Sverdrup Steel on ruostumattomien erikoisterästen ratkaisutoimittaja

Levyn leikkaus kelasta.
Levyn leikkaus kelasta.
03.05.2023 | Teollisuus, Yrityselämässä tapahtuu

Sverdrup Steel on globaali ruostumattomien erikoisterästen toimittaja, tarjoten yhden maailman suurimmista varastovalikoimista, niin levyjä kuin pyörötankoja. Yrityksen kilpailuvaltteja ovat maailman johtavien valmistajien laadukkaat ja nopeasti varastosta toimitettavat terästuotteet joko standardimittaisina tai asiakkaan toivomien mittojen mukaisesti leikattuina.

Sverdrup Steelinmyyntipäällikkö Arto Koistinen kertoo, että yrityksen toimitusohjelman mukaiset tuotteet on suunniteltu kohteisiin, joissa vaaditaan hyviä korroosion kesto-ominaisuuksia ja suuria lujuuksia.

– Toimitamme ruostumattomia erikoisteräksiä yli 60 maahan, suurimmat käyttökohteet ovat sellu - ja paperiteollisuus, kaivosteollisuus, öljy- ja kaasuteollisuus, kemianteollisuus, energiateollisuus, autoteollisuus, meri - ja laivateollisuus sekä rakennusteollisuus.

– Myyntikonttorimme sijaitsevat Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Virossa, Liettuassa, Latvia, Tsekkoslovakiassa, Puolassa, Ranskassa, Portugalissa, Isossa -Britanniassa, Etelä -Koreassa, Kiinassa ja Singaporessa. Varastomme sijaitsevat Norjassa, Saksassa, Ruotsissa, Isossa-Britanniassa ja Etelä-Koreassa. Varastomme sijaitsevat Norjassa, Saksassa, Ruotsissa, Isossa-Britanniassa ja Etelä-Koreassa.

Lujuutta ja säästöä ympäristöystävällisesti

Koistinen kertoo, että Duplex-laadut tarjoavat noin kaksinkertaisen lujuuden verrattuna vastaaviin perinteisiin austeniittisiin standardilaatuihin, jonka lisäksi ne ovat huomattavasti parempia korroosionkestoltaan.

– Duplex-terästen suuremman lujuuden ansiosta voidaan seinämävahvuutta ohentaa merkittävästi, jopa selvästi yli 30 %. Näin voidaan säästää materiaalin määrässä sekä kuljetuskustannuksissa ja saadaan kokonaiskustannuksiltaan selvästi edullisempi lopputulos, joka on samalla ympäristöystävällisempi sekä valmistettavan teräsmäärän että kuljetuksen osalta.

– Pienemmän nikkelisisältönsä ansiosta Duplex-teräkset ovat selvästi stabiilimpia hinnanmuodostuksen osalta kuin perinteiset austeniittiset ruostumattomat teräkset. Tarjoamme mielellämme asiakkaillemme teknistä tukea etsittäessä optimaalista materiaalia niin korroosionkestävyyden kuin lujuudenkin osalta, Koistinen vinkkaa.


Toimitusohjelman mukaiset Duplex-laadut:

EN 1.4162, EN 1.4362, EN 1.4462 ja EN 1.4410 sekä austeniittiset EN 1.4547 (254 SMO), EN 1.4539 ( 904 L) ja EN 1.4562 (Alloy 31). Lähes kaikilla varastotuotteillamme on offshore-teollisuudelle tärkeä Norsok-hyväksyntä.

Tarkemmat tiedot löytyvät kotisivuilta: www.sverdrupsteel.com.


Pyörötangon sahaus.

Merkittävää kilpailuetua määrämittaan leikatuilla levyillä

Sverdrup Steel Oy:n suuret mittakohtaiset varastot tarjoavat asiakkaille merkittävän kilpailuedun.

– Suurten varastojemme ansiosta voimme toimittaa nopealla 1–2 viikon toimitusajalla asiakkaan tarvitsemia, määrämittaan leikattuja levypituuksia. Kelasta leikattavien levyjen osalta emme ole asettaneet mitään minimimääriä, joten pienienkin erien toimitus onnistuu tarvittaessa. Tehokas määrämittapalvelumme kattaa levypaksuudet 0,4 mm aina 6 mm saakka, pääasialliset leveydet 1500 mm ja 2000 mm. Levytoimitusohjelmamme kattaa kaikki standardipaksuudet aina 80 mm asti, Koistinen korostaa ja jatkaa:

– Määräpituuteen leikattujen levyjen etuja ovat nopea ja luotettava toimitusaika, joustavat mittakohtaiset määrät, käsittelyn väheneminen, hukan minimoiminen sekä hitsauksen ja tarkastusten väheneminen. Leikkauspalvelumme antaa asiakkaalle tällä hetkellä vähintään noin 3–4 kuukautta lyhyemmän toimitusajan kuin tehdastoimitus parhaimmillaan.

Vaativien käyttöolosuhteiden materiaaliratkaisujen toimittaja

Sverdrup Steelin erikoisosaaminen ja palvelukyky perustuvat pitkään kokemukseen ja nykyaikaiseen toimintatapaan.

– Tärkeä osa palveluamme on perusteellinen materiaalituntemus. Korkean suorituskyvyn materiaalien johtavana asiantuntijana olemme vuosien varrella keränneet ainutlaatuisen tietotaidon. Avustamme asiakkaitamme oikean materiaalin ja työmenetelmän valinnassa ja osallistumme mielellämme asiakkaan kanssa tämän projektiin jo kappaleiden suunnitteluvaiheessa, jolloin asiantuntemuksestamme saadaan paras mahdollinen hyöty, muistuttaa Arto Koistinen lopuksi.

Levytuotteiden lisäksi Sverdrup Steel toimittaa pyörötankoja, ainesputkia, putkia ja takeita.

Tarkemmat tiedot toimitusohjelmastamme ja palveluistamme: www.sverdrupsteel.com

Sverdrup Steel AS
Puh. 0400 54 2101
[email protected]

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä