Pyydä tarjous

Suomen Muuttofirma Oy – muuttojen erikoisosaaja palveluksessanne

Tarjoamme luotettavaa ja ammattitaitoista muuttopalvelua kotiin ja yrityksiin. Kuvassa Joensuun toimipisteen muuttoasiantuntija Juha Jeskanen.
Tarjoamme luotettavaa ja ammattitaitoista muuttopalvelua kotiin ja yrityksiin. Kuvassa Joensuun toimipisteen muuttoasiantuntija Juha Jeskanen.
17.03.2023 | Yrityselämässä tapahtuu

Suomen Muuttofirma oy tarjoaa luotettavan ja tehokkaan palvelukokonaisuuden aina omaisuuden siirtämisestä pakkaamiseen, paikoilleen asentamisesta kierrätykseen ja varastoimiseen. Yli 20 muuttoauton ja noin 60 muuttomiehen voimin sujuu isommatkin muutot ja käytössä on lisäksi laaja kumppaniverkosto. Päätoimipisteet sijaitsevat Kuopiossa ja Joensuussa, joista käsin palvellaan asiakkaita koko Suomen alueella tai jopa ulkomaille saakka.

- Asiakkaamme haluavat muuton sujuvan stressittömästi. Kun tilaat muuttoapua meiltä, voit luottaa siihen, että muuttomiehet ovat sovitussa paikassa sovittuun aikaan ja tekevät työnsä tehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Pitkäaikainen ja laaja kokemus sekä asiakaslähtöisyys takaavat onnistuneen muuton alusta loppuun saakka, korostaa Suomen Muuttofirma Oy:n toimitusjohtaja Pasi Penttinen ja jatkaa:

- Yritysmuutoissa asiantuntijatiimimme auttaa yrityksiä suunnittelemaan ja järjestämään muuton mahdollisimman sujuvasti, niin ettei liiketoiminta kärsi muutosta. Käytössämme on myös uusimpia, asianmukaisia muuttoihin soveltuvia työkaluja ja koneita, joilla tavarat siirtyvät turvallisesti paikasta toiseen.

Ammattimaiset kuskimme hoitavat myös elintarvikkeiden lämpösäädellyt kylmä- ja thermokuljetukset. Viileätuotteiden kuljetukset toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan sovituissa aikatauluissa, laatuvaatimuksien mukaisesti.

Pienet ja suuret muutot onnistuvat aikaa ja rahaa säästäen

Suomen Muuttofirma Oy:ltä voi valita muuttopalvelun laajuuden täysin räätälöidysti, omien tarpeiden mukaan.

- Kauttamme järjestyy erikoiskalusteiden kuten esimerkiksi flyygeleiden ja kassakaappien siirrot, joissa hyödynnämme käytössämme olevia robotteja ja nostureita. Erilaisten logistiikkapalveluiden lisäksi tarjoamme myös pakkaus-, asennus-, siivous-, kierrätys-, kanto- ja haalauspalveluita, kylmäkuljetuksia sekä varastointipalveluita.

- Muuttofirman Fiksuvarasto tarjoaa n. 6000 m² väliaikaista varastotilaa niin pienempiin kuin suurempiinkin tarpeisiin Joensuussa. Pieni väliaikainen varasto on helppo, turvallinen ja edullinen tapa varastoida tavaroita turvallisesti valvotussa ja lämpimissä tiloissa. Ne sopivat hyvin esimerkiksi muuttajan väliaikaisvarastoksi, kesämökkiläisen talvisäilöksi tai yrityksille erilaisiin muuttuviin tarpeisiin, sanoo Penttinen.

Myymälästämme saat kaiken pakkaamiseen, suojaamiseen ja varastointiin tarvittavan, kuten laatikot, suojamuovit ja teipit.

Erikoisosaamista yritysmuutoista

- Meillä on laaja-alaista kokemusta erilaisista yritysmuutoista, ja siitä syystä tiedämmekin kuinka suunnitella ja toteuttaa haastavatkin muutot asiakkaan liiketoiminnan kannalta. Meidän kattava palvelukonseptimme pitää sisällään muuton kaikki vaiheet pakkauksesta kuljetukseen ja kalusteiden asennuksesta mappien hyllytykseen takaisin paikoilleen. Teemme muutot huolellisesti ja turvallisesti omaisuudesta sekä tietoturvasta huolehtien. Esimerkiksi arkojen ja luottamuksellisten tietojen käsittely ja siirtäminen vaatii riittävän turvallisuusluokituksen omaavia muuttomiehiä. Meiltä löytyy myös erilaisia lukollisia tietoturvakaappeja ja -laatikoita.

- Meihin kannattaa ottaa yhteyttä hyvissä ajoin, kysyä rohkeasti lisätietoja sekä pyytää ilmaista katselmointia ja tarjousta. Asiantuntijamme auttavat mielellään.

Suomen Muuttofirma Oy

Pilkontie 5, 80130 Joensuu
Puh. 010 209 8400

Mestarinkatu 11, 70780 Kuopio
Puh. 010 209 8401
[email protected]

www.muuttofirma.fi
www.instagram.com/muuttofirma/
www.facebook.com/suomenmuuttofirmaoy/

Muita uutisia