Pyydä tarjous

TIP Group vahvistaa huolto- ja korjauspalveluita Savossa

Digipalvelut
12.10.2023 | Yrityselämässä tapahtuu

TIP on johtava eurooppalainen kalustopalveluiden tarjoaja, joka on erikoistunut kuorma-autojen ja perävaunujen leasing-, vuokraus-, huolto- sekä korjaamotoimintaan. Lisäksi yhtiö tarjoaa muita lisäarvoa tuottavia palveluita, kuten digitaalisia ratkaisuja sekä käytetyn kaluston myyntiä. TIP Group ja Savon Rekkahuolto Oy ovat allekirjoittaneet heinäkuussa sopimuksen korjaamopalveluiden kaupasta, mikä vahvistaa entisestää yhtiön korkealaatuista ja ammattitaitosta huoltoverkostoa Suomessa.

- Olemme alan asiantuntijoita, joilla on vuosikymmenien rautainen kokemus koskien perävaunujen, säiliöautojen tai muun vastaavan kaluston käyttöiän aikana vaadittavista palveluista. Me pystymme täyttämään kaikki asiakkaan tarvitsemat kalustotarpeet yhdestä paikasta. Tämä yksinkertaistaa asiakkaan kaluston hallintaa ja mahdollistaa keskittymisen omaan ydinliiketoimintaan, kertoo TIP Group Suomen korjaamopalveluiden myynnistä vastaava Valeri Tuhkanen ja jatkaa:

- Kalustossamme on yli 76 000 yksikköä, joten TIP tarjoaa myös markkinoiden laajimman vuokrattavan tai leasattavan kalustovalikoiman. Jos tarvitset erikoiskalustoa tai räätälöityä kalustoa, kannattaa ottaa yhteyttä, niin autamme löytämään oikean vaihtoehdon ja nopealla aikataululla.

Olemme kalustopalveluiden yleiseurooppalainen tarjoaja ja toimimme kaluston valmistajista riippumattomasti, joten voimme löytää parhaat mahdolliset ratkaisut mihin tahansa kuljetukseen liittyvään tarpeeseesi. Kuvassa Valeri Tuhkanen (vas.) ja Marko Byman.

TIP tarjoaa huippuluokan huolto- ja korjauspalvelut erikoistuneiden ja sertifioitujen teknikoiden avulla

Vuosien kokemus perävaunujen kunnossapidosta tarjoaa vankan perustan ja laajan asiantuntemuksen TIP:n tarjoamille huolto- ja korjauspalveluille. Käytössä on prosessit ja koulutetut teknikot, jotka suorittavat palvelun nopeasti aikataulun mukaan tai hätätilanteissa.

- Meidän sertifioidut perävaunuteknikkomme ja A-luokan mekaanikkomme tarjoavat erinomaisia huoltopalveluita, riippumatta siitä, suoritetaanko ne yhdessä TIP:n monista korjaamoista vai paikan päällä kasvavan huoltoauto kalustomme avulla.

- Toimintamme on joustavaa ja järjestelmällistä. Meillä on selkeät protokollat ja toimintatavat, joiden avulla varmistamme asiakkaidemme kuormien turvallisen ja luotettavan toimituksen, painottaa Tuhkanen.

TIP:n huoltoratkaisut on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman paljon joustavuutta.

- Esimerkiksi sopimushuoltohintamme sisältävät useimmat katsastustarkastukset, kalustotarkastukset, EBS/ABS-diagnostiikan sekä akselien, jousituksen, kilpien, sähkökomponenttien, kylmäkoneiden ja takalaitanostinten huollot ja tavalliset korin korjaustyöt, linjaa Tuhkanen.

Samuli Laitinen

Savon Rekkahuolto Oy osaksi johtavaa TIP Group yhtiötä

Savon Rekkahuolto Oy:n kauppa on tärkeä strateginen ostos, joka avaa yhtiölle uusia mahdollisuuksia Suomessa.

- Kehitämme jatkuvasti korkealaatuista ja ammattitaitosta huoltoverkostoamme, ja Savon Rekkahuolto Oy:n osto vahvistaa juuri huolto- ja korjauspalveluitamme varsinkin kuorma-autojen osalta. Olemme hyvillämme voidessamme sisällyttää Savon Rekkahuollon palvelut TIP perheeseemme, toteaa TIP Groupin palvelujohtaja Jukka Korpinen.

Marko Byman, yksi Savon Rekkahuolto Oy:n omistajista on iloinen tästä kaupasta.

- Samuli Laitinen, Jari Häyrinen ja minä, sekä työntekijämme odotamme innolla, että palvelumme integroidaan osaksi TIP:n ammattitaitoista huoltoverkostoa. On hienoa olla mukana toteuttamassa kunnianhimoista kasvustrategiaa ja olen varma, että pystymme jatkossa tuottamaan entistäkin korkeatasoisempia huoltopalveluja kaikille asiakkaillemme.

TIP toivottaa Savon Rekkahuolto Oy:n ja TIP:n asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi uuden korjaamoketjun asiakkaiksi. TIP tulee jatkamaan hyvää yhteistyötä tavarantoimittajien kanssa ja suunnittelee saumatonta asiakassuhteiden jatkuvuutta.

www.tip-group.com/fi

Huolto- ja korjauspalveluita koskeviin tiedusteluihin vastaavat Savon alueella:

 • Marko Byman 040 5444765
 • Samuli Laitinen 044 799 2110
 • Jari Häyrinen 040 176 9599
 • Valeri Tuhkanen 040 7717786

Huolto- ja korjauspalveluidemme etuja ovat:

 • Kustannukset ovat suunniteltavissa kiinteiden hintojen ansiosta
 • Kalustosi käyttöaika pidentyy
 • Käytössäsi on sertifioitujen teknikkojen tiimi, joka on omistautunut huolto- ja korjausvaatimuksillesi
 • Kaikki turvallisuus- ja määräystenmukaisuusvaatimuksesi täyttyvät

Huoltopalveluumme sisältyy:

 • Katsastustarkastukset
 • Huollon ja korjausten hallinta
 • Renkaiden huolto
 • Tienvarsipalvelu
 • Vauriokorjausten hallinta
 • Ilmastointihuolto
 • Takalaitanostimen huolto