Talhun toiminta laajenee Tampereelle

“Tampereen seutu on meille tärkeä markkina-alue, ja toimipisteen myötä alueen merkitys tulee kasvamaan entisestään. Uuden toimipaikan myötä meillä on kapasiteettia palvella entistä laajempaa asiakaskuntaa”, Talhu Oy:n Tampereen toimipisteen vetäjä ja myynnistä vastaa Juha Nurmi kertoo.
“Tampereen seutu on meille tärkeä markkina-alue, ja toimipisteen myötä alueen merkitys tulee kasvamaan entisestään. Uuden toimipaikan myötä meillä on kapasiteettia palvella entistä laajempaa asiakaskuntaa”, Talhu Oy:n Tampereen toimipisteen vetäjä ja myynnistä vastaa Juha Nurmi kertoo.
13.10.2021 | Yrityselämässä tapahtuu

Talhu Oy on palvellut Suomen rakentajia ja toimittanut laadukkaat rakennuskoneet ja luotettavan jälkimarkkinoinnin jo vuodesta 1993 lähtien. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Vantaan Petikossa. Muut toimipisteet sijaitsevat Maskussa ja Kuopiossa. Toimipaikkojen lisäksi kiertävät aluemyyjät palvelevat ympäri Suomea. Sopimushuoltoliikkeiden avulla yritys tarjoaa huoltopalvelut asiakkaan lähellä.

- Talhun tavoitteena on olla vahvasti varastoiva, nopeasti toimittava ja asiantunteva hyvän palvelun erikoisliike. Palvelemme kaikissa mahdollisissa rakentamisen koneistukseen liittyvissä asioissa. Meidän tuotevalikoimastamme löytyy laaja valikoima laitteita maanrakennuksen ja rakennusalan käyttökohteisiin, uppopumpusta torninosturiin, Talhu Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Mattila kertoo.

Asiakaskeskeisyys ja innovatiivisuus korostuu Talhun toiminnassa

- Seuraamme jatkuvasti koneiden ja laitteiden kehitystä voidaksemme tarjota viimeisimmän tekniikan tuomat edut rakentajille. Tuomme markkinoille ainoastaan tuotteita, joiden laatu on testattu ja toimintavarmuus taattu. Koulutettu ja kokenut henkilöstömme avustaa ja neuvoo mielellään kaikissa tuotevalintaan ja käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Tuotteiden valinta ja suunnittelu on aina asiakaslähtöistä, Mattila linjaa.

Palveluketjun lenkin oltava vahva ja valmis muuntautumaan asiakkaiden tarpeiden mukaan

- Toimitilamme ovat nykyaikaiset ja toimivat ja hyvien yhteyksien varrella, lähellä asiakkaita. Käytössämme olevat tilat antavat meille mahdollisuuden varastoida tuotteita entistä enemmän ja nopeuttaa vaikeimmin saatavien tuotteiden toimituksia. Talhun huolto vastaa kaikkien tuotteiden jälkimarkkinoinnista ja huollosta yhdessä varaosamyynnin kanssa. 

- Käytössämme ovat tarvittavat koneet, laitteet, testauslaitteet, sekä ammattitaitoinen henkilökunta. Vastaamme kaikkien maahantuomiemme ja myymiemme laitteiden huollosta sekä lisäksi huollamme myös muita rakennusteollisuuden koneita ja laitteita. Asentajillamme on vuosien kokemus lukuisten erimerkkisten ja tekniikaltaan erilaisten laitteiden huollosta ja kunnostamisesta, Mattila kertoo.

Mattila sanoo, että Talhu panostaa jatkossakin pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, minkä lisäksi yritys hakee kasvua uusilta alueilta. Pystyäkseen palvelemaan paikallisia asiakkaita, Talhu avaa alussa uuden toimipisteen Tampereen Pirkkalassa alkuvuodesta 2022, osoitteessa Autokeskuksenkatu 3. Tampereella toimipisteen vetäjänä ja myynnistä vastaa Juha Nurmi.

Nurmi toimii tällä hetkellä Varsinais-Suomen toimipisteen vetäjänä, lisäksi hänen vastuualueeseensa kuuluu henkilönostimet. Nurmi aloitti Talhu Oy:n palveluksessa vuonna 2019.

Juha Nurmi toteaa, että Talhun uusin yksikkö on vastaus asiakkaiden tarpeisiin.

- Haemme pitkäjänteisesti maltillista kasvua, joten Tampereen toimipisteen perustaminen on luonteva ratkaisu. Tampereen seutu on meille tärkeä markkina-alue ja toimipisteen myötä alueen merkitys tulee kasvamaan entisestään. Uuden toimipaikan myötä meillä on kapasiteettia palvella entistä laajempaa asiakaskuntaa. Toimipaikka nopeuttaa ja helpottaa merkittävästi Hämeessä- ja lähimaakunnissa toimivien asiakkaiden osto ja -huoltotarpeisiin vastaamista.

- Oma myymälä- ja huoltotoiminta tukee pitkän linjan strategiaamme panostaessamme palvelukokonaisuuteen myös Tampereen toimipisteessä. Kehitämme toimintaamme palvelemaan asiakkaita ja vastaamaan kysyntää, Nurmi toteaa.

Uutuustuotteena ainutlaatuinen tela-alustainen henkilönostin

Talhu on tuonut markkinoille erilaisia henkilönostimia jo yli 25 vuoden ajan. Maaliskuussa 2021 Talhu teki hollantilainen HYRAX Industries B.V.:n kanssa sopimuksen Hyrax 27.12-henkilönostinten jälleenmyynnistä Suomessa.

- Olemme Hyrax-henkilönostimen edelläkävijöitä Suomessa. Kone lanseerattiin tämän vuoden puolella maailmanlaajuisesti ja meillä esiteltiin kone numero kahdeksan syyskuun alussa Talhun omilla koepäivillä Vantaalla, Nurmi kertoo ja jatkaa:

- Hyrax 27.12-henkilönostin on monia hienoja ja uusia mahdollisuuksia tarjoava pieni henkilönostin. Hyraxista tekee ainutlaatuisen sen omapaino suhteutettuna työkorkeuteen ja sivuttaisulottumaan. Levitettävät telat antavat hyvän maavaran eli maastokelpoisuuskin on erinomainen. Koneella voi operoida maastossa 15-asteen kaltevuudessa ja sen siirtonopeus on puolet suurempi kuin kilpailijoilla, Juha Nurmi kuvaa.

talhu.fi

Artikkeli on julkaistu Tampereen seudun Yritysmaailma -lehdessä 2/2021.

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä