Pyydä tarjous

Turun Työpisteen kautta tekijä tai oppija!

Digipalvelut
29.09.2023 | Yrityselämässä tapahtuu

Työpiste tarjoaa monipuoliset palvelut niin työnantajille kuin työnhakijoillekin. Meillä työ ja tekijät kohtaavat! Asiakkaanamme on tuhansia motivoituneita työnhakijoita, jotka etsivät uutta työtä.

Sopivan työntekijän löytäminen voi olla vaikeaa. Pelkästään avointen rekrytointi-ilmoitusten kautta valmista, motivoitunutta ja yrityksen toimintakulttuuriin sitoutuvaa työntekijää on usein vaikea löytää suuresta joukosta hakijoita. On harmi ja suuri menetys, jos yrityksen kasvu ja kehittyminen hidastuvat työvoiman saatavuuden ongelmiin.

Turun kaupungin palvelut Työpisteellä, keskellä Turkua, Yliopistonkadulla, ovat tarjolla maksuttomasti kaikille työnantajille.

- Etsimme sopivia henkilöitä haastateltavaksenne tai vaikka oppisopimuskoulutuksen avulla perehdytettäväksi yrityksenne työtehtäviin ja työyhteisöön. Kannattaa ottaa yhteyttä Työpisteeseen. Voimme järjestää rekrytointitapahtumia tiloissanne tai meillä, vaikkapa valmiit, hyvin organisoidut RekryTreffit yrityksenne ja työnhakijoiden välille. Kun rekrytointitarvetta on tiedossa, sopiva ajankohta tarttua toimeen on nyt. Sopivan henkilön rekrytointi vie oman aikansa, joten ennakointi tässäkin kannattaa, sanoo työllisyysjohtaja Riitta Uitto.

Työnhakijat yhdessä paikassa

Työpisteen asiakaskunnassa on tuhansia työnhakijoita: nuoria, vasta ammattiin valmistuneita, alan ja ammatin vaihtajia, osatyötä tekeviä, jotka etsivät kokoaikaista työtä, suhdanteiden vuoksi lomautettuja ja myös työttömiä ammattilaisia. Uuden työpaikan löytäminen vie aikaa, ja Työpiste ohjaa työhön ja palveluihin sekä valmentaa asiakkaitaan työnhaun aikana.

- Osa asiakkaistamme on oikeutettu valtion palkkatukeen. Opastamme ja neuvomme työnantajia myös palkkatuen hakemisessa käytännössä. Osaamisen kytkeminen työsuhteeseen on mahdollista mm. oppisopimuskoulutuksen avulla. Koulutusvaihtoehtoihin ja osaamisen räätälöintiin on mahdollista saada apua ja neuvoja Työpisteeltä, Riitta Uitto opastaa.

Tervetuloa!

www.turku.fi/tyopiste

www.facebook.com/tyopisteturku/

Käyntiosoite: Yliopistonkatu 27a, Turku

Puhelinvaihde: 02 262 5072