Pyydä tarjous

Vihdoin Kotona -messut Joensuun Areenalla 22.–23.4.2023 klo 10–16

Digipalvelut
17.03.2023 | Yrityselämässä tapahtuu, Rakentaminen

Uudistuneet Kotona -messut rakentuvat areenalle tauon jälkeen. Tänä vuonna tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy, joka takuulla saa ihmiset liikkeelle. Messuilla nähdään piha & puutarha -teema ja onhan sesonki jo ihan nurkan takana. Tapahtumaa on uudistettu niin sisällön kuin ulkoisen ilmeen näkökulmasta ja nyt ollaan vahvasti tässä ajassa. Messuilla tullaan näkemään laaja kirjo yrityksiä rakentamisen ja remontoinnin saralta. Lisäksi design & lifestyle -alue tuo kaivattua sisältöä tapahtumaan, unohtamatta monipuolisia työpajoja ja työnäytöksiä. Remppacornerissa nähdään tv:stä tutut Kirsi Laamanen ja Ari Lahti. Tänä vuonna ruoka on myös tärkeä osa tapahtumaa ja kävijöiden makuhermoja hemmottelee Ravintola Sulo.

Lavalla tullaan näkemään mielenkiintoisia ja ajankohtaisia tietoiskuja. Varmasti jokainen kävijä löytää itselleen kiinnostavan aiheen. Huutokauppakeisari Aki Palsamäen johdolla pidetään Hyväntekeväisyyshuutokauppa, jonka tuotto lahjoitetaan Joensuun Pelastakaa lapset ry:lle. Yritykset voivat lahjoittaa tuotteitaan ja olla mukana tekemässä hyvää. Tähän voi osallistua riippumatta siitä, onko mukana messuilla näytteilleasettajan roolissa ja saada näkyvyyttä näin tapahtumassa.

Messut ovat loistava paikka tavata asiakkaita, tuoda yritystä esille, luoda kontakteja ja tehdä puhdasta myyntiä. Lisäksi mukanaolo on imagomarkkinointia parhaimmillaan! Messuille osallistumisella on positiiviset ja kauaskantoiset vaikutukset. Kävijät etsivät erityisesti uutuuksia, tuotteita, palveluja ja tietysti tarjouksia. Myös lapsille löytyy tekemistä ja näille messuille tullaankin viettämään aikaa koko perheen kera.

Osastopaikat tapahtumaan ovat lähes loppuunmyyty ja iloksemme tänä vuonna mukana myös paljon uusia näytteilleasettajia. Mikäli messuosasto kiinnostaa, niin hajapaikkoja on vielä saatavilla.

Kotona-messut löytyy Facebookista ja Instagramista.

www.rohkievents.fi

Muita uutisia