Savon Rekkahuollosta kaksin verroin parempaa palvelua

Facebook
02.07.2021 | Yrityselämässä tapahtuu

Savon Rekkahuolto Oy on pitkällä kokemuksella toimiva raskaan kaluston korjaamo- ja huoltopalvelu. Yritys toimii monipuolisella palveluvalikoimalla, korkeatasoisella ammattiosaamisella sekä nykyaikaisilla testauslaitteilla ja korjaamokalustolla.

Joulukuussa 2014 perustettu Savon Rekkahuolto toteuttaa merkkiriippumattomat raskaan kaluston huolto- ja korjauspalvelut sekä katsastuspalvelut.

- Raskaan kaluston korjaamomme palvelee kahdessa toimipisteessä, Varkaudessa ja Mikkelissä. Kummastakin rekkakorjaamostamme asiakas saa samat, monipuoliset palvelut, korjaamoyrittäjä Jari Häyrinen kertoo ja jatkaa:

- Meillä on erittäin ammattitaitoinen henkilöstö molemmissa toimipaikoissa. Sekä Varkauden että Mikkelin yksiköissä on saman verran henkilökuntaa: viisi asentajaa ja kaksi varaosamyyjää. Mikkelin toimipaikassa korjaamoyrittäjinä toimivat Marko Byman ja Samuli Laitinen.

- Mekaaniset korjaukset onnistuvat merkistä riippumatta. Sisu, Volvo, Mercedes ja Scania, Man, Daf, Iveco puolen osaaminen on vahvaa koska olemme toimineet niiden parissa vuosikymmeniä. Mikkeliin on panostettu erityisesti alueen Mercedes osaamiseen DT mekaanikko Hannu Vuorisen ammattitaidolla, Häyrinen kertoo.

Investoimalla uudenaikaisiin tuotantotiloihin huoltoprosessi etenee saumattomasti

Savon Rekkahuollon Varkauden toimipaikka muutti kesäkuussa 2018 Harjulantie 4:ään, entiseen Volvon korjaamotilaan.

- Sijainti Varkaudessa on erinomainen, sillä toimipaikka sijaitsee 5-tien ja 23-risteyksen varressa Varkauden ABC:n vieressä. Toimipisteen piha-alueet ja 600 neliön korjaamotilat ovat hyvät, erityisesti raskaan kaluston huoltoon suunnitellut. Tiloissa on kaksi läpiajettavaa ja yksi lyhyt hallipaikka henkilö- ja pakettiautoille. Käytössä on ammattitason 2-pilari ja nelipilarinostimet.

Kokonaispalvelu osana korjaamotoiminnan nykyaikaa

- Lisäksi viime marraskuussa valmistui Pajatielle uudet, 210 neliön tilat jarrutestaukseen ja raskaan kaluston katsastukseen. Katsastustyöt tehdään huoltokuilulla, jonka yhteydessä on jarrudynamometri sekä nykyaikainen välystarkastuslaitteisto. Katsastukset teetämme alihankintana ja katsastuksista huolehtii Markus Vartiainen Katsastajasi.Fi työntekijöineen, Häyrinen kertoo.

- Mikkelin toimipaikassa, Johtokatu 6:ssa, Savon Rekkahuollolla on 650 neliön korjaamotilat, jossa muiden töiden lisäksi valmistamme ja varustamme uusia ajoneuvoja sähkölaitosten käyttöön. Lisäksi teemme päällirakenteita sekä nosturien asennuksia. Molemmissa toimipaikoissa teemme myös puutavaranosturien huolto- ja korjaustöitä sekä vuosikatsastuksia.

Häyrinen sanoo, että kokonaisvaltaisen raskaan kuljetuskaluston kunnossapidon ja varustelun kehittäminen on vaativa tehtävä.

- Toiminnallemme tunnusomaista on asiakaslähtöisyys ja kokonaisvaltaisuus. Kun asiakas saa haluamansa palvelut kätevästi saman katon alta, se merkitsee kilpailukykyisiä kustannuksia.Raskaan kaluston moniosaajanana yritys pystyy joustamaan ja palvelemaan asiakastaan henkilökohtaisesti ja nopeasti.

- Varkaudessa huolto on avoinna arkisin klo 8.00–16.00 välisenä aikana. Mikkelin Johtokatu 6:n huolto on avoinna ma–pe klo 07.30–16.00. Muina aikoina huoltopalvelut on erikseen sovittavissa.

Ennakoivan kunnossapidon keinoin hyvään käyttövarmuuteen

Kuljetusyrittäjien ajoneuvojen on kuljettava, jopa yötä päivää ja kaluston oltava kunnossa. Kun auton toimivuuteen voi luottaa, voi keskittyä kuljettamiseen. Ennakoiva huolto ja parempi käytettävyys vähentää ikäviä yllätyksiä ja parantaa toiminnan tehokkuutta. Akselistojen suuntauksilla asiakas säästää rengas ja polttoaine kuluissa.

- Onnistunut kunnossapito takaa kaluston matalat ylläpitokustannukset ja häiriöttömän toiminnan. Tämä taas auttaa pitämään investoinnit pieninä ja takaa toimintavarmuuden, Jari Häyrinen määrittelee.

www.savonrekkahuolto.fi

Artikkeli on julkaistu Savon Yritysuutiset -lehdessä 3/2021.

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä