LinkedinFacebook
Pyydä tarjous

Sverdrup Steel on ruostumattomien erikoisterästen ratkaisutoimittaja

Levyn leikkaus kelasta.
Levyn leikkaus kelasta.
17.12.2021 | Yrityselämässä tapahtuu, Teollisuus

Sverdrup Steel on globaali ruostumattomien erikoisterästen toimittaja, tarjoamme yhden maailman suurimmista varastovalikoimista, niin levyjä kuin pyörötankoja. Tuotteemme ovat maailman johtavien toimittajien valmistamia.

Toimitamme ruostumattomia erikoisteräksiä yli 60 maahan, suurimmat käyttökohteet ovat: sellu - ja paperiteollisuus, kaivosteollisuus, öljy- ja kaasuteollisuus, kemianteollisuus, energiateollisuus, autoteollisuus, meri - ja laivateollisuus sekä rakennusteollisuus.

Varastomme sijaitsevat Norjassa, Saksassa, Ruotsissa, Isossa-Britanniassa ja Etelä-Koreassa.

Myyntikonttorimme sijaitsevat Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Puolassa, Isossa -Britanniassa ja Etelä -Koreassa.

Toimitusohjelmamme mukaiset tuotteet on suunniteltu kohteisiin, jossa vaaditaan hyviä korroosionkesto-ominaisuuksia ja suuria lujuuksia.

Toimitusohjelmamme mukaiset Duplex-laadut: EN 1.4162, EN 1.4362, EN 1.4462 ja EN 1.4410 sekä austeniittiset EN 1.4547 (254 SMO), EN 1.4539 (904L) ja EN 1.4562 (Alloy 31).

Lähes kaikilla varastotuotteillamme on offshore-teollisuudelle tärkeä Norsok-hyväksyntä.

Tarkemmat tiedot löytyvät kotisivuiltamme: www.sverdrupsteel.com.

Duplex-laadut tarjoavat noin kaksinkertaisen lujuuden verrattuna vastaaviin perinteisiin austeniittisiin standardilaatuihin, sen lisäksi ne ovat parempia korroosionkestoltaan.

Duplex-terästen suuremman lujuuden ansiosta voidaan seinämävahvuutta ohentaa merkittävästi, jopa selvästi yli 30 %. Näin voidaan säästää materiaalin määrässä ja kuljetuskustannuksissa ja saadaan kokonaiskustannuksiltaan selvästi edullisempi lopputulos joka on samalla ympäristöystävällisempi sekä valmistettavan teräsmäärän että kuljetuksen osalta.

Pienemmän nikkelisisältönsä ansiosta Duplex-teräkset ovat selvästi stabiilimpia hinnanmuodostuksen osalta kuin perinteiset austeniittiset ruostumattomat teräkset.

Tarjoamme mielellämme asiakkaillemme teknistä tukea etsittäessä optimaalista materiaalia niin korroosionkestävyyden kuin lujuudenkin osalta.

Määrämittaan kelasta leikatut levyt antavat merkittävän kilpailuedun asiakkaan projekteihin

Suurista mittakohtaisista varastoistamme tarjoamme asiakkaillemme merkittävän kilpailuedun toimittaessamme 1 - 2 viikon toimitusajalla kelasta määrämittaan leikattuja asiakkaan tarvitsemia levypituuksia.

Kelasta leikattavien levyjen osalta emme ole asettaneet mitään minimimääriä, joten voimme toimittaa hyvinkin pieniä eriä tarvittaessa.

Määrämittapalvelumme on paksuusalueella 0,4 - 6 mm, pääasiassa leveyksissä 1500 mm ja 2000 mm.

Levytoimitusohjelmamme kattaa kaikki standardipaksuudet aina 80 mm asti.

Tarkemmat tiedot löytyvät kotisivuiltamme.

Määräpituuteen leikattujen levyjen etuja ovat nopea ja luotettava toimitusaika, joustavat mittakohtaiset määrät, käsittelyn väheneminen, hukan minimoiminen, hitsauksen ja tarkastusten väheneminen.

Leikkauspalvelumme antaa asiakkaalle tällä hetkellä vähintään noin 3 – 4 kuukautta lyhyemmän toimitusajan kuin tehdastoimitus parhaimmillaan.

Materiaaliratkaisujen toimittaja vaativiin käyttöolosuhteisiin

Sverdrup Steelin erikoisosaaminen ja palvelukyky perustuvat pitkään kokemukseen ja nykyaikaiseen toimintatapaan. Tärkeä osa palveluamme on perusteellinen materiaalituntemus. Korkean suorituskyvyn materiaalien johtavana asiantuntijana olemme vuosien varrella keränneet ainutlaatuisen tietotaidon. Avustamme asiakkaitamme oikean materiaalin ja työmenetelmän valinnassa ja osallistumme mielellämme asiakkaan kanssa tämän projektiin jo kappaleiden suunnitteluvaiheessa, jolloin asiantuntemuksestamme saadaan paras mahdollinen hyöty.

Levytuotteiden lisäksi toimitamme pyörötankoja, ainesputkia, putkia ja takeita.

Tarkemmat tiedot toimitusohjelmastamme ja palveluistamme osoitteesta: www.sverdrupsteel.com.

Sverdrup Steel AS
Puh. 0400 54 2101
[email protected]