Pyydä tarjous

W Rent tarjoaa konevuokrausta neljällä vahvalla segmentillä

Digipalvelut
05.07.2022 | Yrityselämässä tapahtuu

W Rent tarjoaa asiakaslähtöistä sekä ammattimaista konevuokrausta ammattilaisille. Konevuokraamon kautta saa vuokrattua lyhyt- tai pitkäaikaisesti kaivinkoneet, pyöräkuormaajat, maantiivistimet, traktorit, ympäristönhoitokoneet sekä trukit. W Rentin vuokrakalusto on tuoretta, joten kalustosta myydään säännöllisesti hyvin varusteltuja, huollettuja ja lähes uudenveroisia koneita.

Wihuri Oy Teknisen Kaupan W Rent sekä RealMachineryn RealRental ovat yhdistäneet vuokraustoimintansa 14.4.2022 alkaen. Nyt RealRentalin ja Teknisen Kaupan konevuokrauksen palvelut löytyvät saman W Rent -brändin alta. Yhdistymisen myötä W Rent -konevuokraamo tarjoaa vuokrakoneita kattavasti eri toimialoille. Valikoimassa ovat edustetuina maanrakennus, maatalous, ympäristönhuolto sekä trukit ja sisälogistiikka. W Rentin mukaan yhtä laajaa konseptia ole aiemmin löytynyt Suomen markkinoilta maahantuojaorganisaation toimesta. W Rentin kalustosta löytyy mm. yli 200 kappaletta tuoreita maanrakennuskoneita ja niiden lisälaitteita sekä lähes 2000 trukkia.

Entistä laajempi valikoima eri segmentin tuotteita tarjoaa yhtiön mukaan asiakkaille helppoutta ja kustannustehokkuutta.

– W Rentin pääkaupunkiseudun toimipiste muutti Wihurin toimitiloihin Vantaalle ja Kuopiossa tapahtuu yhdistyminen todennäköisesti vuodenvaihteessa. Toimintojen yhteenajamisessa saatiin saman katon alle neljän eri luokan vuokrakoneet, joka on täysin uusi konsepti. Kenelläkään muulla toimijalla ei ole yhtä laajaa vuokralaitevalikoimaa. Maanrakennuksen puolelta meiltä löytyy Doosanin kaivinkoneet, Bobcatin minikaivinkoneet ja Ammannin tiivistyskalusto. Maatalouspuolelta löytyvät John Deeren traktorit, trukkipuolelta Linden trukit ja ympäristönhuoltopuolelta Willen ympäristönhoitokoneet, W Rentin Keski- ja Itä-Suomen alueista vastaava Tuukka Grönlund kertoo.

Pitkäaikaisessa vuokrauksessa kätevä lunastusoptio

W Rentiltä löytyy palveluita lyhytaikaisesta vuokrauksesta pitkäaikaiseen vuokraukseen, johon on myös mahdollista yhdistää lunastusoptio.

– Ei ole ollenkaan tavatonta, että asiakas ottaa vuokrakoneen muutamaksi kuukaudeksi käyttöönsä ja päättää lunastaa koneen itselleen vuokrakauden päätteeksi, Grönlund toteaa.

Vuokraus on monella tapaa järkevä ratkaisu

Grönlund kertoo, että konevuokrauksessa kustannukset ovat helposti budjetoitavissa, koska ne tiedetään tarkasti etukäteen.

– Koneen vuokrahinta sisältää myös määräaikaishuollot ja korjaukset, mikäli jotain korjattavaa tulisi. Lunastusta ajatellen, asiakas saa tätä kautta varmasti huolletun koneen.

Vuokrauksen etuihin Grönlund laskee myös sen, että asiakas saa aina käyttöönsä tuoreen koneen.

– Meidän vuokrakoneiden keski-ikä on vain noin kaksi vuotta. Koneissamme on hyvät lisävarusteet, kuten mittalaitteet, rasvarit ja kauhanpyörittäjät sekä kauhat. Kauhat ja kauhanpyörittäjät kuuluvat vuokradiiliin ja koneen saa valita joko 3D-koneenohjauksella tai ilman.

Vuokraus onnistuu asiakkaan sijainnista riippumatta

– Kuljetuskumppaneiden kautta saamme liikuteltua koneitamme ympäri Suomen. Tällä hetkellä meidän pohjoisin kone taitaa olla Kittilän yläpuolella ja eteläisin puolestaan Hangossa. Koko W Rentin vuokrakalustovalikoima on saatavilla koko Suomen laajuisesti.

– Toimipisteitä meillä on tällä hetkellä Oulussa, Kuopiossa, Vantaalla, Liedossa ja Lempäälässä, Grönlund mainitsee.

Urakoitsijan ei tarvitse omistaa kaikkia koneitaan

– Tässä on sellainen ajatusmalli, että kaiken kokoisia koneita ei tarvitse omistaa itse, että voittaisi eri tyyppisiä työmaita itselleen. Jos urakoitsijalla itsellään on isompi kone, tämä voi vuokrata meiltä pienemmän koneen sen rinnalle, jolloin työmaalle saadaan monipuolisuutta. Ja kun syntyvät kustannukset ovat valmiiksi tiedossa, siihen on helppoa ottaa hyvin varusteltu kone. Asiakas saa käyttöönsä tarvitsemansa koneen hyvin nopeasti.

Grönlund kertoo, että joku on verrannut vuokrausliiketoimintaa tilanteeseen, jossa vuokraaja saa avaimet sellaiseen konehalliin, josta löytyisi aina sopiva kone kuhunkin tarpeeseen, ilman tarvetta omistaa jokaista laitetta.

– Meidän on tarkoitus olla alan asiakaslähtöisin toimija, joka tarjoaa ammattitaitoisen myyntihenkilöstön, laadukkaat koneet sekä nopean palvelun.

www.wrent.fi

W Rent Kuopio
Virranniementie 5
puh. 0400 514 480