sähköpyörien vuokraamista, mutta työntekijä saa tai voi lunastaa pyörän omaksi vuokrakauden päätyttyä vain 1% jäännösarvolla pyörän hankintahinnasta. Yhteistyökumppanimme leasingrahoituksissa on Nordea Tukirahoitus mutta asiakkaan halutessa, teemme myös yhteistyötä muidenkin rahoitusyhtiöiden kanssa.

- Kannattaa tulla käymään meillä täällä paikanpäällä, Joensuun Kaltimontie 5 osoitteessa. Keromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista ja hyödyistä. Pyöriä saa myös testata ja jos mieleinen löytyy, pyörän voi saada mukaan vaikka heti, toteaa Nuutinen.

Työsuhdepyörähankinnoissa ota yhteys yritysmyyntiin: Maarit Nuutinen p. 0400 199 088 tai [email protected].

www.sahkopyorakauppa.com

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

JOENSUUN MYYMÄLÄ
Kaltimontie 5
80100 Joensuu
0400 199 066

VANTAAN MYYMÄLÄ
Tammiston kauppatie 26
01510 Vantaa
09 822 686

JÄLLEENMYYJÄT
SÄHKIS.FI - KUOPIO
Lapin eBike & Outdoors - ROVANIEMI
BIKESTOPPI - HARJAVALTA
FORSPORT - NAANTALI
SÄHKÖFATBIKE - KARKKILA
LAAKSONEN RACING - PORVOO
Autovälitys PELTONIEMI Oy - KAJAANI

Työsuhdepolkupyörän veroetu

Pyöräedun maksaminen riippuu työntekijän ja työnantajan välisestä sopimuksesta. Etu voidaan tarjota palkan päälle, jolloin työnantaja maksaa sen, tai sitten etu voidaan sisällyttää nykyisen palkan osaksi. Kummassakin tapauksessa polkupyöräetu on tuloverovapaata aina 1200 euroon saakka vuodessa.

Työsuhdepyörän kokonaishintaa ei ole määritelty. Usein kuitenkin leasingyhtiöiden vuokra-aika määrittää, miten kallis pyörä voidaan hankkia työsuhde-etuna.

Veroetua ei voi hyödyntää vanhalla pyörällä tehtyihin työmatkoihin. Uusi työmatkapyöräetu koskee tavallisia ja sähköavusteisia (maksimissaan 25 km/h ja 250 w) polkupyöriä. Tätä nopeammat moottorilla varustetut ja mopoksi rekisteröitävät polkupyörät eivät ole edun piirissä.