Pyydä tarjous

Turun uusi ykköshotelli Scandic Hamburger Börs avasi ovensa suuren kysynnän saattelemana

Hotellin 272 huoneesta voi valita viihtyisän standard-huoneen, tilavamman superior-luokan huoneen tai tämän kuvassa olevan, torille avautuvan upean kaari-ikkunallisen juniorsviitin. 
Hotellin 272 huoneesta voi valita viihtyisän standard-huoneen, tilavamman superior-luokan huoneen tai tämän kuvassa olevan, torille avautuvan upean kaari-ikkunallisen juniorsviitin. 
16.12.2021 | Yrityselämässä tapahtuu

Mittavat rakennus- ja kunnostustyöt on saatu päätökseen ja uusi Scandic Hamburger Börs on avannut ovensa. Turun parhaalla paikalla torin laidalla sijaitseva hotelli jatkaa vuodesta 1894 alkanutta hotelli- ja ravintolatoimintaa.

Schauman Arkkitehtien suunnittelema upea uudisrakennus vanhan jugendosan vieressä on jo herättänyt ihastusta ulkoasullaan. Scandic Hamburger Börs avattiin juhlavasti marraskuun alussa perinteisessä nauhanleikkausseremoniassa Turun pormestari Minna Arven, kiinteistön omistaja LähiTapiolan edustaja Olli Aakulan sekä Scandicin toimitusjohtaja Aki Käyhkön ja hotellinjohtaja Mikko Henrikssonin toimesta. Ensimmäiset vieraat ovat myös kirjautuneet majoittumaan.

– Olemme innostuneita, että pääsemme tarjoamaan tälle Turun historialliselle hotellipaikalle kolmannen elämän, kertoo Scandic Hotels Oy:n toimitusjohtaja Aki Käyhkö avaustilaisuudessa.

– Turku on keskeinen matkailukohde sekä talousalue Suomessa ja kiinnostaa laajasti eri matkailijoita. Vapaa-ajanmatkustajille Turku on mielenkiintoinen kohde sekä myös portti saaristoon ja laivareiteille. Vahvan vapaa-ajanmatkustuksen lisäksi Turku puhuttelee laajasti liike- ja työmatkustusta, jatkaa Käyhkö.

Suuri kysyntä ja kiinnostus hotellia kohtaan ilahduttaa - juhlakausi on täydessä vauhdissa!

Scandic Hamburger Börs avautuu nyt parhaaseen juhlakauteen. Ikonisen Vanhan Börsin juhla- ja tapahtumatilat yhdistyvät saumattomasti moderniin uudisrakennukseen tarjoten juhlakansalle helpon siirtymän juhlatilan ja hotellihuoneen välille.

– Olemme suorastaan häkeltyneitä hotellimme saamasta kiinnostuksesta, iloitsee hotellinjohtaja Mikko Henriksson.

Uusi katutason Ravintola Más tuo myös espanjalaisen tuulahduksen Turkuun Tapas-herkkujen kera. Börs Katto -baari tarjoaa värikästä tunnelmaa ja herkullisia cocktaileja sekä upeat näköalat 9. kerroksesta.

Tunnelmalliset huoneet

Hotellin 272 huoneesta voi valita viihtyisän standard-huoneen, tilavamman superior-luokan huoneen tai torille avautuvan upean kaari-ikkunallisen juniorsviitin.

– Huoneiden sisustusta voi kuvailla uusskandinaaviseksi tyyliksi, jossa perinteisen vaalean ja pelkistetyn tyylin sijaan on käytetty enemmän lämpimiä värejä ja luotu rentoa sympaattista tunnelmaa, kertoo sisustusarkkitehti Jaakko Puro.

Scandic Hamburger Börs

 • Kiinteistön omistaja: LähiTapiola
 • Uudis- ja korjausrakentaminen: YIT
 • Alkuperäinen osa vuodelta 1885, laajennus 1904, uudistus 2021
 • Uudisosa vuodelta 2021, pääsuunnittelija Janne Helin, Schauman Arkkitehdit
 • Sisustussuunnittelu: Jaakko Puro, Puroplan
 • 272 huonetta
 • Restaurant & Bar Más katutasossa, 300 asiakaspaikkaa
 • Kattobaari Börs Katto 9. kerroksessa, 70 asiakaspaikkaa
 • Terassi Börs Pöheikkö
 • 8 kokous- ja juhlatilaa
 • Kuntosali ja sauna
 • Pysäköintitilat 25 autolle