Pyydä tarjous

Uusi suomalainen palvelu

Uselyn palvelulla kalustat niin isot toimistot kuin etätyöpisteet edullisesti ja ergonomisesti. Kuvassa Aeris Swopper aktiivituoli.
Uselyn palvelulla kalustat niin isot toimistot kuin etätyöpisteet edullisesti ja ergonomisesti. Kuvassa Aeris Swopper aktiivituoli.
14.10.2022 | Yrityselämässä tapahtuu

Tiivistettynä uuden palvelukonseptin hyödyt yrityksille ovat poistettu investointitarve, palvelun täysi vähennyskelpoisuus, yhden kuukauden irtisanomisaika ja vakuutus sekä takuu tuotteille koko sopimuskauden ajan. Loppukäyttäjille, eli työntekijöille, palvelun hyödyt ovat mahdollisuus käyttää laadukkaita työvälineitä ilman isoa investointia, parempi ergonomia ja hyvinvointi sekä omiin tarpeisiin mukautetut ratkaisut.

USELY on As a Service -trendin inspiroima palvelukonsepti, jossa yritykset ja kuluttaja-asiakkaat voivat hankkia ergonomisia työskentelyvälineitä kuukausimaksullisena palveluna. Palvelukonseptin olennaisena osana on helppous ja joustavuus: tuotteet voidaan ostaa verkosta kauppaportaalin kautta, palvelu sisältää tuotteiden toimituksen ja tarvittaessa asennuksen loppukäyttäjälle “avaimet käteen” -periaatteella ja lyhyt irtisanomisaika mahdollistaa asiakkaille kyvyn reagoida muutoksiin tuotetarpeessaan nopeasti ja ketterästi. Koska USELY:n tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä, ne kestävät käyttöä pitkään ja ne voidaan sopimusten päättymisen jälkeen puhdistaa, tarkistaa ja viedä seuraavalle asiakkaalle. Näin pidennetään tuotteiden elinkaarta kestävän kehityksen mukaisesti.

Ekologisin vaihtoehto

Valitsemalla palvelun, omistamisen sijaan otat tärkeän askeleen toimintojesi hiilijalanjäljen pienentämisessä. Kun toimistossasi ei enää tarvita tiettyjä huonekaluja, Usely ei romuta niitä. Sen sijaan ne kunnostetaan ja käytetään uudelleen, mikä pidentää niiden käyttöikää.

www.usely.fi

[email protected]

020 792 8350