Pyydä tarjous

Terveystalo kasvaa hyvinvoinnin palveluissa – Kunnon Syke Oy osaksi Terveystaloa

Digipalvelut
06.07.2022 | Yrityselämässä tapahtuu, Sosiaali- ja kuntatalous

Terveystalo laajentaa hyvinvoinnin palveluiden tarjontaansa ostamalla Kunnon Syke Oy:n.

Vuonna 1981 perustettu Kunnon Syke Oy tarjoaa mm. fysioterapian, hieronnan, naprapatian, kiropraktiikan, jalkahoidon ja -terapian sekä neurologisen kuntoutuksen palveluja seitsemässä toimipisteessä. Kunnon Syke Oy:ssä työskentelee 16 ammattilaista ja yhtiön liikevaihto tilikautena 08/2021 oli noin 1,02 miljoonaa euroa.

”Yhdistymisessä Kunnon Syke Oy siirtyy osaksi Terveystaloa, joka on terveyspalveluiden johtava toimija niin liikevaihdoltaan kuin verkostoltaan. Tämä avaa uusia mahdollisuuksia kuntoutuspalveluiden kehittämiseen myös pienemmillä paikkakunnilla”, sanoo Kunnon Sykkeen toimitusjohtaja Jari Pekkanen.

”Toivotamme Kunnon Sykkeen ammattilaiset lämpimästi tervetulleeksi Terveystaloon. Yhtiön palvelut täydentävät erityisesti fysioterapian tarjontaamme, joka on yksi keskeinen osaamisalue Fokus Tuki- ja liikuntaelinten erikoisyksikössämme. Tavoitteenamme on jatkaa kasvuamme täydentävillä yritysostoilla ja haluamme koko Suomen kattavaan tiimiimme lisää huippuosaajia”, kertoo Teemu Paatela, Terveystalon Fokus Tuki- ja liikuntaelinten erikoisyksikön liiketoimintajohtaja.

Kaikki yrityksen palveluksessa olevat henkilöt siirtyvät Terveystaloon vanhoina työntekijöinä ja liiketoiminta jatkuu nykyisissä tiloissa.