Scanvall Finland Oy – asiantuntevaa ja monipuolista palvelua työkoneurakointiin

Scanvall huoltaa ja korjaa kaikenlaisen raskaskaluston paikan päällä 24–7, merkistä riippumatta.
Scanvall huoltaa ja korjaa kaikenlaisen raskaskaluston paikan päällä 24–7, merkistä riippumatta.
14.03.2022 | Yrityselämässä tapahtuu

Scanvall Finland Oy, aiemmin Teroituspalvelu Kankaanpää tunnetaan laadukkaasta motoketjujen teroituspalvelustaan Suomessa ja Ruotsissa. Lisäksi yritys tarjoaa monipuolisia raskaankalustonhuoltopalveluja merkistä riippumatta. Laaja valikoima metsäkoneiden varaosia ja tarvikkeita täydentävät palvelukonseptia. Yrityksen verkkokaupasta löytyvät niin Webasto lämmittimet, teräsketjut kuin öljyt kilpailukykyisin hinnoin.

- Palvelemme laajasti metsäkoneurakoitsijoita teroituspalveluilla. Toimintamme alkoi vuonna 2005 ja kun homma saatiin pyörimään Suomessa, lähdimme myös Ruotsin teroitusmarkkinoille vuonna 2012. Kotimaassa meillä on tänä päivänä sopimusasiakkaana yli 300 metsäkoneyrittäjää, joiden teräketjuista pidämme huolen. Myös länsinaapurissa on tehty lujasti töitä ja tasaisesti kasvava asiakasmäärä lähestyy jo Suomen lukemia. Näiden lisäksi olemme laajentaneet toimintaa raskaankaluston monimerkkihuoltopalveluihin ja oheistuotteisiin oman maahantuonnin kautta. Uusia tuoteryhmiä ovat muun muassa metsäkoneiden puutavarakourat sekä hydrauliikka sylinterit, kertoo Scanvall Finland Oy:n yrittäjä Juha Kankaanpää.

Huippuluokan teroituspalvelua

Scanvall Finlandilla on käytössä useita kehityksen kärkeä edustavia nestejäähdytteisiä automaattiteroituskoneita, mitkä takaavat ketjujen oikeanlaisen teroituksen ja mahdollistavat suuren volyymin.

- Vaikka koneet ovat parasta A-luokkaa niin erittäin tärkeässä roolissa on edelleen teroittajan ammattitaito ja vankka kokemus. Meillä on kolme jakeluautoa, jotka ajavat ennalta sovittuja reittejä keräillen sopimusasiakkaiden tylsät ketjut kyytiin ja jättäen teroitetut ketjut asiakkaille. Samalla mukana kulkee kätevästi mototarvikkeet, voiteluaineet ja nesteet, varaosat ym. tuotteet. Asiakkaankin kannalta on edullisinta ja aikaa säästävää, kun tuotteet tulevat yhdestä ja samasta paikasta, sanoo Kankaanpää.

Jakeluautopalvelun ansiosta, ketjujen noudot ja palautus onnistuvat myös suoraan asiakkaan kotiovelle.

Nykyaikainen nestejäähdytteinen teroituskalusto takaa paremman ja kestävämmän ketjujen teroituksen.

Kaikkea löytyy metsäkoneisiin, myös omaa osavalmistusta

Yrityksen panostus metsäkonetuotteiden, varaosien ja muiden tarvikkeiden myyntiin aloitettiin jo vuosikymmen sitten asiakkaiden toiveesta.

- Lisäpalvelu on otettu hyvin vastaan teroitusasiakkaidemme keskuudessa ja toki myymme tuotteita kaikille muillekin kätevästi verkkokauppamme kautta osoitteessa www.scanvall.fi. Varastostamme löytyy laajasti hydrauliikkaa ja elektroniikkaa työkoneisiin ja kuljetuskalustoon sekä esimerkiksi Webasto ja Eberspächer lämmittimet varaosineen, korostaa Kankaanpää.

Scanvall Finlandilla on edustuksessa olevien laatutuotteiden lisäksi omaa metsäkoneiden osavalmistusta. Valmistusohjelmaan kuuluu jo nyt yli 80 erilaista komponenttia kuten ketjusieppareita, värisuuttimia, laipan kelkkoja ja hydraulisylintereitä eri harvesteripäihin.

Yhteistyötä Logsetin kanssa

Scanvall on tehnyt reilu vuosi sitten yhteistyösopimuksen Logsetin kanssa metsäkoneiden huolto- ja varaosapalveluista Pohjois-Suomen alueella. Huolloista vastaa Seppo Kokkoniemi, jolla on pitkä ja vankka kokemus metsäkoneista. Kentällä hän liikkuu hyvin varustellulla huoltoautolla, isommat huollot tehdään tarvittaessa hallissa.

- Urakoitsijat ovat olleet tyytyväisiä palveluumme, sillä teemme huollot kentällä ilman että koneita tarvitsee siirtää pitkiä matkoja huoltohallille, usein myös jopa viikonloppuisin niin että koneille ei aiheudu ylimääräisiä seisokkeja, toteaa Kankaanpää.

Lisätietoa: www.scanvall.fi

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä