Temrex jatkaa vahvalla kasvu-uralla

Temrex Workwear Shopeista asiakkaat löytävät kunkin sesongin ajankohtaiset työvaatteet, -jalkineet ja -varusteet.
Temrex Workwear Shopeista asiakkaat löytävät kunkin sesongin ajankohtaiset työvaatteet, -jalkineet ja -varusteet.
22.04.2022 | Yrityselämässä tapahtuu

Temrex Oy on 20-vuotias oululainen perheyritys, joka aloitti paloturvallisuustuotteiden ja -huoltojen parissa, mutta keskitti vajaa kymmenen vuotta sitten toimintaansa työvaatteisiin sekä -varusteisiin, joiden osuus kattaa tänä päivänä noin 90 % yrityksen liikevaihdosta. Valikoimissa on muun muassa yritysten työ- ja edustusvaatteet, työsuojaimet sekä turvajalkineet. Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä 23 henkilöä.

Temrex on jatkanut kasvu-uralla ja avannut vuonna 2020 myymälät Vantaan Tammistoon, Rovaniemelle ja Raaheen. Viime vuonna avatut uudet myymälät Oulun Limingantulliin, Ruskoon sekä kokonaan uusi Kemin myymälä tukevat tätä kehitystä.

Temrex Oy:n toimitusjohtaja Jouni Kurttilan mukaan laajentuminen merkitsee myös selkeää palvelutason parantumista yrityksen valtakunnallisille asiakkaille.

- Myymälät palvelevat sijaintipaikkakunnillaan ja niiden ympäristössä toimivia asiakkaitamme. Tiivis ja notkea organisaatio mahdollistaa nopean reagoinnin myös toimipaikkakohtaisesti vaihteleviin tarpeisiin. Myymälän valikoima elääkin jatkuvasti asiakkaan tarpeiden mukaan, kertoo Kurttila.

Työvaatteet entistä teknisempiä ja mukavampia

Kurttila sanoo, että edustavalla työvaatteella on suuri merkitys yrityksen brändimielikuvaan.

- Yhtenäiset työvaatteet viestivät laadusta ja tarjoavat näkyvän mainospaikan, joka kannattaa hyödyntää. Työ sanelee työvaatteen mallin ja materiaalin. Myös lainsäädäntö asettaa työvaatteen suunnittelulle määräyksiä muun muassa materiaalin valinnassa, vaatteen mallinnuksessa ja yksityiskohtien sijoittelussa.

- Työvaatteiden tulee olla käyttäjälleen toimivia, turvallisia, ergonomisesti hyvin suunniteltuja ja kestäviä, mutta myös helposti huollettavia. Työvaatteissa on alkanut yleistymään erilaisten stretch-kankaiden käyttö, joka tekee työvaatteesta joustavan ja sitä kautta erittäin miellyttävän käyttää. Huomionarvoista on myös se, että varsinkin raskaampi työvaate muuttuu lähes poikkeuksetta huomiovaatteeksi.

- Temrexin toimitettavat tuotteet ovat aina yhdenmukaista mallistoa, jossa tuotteet varustetaan yrityksen omilla väreillä ja logoilla. Toimimme pääasiassa brändityövaatteiden kanssa, joita ovat mm. Fristads, Projob, Helly Hansen ja Snickers. Turvajalkine-puolella edustamme Helly Hansenin, Jalaksen ja Sievin kenkiä, selvittää Kurttila.

Jokaisessa Temrexin myymälässä on Express Studio -merkkauspalvelu, jonka myötä asiakas voi saada logomerkatun tuotteen heti mukaansa.

Sähköinen tilausjärjestelmä tekee tilauksesta vaivatonta ja nopeaa

- Palvelukonseptimme perustuu työvaatteiden helppoon ja nopeaan saatavuuteen. Meillä on oma merkkaamo jokaisessa myymälässä. Logot tehdään paikan päällä, joten yritysten omilla logopainatuksilla varustetut vaatteet saa parhaimmillaan mukaan jopa odottaessa.

- Lisäksi merkittävä palvelu on oma sähköinen tilausjärjestelmämme, joka on suunnattu lähinnä rakennusteollisuusyrityksille. Järjestelmään on kirjattu yrityksen kanssa yhdessä sovittu mallisto, ja kun työntekijä tarvitsee uuden työvaatteen, järjestelmästä valitaan tuote ja toimituspaikka, jonka jälkeen vaate toimitetaan yleensä jo seuraavaksi päiväksi sovittuun kohteeseen.

- Palvelumallin suurimman asiakaskunnan muodostavat yritykset, joilla on toimintaa eri puolilla Suomea, ja jotka tarvitsevat yhtenäisen vaatetuksen sekä haluavat yhtenäistää kulurakennettaan. Tässä yhteydessä sähköinen tilausjärjestelmä on erinomainen palvelutuote, joka varmistaa palvelun laadun sekä tasavertaisuuden yrityksen kaikissa toimipaikoissa.

Uusi, oma tuotemerkki

Temrex on lanseerannut viime vuonna oman TUUMA-työvaatebrändin.

- Temrex Oy:llä on pitkä perinne alalta ja myös vankka näkemys tulevaisuuteen. Ainutlaatuisten ratkaisujemme ansiosta olemme kehityksen etupäässä ja voimme olla tyytyväisiä tämänhetkisestä työvaatevalikoimastamme. Kehitämme oman toimialansa tuotteita jatkuvalla kehitystyöllä sekä nykyistä tuotevalikoimaa parantamalla ja täydentämällä, toteaa Kurttila.

www.temrex.fi

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia