TempNorilta henkilöstö- ja kiinteistöpalvelut asiantuntevasti, saman katon alta!

Facebook
04.11.2022 | Yrityselämässä tapahtuu

TempNor Group Oy on pohjoissuomalainen monialayri­tys, jonka erikoisosaamista ovat henkilöstöpalvelut, kiinteistönvälitys sekä isännöinti omalla toimialueel­laan Suomessa ja Ruotsissa. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Torniossa, Kemissä, Oulussa ja Ruotsin Piteåssa.

Yrityksen tavoitteena on tuottaa pal­veluja suurella am­mattitaidolla ja asiakaslähtöisesti siellä, missä asiakaskin on. Isoista ketjuista riippumattomana yrityksenä TempNor kykenee mukautumaan asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin, ja ajatukset kohtaavat helposti. Yrityksen toiminnan kulmakivinä on luottamus, eettisyys ja vastuullisuus henkilökunnan ja asiakkaan välillä. Henki­lökunta on työtaidoiltaan alan ja toimialueen korkeinta tasoa, joka on hankittu koulutuksen ja työko­kemuksen kautta.

Henkilöstöpalveluista monialatoimijaksi

TempNor Group Oy:n toiminta alkoi Torniossa vuonna 2011. Pie­ni yritys työllisti kaksi henkilöä ja toimenkuvaan kuului henkilöstön­välitys sekä suorarekrytointipalvelut. Pian yrityksen kasvettua saman katon alla aloitti toimintansa myös isännöinti­palvelut ja kiinteistönvälitys. Toiminta jatkuu tasaisen kasvun merkeissä, ja neljä vuotta sitten avattu Oulun toimisto on otettu hienosti vastaan. Kaikki yrityksen tuottamat palvelut ovat yhtä tärkeitä ja kaikkiin toimialueisiin panoste­taan myös tulevaisuudessa.

TempNorin vahvuutena on tavoitettavuus, paikallisuus ja alueellinen vank­ka tuntemus. Henkilöstöä välitetään mm. teollisuuden-, metallin-, kaupan-, rakennus- ja toimisto­aloille. Olipa asiakkaana suuri toimija tai yksityishenkilö, painotus on aina asiakaslähtöisyydessä sekä joustavassa palvelu­konseptissa.

Yrityksen synergiasta hyötyy niin asiakas kuin yrityksen oma henkilökuntakin. Isännöintipalvelut ja kiinteistönvälitys toimivat saumattomasti yhteen vuosien tietotaidon ansioista. Kiinteistönvälityksen tai isännöinnin asiakas voi tilata itselleen työntekijän tekemään vaikkapa huoneistoremonttia. TempNor pitää kiinni hy­vistä toimintatavoista, laista ja työ­ehtosopimuksista, ja kaikkea toimintaa kuvastaakin läpi­näkyvyys. Yrityksellä ei ole esim. piilokuluja, vaan hinnoittelu on selkeää ja ymmärrettävää kaikilla toimialoilla. TempNor Group Oy on mm. Henkilöstöpalve­luyritysten liiton, Suomen Kiinteis­tövälittäjäliitto Ry:n ja Isännöinti­liiton jäsenyritys sekä Suomen Yrittäjien jäsenyritys. Yritykselle on myönnetty myös Suomalaista pal­velua-avainlipputunnus. TempNor kuuluu myös Luotettava kumppani Tilaaja Vastuu järjestelmään.

Joustavaa ja yksilöllistä palvelua

Joustavuus ja asia­kaslähtöisyys mahdollistavat yksi­löllisesti räätälöidyt sopimukset ja palvelukokonaisuudet.

TempNor hoitaa tehokkaasti ja vaivattomasti asiakkaan puolesta työlään ja aikaa vievän rekry­toinnin. Asiakas saa parhaimman osaajan tehtävään, kun toimeksiannossa on otettu huomioon asiakkaan tarpeet ja vastaavasti työntekijän vah­vuudet ja ominaisuudet. Lisätietoa palveluistamme ja kaikki yhteystiedot löydät kotisivuil­tamme osoitteesta www.tempnor.fi


Henkilöstöpalveluissa sinua palvelevat:

OULU-RAAHE-KAJAANI

Samuel Rössi
Aluepäällikkö, Pohjois-Pohjanmaa
[email protected]
040 678 7826

Sanni Vanhanen
Hr-koordinaattori
[email protected]
040 678 7836

TORNIO-KEMI-ROVANIEMI-PITEÅ

Jesse Alioravainen
Aluepäällikkö, Pohjois-Suomi
[email protected]
040 678 7835

Maria Evenius
Hr-koordinaattori
[email protected]
040 678 7833

Jari Alapartanen
Toimitusjohtaja
[email protected]
040 6785475


TempNor Group Oy

TORNIO
Henkilöstöpalvelut, Kiinteistönvälitys, Isännöinti
Hallituskatu 10, 95400 Tornio

KEMI
Kiinteistönvälitys
Keskuspuistokatu 28, 94100 Kemi

OULU
Henkilöstöpalvelut
Limingantie 2, 90400 Oulu

PITEÅ
Personaltjänst
Västra Kajvägen 4, 94138 Piteå

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia