Pyydä tarjous

Vesikattourakointia kaikille katoille

Karjalan Mestarit Oy on luotettava vesikattotöiden yhteistyökumppani Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon seuduilla.
Karjalan Mestarit Oy on luotettava vesikattotöiden yhteistyökumppani Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon seuduilla.
04.04.2022 | Yrityselämässä tapahtuu, Rakentaminen

Karjalan Mestarit Oy on perinteikäs joensuulainen vesikattourakoinnin ammattilainen, joka toimii oman maakunnan alueen lisäksi Pohjois-Savossa. Yritystä työllistävät ennen kaikkea rakennusliikkeet ja isännöintitoimistot, unohtamatta myöskään yksittäisiä rakentajia.

Paikallisuus, rautainen alan kokemus ja ammattitaito ovatkin toiminnan kulmakiviä.

Oikein rakennettu vesikatto antaa rakennukselle turvaa vuosikymmenien ajan.

- Kuntokartoitus, täydellinen kattoremontti tai vaativa uudiskohde, kaikki nämä pystymme toteuttamaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Meidän ammattitaitoisella henkilökunnallamme on vuosien kokemus alalta, niin työnjohdossa kuin ammattiasentajissa. Tarjoamme selkeitä kokonaisuuksia, jotka sovitaan kohteen mukaan ja tehdään jostakin tietystä vaiheesta alkaen valmiiksi saakka. Ratkaisu on asiakkaan kannalta vaivaton. Myös takuuasiat ovat täsmällisempiä, kun toimitus on tapahtunut yhtenä kokonaisuutena ja yhden toimijan tekemänä, sanoo toimitusjohtaja Petri Laitinen.

Vahvuutena paikallisuus ja kotimaisuus

Karjalan Mestareilla on kaksi toimipistettä, Joensuussa sekä Kuopiossa. Yritys panostaa vahvasti paikallisuuteen; oman alueensa henkilöstö on helposti saavutettavissa ja mukana päivittäisessä toiminnassa.

– Kun molemmat osapuolet ovat paikallisia, neuvottelut ja muu kanssakäyminen hoituvat mutkattomasti. Kotimaiset tuotteet ovat myös toimintamme keskiössä. Karjalan Mestarien osaomistaja on Katepal Oy, joka tunnetaan Suomen johtavana bitumisten kateaineiden ja bitumituotteiden valmistajana ja toimittajana, jatkaa Laitinen.

- Kattorakenteissa ovat yleistyneet aurinkopaneelit, ilmanvaihtolaitteet ja muut tekniset ratkaisut. Energiatehokkuuspyrkimysten myötä eristepaksuudet ja -materiaalit ovat muuttuneet. Menetelmien ja tuotteiden kehittyminen edellyttää jatkuvaa alan seuraamista ja määrätietoista henkilöstön perehdyttämistä uusiin asioihin. Vaatimus huolellisuuteen on kasvanut, nykyiset rakenteet eivät anna työvirheitä anteeksi. Tuotteiden osalta vahvuutemme onkin Katepalin mukanaolo, koska heillä on tuotekehitystyö vahvaa. Katepal-urakoitsijana voimme antaa heille palautetta tuotteiden toimivuudesta ja sitä kautta vaikuttaa niiden kehittämiseen.

Karjalan Mestarit toteutti Joensuun Motonet Areenan vesikattourakan sekä pellitykset yhteistyössä Rakennustoimisto K. Tervo Oy:n kanssa.

Kattojen korjaus- ja huoltosopimukset räätälöidysti

Karjalan Mestarit tarjoaa entistä kattavammin kattojen korjaus- ja huoltosopimuspalvelua muun muassa isännöitsijöille ja kiinteistönhuoltoyhtiöille. Tämän vuoden tammikuusta alkaen korjauspuolella on oma työnjohto. Uudistus on osa korjauspuolen uutta, asiakaslähtöistä palvelukonseptia.

- Sopimukset räätälöidään kullekin asiakkaalle tämän tarpeita vastaavaksi. Pienet puutteet korjataan jo tarkistuksen yhteydessä. Jos on enemmän korjattavaa, teemme korjausehdotukset ja lähdemme viemään asiaa eteenpäin yhdessä asiakkaan kanssa.

- Nykyisin kattojen säännölliseen huoltoon kiinnitetään huomiota. Enää ei odoteta kymmentä vuotta tai ensimmäistä vuotoa. Uudiskohteissa on kovat takuuvaatimukset vesikatteille, ja takuun säilymisen ehtona on asianmukainen huolto. Rakenteiden elinkaariajatteluun kiinnitetään nykyisin paljon huomiota, esimerkiksi rakennuksen koko käyttöiälle suunnitellaan huoltotoimenpiteitä, toteaa Laitinen.

Toimitilat ovat uusiutuneet vuoden 2021 aikana. Samalla investoitiin uusiin peltikoneisiin.

Kaikki saman katon alle Joensuussa

Reilu vuosi sitten yritys siirtyi vanhasta Joensuun Harkkotien osoitteesta Raivaajantie 18. Ideana oli keskittää kaikki toiminnot saman katon alle.

- Meillä on täällä toimisto, varasto ja muut työtilat. Tämä ratkaisu tehostaa entisestään meidän toimintoja. Tänne on helppo tulla ja asioida kanssamme, korostaa Laitinen.

www.karjalanmestarit.fi

Palvelujamme ovat muun muassa:

  • Bitumikermi- ja tiilikatteet
  • Rakennuspellitykset
  • Vesikattojen puutyöt
  • Vesikaton tarkastus ja huolto
  • Maanalaisten rakenteiden bitumityöt