Vastuullinen kumppani ensiapuvalmiuden varmistamiseen

Facebook
04.04.2022 | Yrityselämässä tapahtuu

Ensiapukoulutus on tärkeä osa yrityksen työturvallisuutta ja ensiapuvalmiutta. Vastuullinen ja luotettava kumppani ensiavun kouluttajana nostaa luottamusta myös yrityksen valmiuteen ensiapua vaativissa tilanteissa.

Punainen Risti Ensiapu on osa Suomen Punaista Ristiä ja toimintaamme ohjaavat Punaisen Ristin periaatteet, eettiset toimintaohjeet ja halu suojella elämää. Edistämme ja ylläpidämme väestön ensiapuvalmiutta, terveyttä ja turvallisuutta avointen ensiapukurssien sekä yrityksille ja yhteisöille suunnattujen tilauskurssien avulla ympäri Suomen. Tavoitteemme on, että jokaisessa kodissa ja jokaisella työpaikalla on ensiaputaitoisia ihmisiä.

SPR ensiapukurssit ovat myös henkilösertifioituja koulutuksia, joiden arvioinnista vastaa kolmas osapuoli. Laatuumme ja asiantuntemukseemme voi luottaa.

Ylpeästi yhteiskunnallinen yritys

Suomalaisen työn liitto on myöntänyt Punainen Risti Ensiavulle Yhteiskunnallinen Yritys -merkin osoituksena siitä, että Punainen Risti Ensiapu huolehtii henkilöstöstään sekä yhteiskunnasta luomalla valtakunnallista ja tasalaatuista palveluverkostoa ihmisten auttamiseksi, tukee osaamisen kehittämistä ja harjoittaa vastuullista liiketoimintaa kohdistamalla tuottoja yhteiskunnalliseen hyvään.

Kannamme merkkiä suurella ylpeydellä ja toimimme kestävän hyvinvoinnin rakentajana kaikessa mitä teemme.

Tuotot Punaisen Ristin toiminnan tukemiseen

Toimintamme tuotto kohdennetaan Punaisen Ristin kotimaan valmius- ja ystävätoiminnan tukemiseen meidän kaikkien hyväksi. Punainen Risti Ensiavun omistaa 100% Suomen Punaisen Ristin keskustoimisto sekä piirit, joissa koulutetut vapaaehtoiset ovat valmiita auttamaan ja tukemaan kotimaan kriisi- ja onnettomuustilanteissa sekä tuomaan iloa yksinäiseen arkeen ystävätoiminnan kautta.

Tilaamalla SPR ensiapukurssin ja osallistumalla Punaisen Ristin ensiapukoulutukseen, olet siis osa avun ketjua.

Sertifioitua ensiapukoulutusta

Sertifiointi kertoo sen, että SPR ensiapukoulutus toteutetaan tasalaatuisesti kaikille, joka puolella Suomea. Osallistujalla on näin mielenrauha siitä, että koulutuksen laadunarviointi ei perustu koulutusta järjestävän tahon omaan arvioon, vaan arviointia tekee kolmas osapuoli. SPR ensiapukursseista saa pätevyyden, joka on voimassa 3 vuotta. Suositus on, että ensiaputaitoja kerrataan kolmen vuoden välein, jotta myös varmuus auttaa pysyy kunnossa.

Punaisen Ristin ensiavun koulutusohjelmiin kuuluvat:

  • SPR Hätäensiapukurssi 4 t®
  • SPR Hätäensiapukurssi 8 t®
  • SPR Ensiapukurssi EA 1® (16 t)
  • SPR Ensiapukurssi EA 2® (8 t)

Järjestämme kaikille avoimia ensiapukursseja sekä tilauskursseja yrityksille ja yhteisöille. Koulutusten perusosuuden lisäksi tilauskurssien painopisteitä voidaan mukauttaa eri toimialoille, työympäristöön tai olosuhteisiin sopiviksi. Näin saadaan maksimoitua ensiapukoulutuksen hyöty ja työpaikan ensiapuvalmius.

SPR ensiapukurssin voi suorittaa perinteisen lähikoulutuksen ohella myös webinaarina tai verkkokoulutuksena, tai näiden yhdistelmänä, jolloin verkossa suoritetaan omaan tahtiin kurssin teoriaosuus ja sen jälkeen käytännön harjoitukset lähikoulutuksena tai webinaarina. Yhdistelmäkoulutus on toimiva ja tehokas tapa ensiapukurssin suorittamiseksi sen joustavuuden vuoksi.

Ensiavun kouluttajamme ovat terveydenhuollon ammattilaisia, jotka ovat ammatillisena lisäkoulutuksena suorittaneet Suomen Punaisen Ristin Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja ETK® -pätevyyden ja saaneet valmiudet ensiavun kouluttamiseen.

Meillä Punainen Risti Ensiavulla työskentelee Suomen paras ensiavun asiantuntija- ja koulutustiimi, joka on ajantasaisimman tiedon ytimessä ja jonka osaamiseen panostamme jatkuvasti.

Haluatko sinä yrityksellesi luotettavan ja yhteiskuntavastuuta edistävän kumppanin opettamaan elämän tärkeimpiä, henkeä pelastavia taitoja?

Ota meihin yhteyttä ja valitaan juuri sinun henkilökunnallesi sopiva SPR ensiapukurssi.

Tutustu lisää ja tilaa!

ensiapukoulutus.fi
P. 0400 112 113
[email protected]

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä