LinkedinFacebook
Pyydä tarjous

Ylismäki Oy Kiinteistösaneeraus – remontoinnin ja saneerausten ammattilainen palveluksessanne

Teemme yksilöllisiä, asiakkaiden toiveiden mukaisia terassiratkaisuja.
Teemme yksilöllisiä, asiakkaiden toiveiden mukaisia terassiratkaisuja.
11.05.2022 | Yrityselämässä tapahtuu

Ylismäki Oy tekee vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla remontointi- ja saneeraustöitä Varsinais-Suomen alueella. Erikoisosaamiseen kuuluvat kylpyhuone-, sauna-, ja keittiöremontit. Laadukas työnjälki ja kohteiden valmistuminen, yhdessä asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaisesti ovat toiminnan kulmakiviä.

Ylismäki Oy Rakennus- ja saneerausliike on perustettu 2020, jolloin remontointi- ja rakennuspuolentyöt eriytettiin yrityskaupassa valvontatöistä Indeweqc Oy:stä.

- Merkittävä osa toimintaamme koostuu pesuhuone- ja saunaremonteista, ja meitä työllistävät suuressa määrin kotitaloudet. Teemme myös kaikkia saneeraustöitä taloyhtiöille ja muutamille rakennusliikkeille alihankkijana. Taloyhtiöille olemme tehneet paljon vesivahinkosaneerauksia. Lisäksi erilaisten huoneistojen korjaukset ja pintaremontoinnit kuuluvat meidän peruspalveluihin, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Mika Siltanen.

Laadukasta ja asiantuntevaa remontointipalvelua

- Pystymme toteuttamaan kaikki pintaremontit asiantuntevasti aina asiakasta kuunnellen, olipa kyseessä sitten parketin tai laminaatin asennus tai vaikka taloyhtiön saunatilat. Asentajamme huolehtivat siitä, että remontti viedään aina huolellisesti loppuun. Pystymme toteuttamaan myös erityisosaamista vaativia pintoja, kuten mikrosementti ja tasoitelattioita. Ne ovat ovatkin nykypäivän trendejä ja niillä saa kiinteistöön yksilöllistä ilmettä ja helppohoitoisuutta lattia- ja seinäpinnoille, sanoo Siltanen.

- Kaiken toimintamme taustalla on hyvä ja tehokas työtiimi, jolla on osaamista ja ammattitaitoa sisustus timpureiden, puuseppien ja maalareiden työtehtävistä. Lisäksi kaikilla asentajillamme on VTT:n vesieristyssertifikaatti, joten kaikki vesieristystä vaativat kohteet onnistuvat meidän kautta, jatkaa Siltanen.

Perinteistä puuseppäosaamista

- Osaamiseemme kuuluvat suurta kädentaitoa vaativat puusepäntyöt. Puuseppämme toteuttavat mittatilauksena tehtyjä kalusteita kuten esimerkiksi kirjahyllyjä, sänkyjä ja koristeseiniä. Teemme myös yksilöityjä sisustusratkaisuja, kuten saunan lauteisiin upotettu kiuas valovesi kiululla tai muotolauteet, korostaa Siltanen.

Yhteistyötä keittiöremonteissa ja kalusteasennuksissa

- Olemme K-Rauta Kuninkojan, Keittiömaailman, Silkkitimpureiden sekä Maalitukun yhteistyökumppani. Esimerkiksi, toteutamme keittiöiden asennuksia ja tarvittaessa suunnittelemme keittiöitä tarpeiden mukaan. Asennamme myös kiinteitä- ja liukuovikaapistoja pitkällä kokemuksella.

Myös ulkoremontteja

- Suoritamme myös talon ulkomaalauksia ja ulkoverhousten uusimisia. Ulkoverhouksen yhteydessä suosittelemme tarkastamaan myös vesipeltien kuntoa ja mahdollisesti vaihtamaan ne tarpeen mukaan uusiin. Samassa yhteydessä voimme korjata ja tai toteuttaa kokonaan uuden pihaterassin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kaikki nämä meiltä!

ylismakioy.fi