Pyydä tarjous

Teemme työpäivästäsi paremman

Toimiva työpiste on suunniteltu siten, että siellä viihtyy ja voi hyvin.
Toimiva työpiste on suunniteltu siten, että siellä viihtyy ja voi hyvin.
21.11.2021 | Yrityselämässä tapahtuu

Vidamic Ergonomics on työpaikan ergonomian asiantuntija. Tutkimustulokset osoittavat, että hyvä ergonomia vaikuttaa merkittävästi henkilöstön hyvinvointiin, terveyteen ja tehokkuuteen sekä sairauspoissaoloihin tai aikaa vieviin kuntoutuksiin.

Vidamic Ergonomics kuuluu Rahmqvistin tuotemerkkeihin. Vuonna 1953 perustetun yrityksen toiminnan perustana on ollut jo alkuajoista lähtien yksilöllisyys. Asiakkaaseen on tutustuttava ja selvitettävä jokaisen tarpeet sekä mahdolliset ongelmat.

– Ainutlaatuiset ja vuosien varrella hyvin toimiviksi kehitetyt ergonomiaratkaisumme on suunniteltu asiakkaiden todellisten tarpeiden ja haasteiden perusteella. Tuotteemme ovat korkealaatuisia, kestäviä ja helppokäyttöisiä. Mikään ratkaisu ei sovi kuitenkaan kaikkiin tarpeisiin, joten asiakkaan tunteminen ja räätälöidyt ratkaisut ovat tärkeä osa hyvää palveluamme, Savo-Karjalan alueen ergonomia-asiantuntija Pasi Harjula kiteyttää.

Anna asiantuntijan auttaa

Pitkän kokemuksen ja miljoonien yritysvierailuiden ansiosta Vidamic Ergonomicsilla ymmärretään työpaikoilla esiintyvät haasteet.

– Asiantuntijoina on meidän vastuullamme antaa tietoa, joka parantaa jokaisen työpäivää. Laaja tuotevalikoimamme työpisteen toimivaan ergonomiaan takaa monipuoliset ja oikeat työasennot, olipa kyse istumisesta, seisomisesta tai vaikkapa näkemiseen liittyvistä ratkaisuista. Ihminen tarvitsee liikettä ja vaihtelua, mikään työpiste ei ole niin hyvin muotoiltu, että voisimme istua paikallaan koko päivän altistumatta rasitusvammoille, muistuttaa Harjula ja jatkaa:

– Aiemmin fysioterapeuttina toimiessani törmäsin vuosien varrella monenlaisiin ongelmiin ja vaivoihin, jotka olisi voitu välttää hyvin pienillä investoinneilla työpisteen ergonomiaan.

Ympäristöarvojen edelläkävijä

Vidamic Ergonomics on huomioinut vihreät arvot ennen kuin siitä tuli muodikasta. Yrityksen ympäristökäytäntö laadittiin jo vuonna 1989, Vidamic Ergonomics oli edelläkävijä ja ensimmäinen ISO-sertifioinnin sekä ympäristö- että laatuasioista hankkinut yritys Ruotsissa.

– Yrityksemme näkemyksen mukaan kestävyyteen kuuluu muutakin kuin pelkkä kestävien materiaalien valinta nykyään monissa paikoin esiintyvien kertakäyttömateriaalien sijaan. Tämän lisäksi tuotteen täytyy olla kestävä ja ympäristöystävällinen koko sen elinkaaren ajan aina tuotannosta alkaen, Harjula tiivistää.

Näin parannamme työpäivääsi

– Toimintamme ydin on työpaikka, jonne on mukava tulla. Paikka, joka on suunniteltu niin, että siellä viihtyy ja voi hyvin. Autamme ja olemme tukenasi prosessin alusta loppuun saakka, jotta sinulla riittää virtaa tehokkaaseen työskentelyyn. Lisäksi neuvomme ratkaisun asennuksessa ja koulutamme henkilöstön sen oikeanlaiseen käyttöön. Tällä tavoin tuotteet tulevat varmasti todelliseen käyttöön, eivätkä jää varaston hyllyyn pölyttymään, Harjula korostaa.

Paikallinen ergonomia-asiantuntijamme Pasi Harjula puh. 040 742 2814
[email protected]
www.vidamic.fi

Kohti mukavampaa työpäivää

  1. Ergonomia-asiantuntijamme vierailee työpaikallasi.
  2. Asiantuntija arvioi työpaikkanne ja tutustuu tarpeisiinne.
  3. Havaittujen tarpeiden ja vankan asiantuntemuksemme perustella räätälöidään juuri työpaikallesi sopiva ratkaisu.
  4. Autamme ratkaisun asennuksessa ja koulutamme henkilöstönne sen käyttöön.
  5. Asioit aina lähelläsi toimivan ergonomia-asiantuntijan kanssa, jotta hän pääsee tarvittaessa helposti paikalle auttamaan ja tukemaan ratkaisujemme käytössä.