Valtakunnallinen Nuorten Yrittäjien Get Together ensimmäistä kertaa Joensuussa

Facebook
24.05.2022 | Yrityselämässä tapahtuu

Pohjois-Karjalaan on rantautumassa ensimmäistä kertaa valtakunnallinen tapahtuma Get Together 27.-28.5.2022. Tapahtuma on suunnattu nuorille yrittäjille tai nuorenmielisille yrittäjille. Tapahtuma on kaksipäiväinen verkostoitumistapahtuma, joka tunnetaan rennosta ilmapiiristä ja niin sanotut turhat pönötykset on unohdettu.

Get Together tapahtuma alkaa jo torstaina 26.5 etkoilla. Tapahtuma jatkuu perjantaina lounaalla ja huikeilla puhujilla, kun Madventuresista tutut maailmanmatkaajat Riku ja Tunna astelevat lavalle. Flow tilaan johdattelee Jussi Venäläinen ja paikallisena puhujana on Milla Törmälä, joka kertoo, mitä on olla Euroopan paras. Iltapäivän ohjelmassa on Suden pesä -ideakilpailu ja ilta jatkuu rennommalla meiningillä Kerubissa, kun farkut vaihtuvat verkkarihousuihin.

Lauantaina starttaa mysteeriretket, jotka suuntautuvat ympäri Pohjois-Karjalaa. Lauantai-illan kruunaa iltagaala Sokos Hotel Kimmelissä. Gaalan lomassa tunnelmaa nostattaa mies ja kitara – IljaTeppo. Gaalassa julkistetaan Pohjois-Karjalan alueellisen vuoden nuori yrittäjä kilpailun voittaja sekä valtakunnallisen kisan finalistit. Ilta ja yö huipentuu Kimmelin yökerho Las Palmasissa Osmo’s Cosmos yhtyeen tahtiin.

– Hienoa, että jotain uutta ja erikoistakin on tapahtumaan saatu Suden pesä- ideakilpailun kautta. Sisukkaita ideoita, jotka edistävät vastuullisuuden näkökulmaa, on haettu ympäri Suomen ja parhaimmat ideat pääsevät finaaliin pitchaamaan ideansa Suden pesän tuomaristolle. Voittajat palkitaan ruhtinaallisilla rahapalkinnoilla ja voittaja saa 5000 euroa, valottaa Pohjois-Karjalan Yrittäjien toimitusjohtaja Merja Blomberg.

Suden pesä -ideakilpailu on Nuorten Yrittäjien Get Together-tapahtuman, Nesteen, Ponssen ja Business Joensuun yhteistyössä järjestämä ideakilpailu, jossa haettiin sisukkaita ideoita, jotka edistävät vastuullisuuden sisään ajamista yrityksiin.

Palkinnot:
1. palkinto 5000 €
2. palkinto 2000 €
3. palkinto 1000 €

Suden pesä -ideakilpailussa finalistit pitävät pitchauspuheen tuomaristolle aiheesta: Miten saada vastuullisuudesta voimaa liiketoimintaan? Huikeat palkinnot odottavat parhaimpia pitchaajia.

KILPAILUN TUOMARISTO

Tuomariston edustajat ovat:
Mika Hyötyläinen, Vice President, Marketing, Data & Digital, Neste
Katja Paananen, vastuullisuuspäällikkö, Ponsse
Ida Swahne, rahoitusasiantuntija, Broman Group
Niko Lassila, yhteyspäällikkö, Elo
Maria Havia, kumppanuuspäällikkö, Fennia
Petri Salminen, puheenjohtaja, Suomen Yrittäjät

Suden pesä -ideakilpailun finalistit:

Clique - Vastuullista vaikuttajamarkkinointia / Kiia Riuttula, Vantaa
Citikellari / Henrik Aschan, Otava
Suitable / Juhla-asujen vertaisvuokrauspalvelu / Noora Tiainen Jyväskylästä ja Taru Kapanen Tampereelta
Noeton päästösieppari / Heikki Suhonen, Kuopio
Nokkonen niittaa kirvat ketoon / Liisi Vuorjoki, Joensuu
Rescue Textile® -materiaalit / Kia Nyqvist, Inari

– Vakuutan, että vuoden 2022 Get Together tarjoaa osallistujille takuuvarmasti vuoden mieleenpainuvimmat puitteet nuorten ja nuortenmielisten yrittäjien rientoihin. Jokaiselle on luvassa jotain. Aamu-unisille joogailua, kulinaristeille maailman parhaan ginin maistelua sekä aktiiviselle matkailijalle upeita maisemia miljardien vuosien takaisessa luontokohteessa, kuvailee Pohjois-Karjalan Yrittäjien Nuorten Yrittäjien puheenjohtaja Anton Sutinen Get Togetherin tunnelmia.

me.yrittajat.fi/gettogether/

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä