Ylöjärven Yrityspalvelu Oy – elinvoimaa ja vahvaa yrittäjyyttä

Facebook
28.01.2022 | Yrityselämässä tapahtuu

Ylöjärvi sijaitsee yhdellä Suomen voimakkaimmin kasvavista alueista Tampereen kaupunkiseudulla. Monipuolisen ja vahvasti kehittyvän elinkeinorakenteen omaava paikkakunta tunnetaankin yritysmyönteisyydestään ja vahvasta yritystoimintaympäristöstä. Lisäksi Ylöjärven hyvä logistinen sijainti liikenteen risteyskohdassa mahdollistaa erinomaiset yhteydet joka suuntaan.

- Ylöjärvi on elinvoimainen ja kehittyvä paikkakunta, jossa niin työvoiman saatavuus, liikenneyhteydet, logistinen sijainti sekä toimitilamahdollisuudet ja tonttitarjonta ovat hyvät. Alueemme elinkeinotoimen tehtäviä hoitavana tahona tarjoamme toimiville ja aloittaville yrityksille monipuolisia palveluita, joita kannattaa hyödyntää. Täällä toimii jo noin 3000 yritystä, joten paikallisten palvelujen ja tuotteiden kirjo on laaja ja yhteistyö yrittäjien kesken vahvaa, kertoo Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n toimitusjohtaja Timo Isolähteenmäki.


Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n toimitusjohtaja Timo Isolähteenmäki

Ylöjärvellä on hyvä yrittää

Pieni mutta dynaaminen yli 33 000 asukkaan kaupunki tarjoaa vahvan yritystoimintaympäristön aivan Tampereen välittömässä läheisyydessä, läntisen kehätien varrella.

- Pelkästään viime vuoden aikana perustettiin Ylöjärvelle 238 uutta yritystä ja lisäksi luovutettiin 12 yritystonttia. Toimitilahankkeita on meillä käynnissä parasta aikaa useita ja viime vuonnakin toteutui suuria investointihankkeita, joten kehitys on ollut todella positiivista. Esimerkiksi Kolmenkulman yritysalueelle on sijoittunut Pimara Oy, suuri logistiikka-alan toimija. Teollisuuspuolella Lehtovuori Oy ja Avant Tecno Oy rakentaa ja laajentaa toimitilojaan, sanoo Isolähteenmäki.

Vapaita yritystontteja tarjolla

Ylöjärven kaupungilla on tarjolla useita eri sijoittumisvaihtoehtoja sekä kaupalle että teollisuudelle. Yritysalueita ovat Elovainio, Kolmenkulma, Tammikangas, Siltatie, Soppeenmäki, Teivon yrityspuisto, Teivo II ja uutena Teivo III, jossa asemakaavoitus on jo aloitettu. Tällä hetkellä vapaita yritystontteja on tarjolla ennen kaikkea Kolmenkulman ja Siltatien yritysalueilla.

- Tontin myyntiprosessi Ylöjärvellä on rakennettu joustavaksi ja tarvittaessa pystymme etenemään asiassa hyvinkin nopeasti. Haluamme tarjota joustavan mallin ja organisaatiomme sekä kaupungin avun, jotta yrityksen sijoittuminen Ylöjärvelle onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla, korostaa lopuksi Isolähteenmäki.

www.ylojarvenyrityspalvelu.fi

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä