Pyydä tarjous

Maansiirto ja Raivaus Räsänen Oy on kaivinkone- ja maanrakennustöiden monipuolinen ammattilainen jo vuodesta 1976

Digipalvelut
27.06.2022 | Maa- ja metsätalous, Yrityselämässä tapahtuu

Maansiirto ja Raivaus Räsänen Oy on perinteikäs kaivinkoneurakoinnin sekä maanrakennus- ja maansiirtotöiden ammattilainen. Jo toisessa polvessa oleva perheyritys palvelee laajasti niin yksityisiä, yrityksiä kuin julkista sektoria Savonlinnan ja sen lähikuntien alueella. Oma toimipiste sijaitsee Kerimäellä.

- Toimintamme keskiössä on aina asiakaslähtöisyys, tyytyväinen asiakas. Siksi panostamme joustavaan ja nopeaan palveluun sekä aina hyvään työnjälkeen. Uskomme, että asiakkaidemme tyytyväisyys saavutetaan tarjoamalla henkilökohtaista palvelua. Joustamme tarvittaessa asiakkaan toiveiden ja aikataulun mukaan. Tarjoamme työntekijöidemme kanssa asiakkaillemme ammattitaitoista palvelua, kertoo yrittäjä Vesa Räsänen.

Kaivinkoneurakointia ja erilaisia kaivuutöitä

Maansiirto ja Raivaus Räsänen Oy:lle on kertynyt vuosikymmenien kokemus kaivinkoneurakoinneista ja kaivutöistä lukuisissa kohteissa Savonlinnan seudulla.

- Hoidamme erilaisia kaivutöitä, talojen pohjatöistä ranta-alueiden ruoppaukseen ja infrarakentamisesta maisemointiin luotettavasti ja täsmällisesti sopimuksen mukaan. Lisäksi meiltä onnistuvat vesikaivot ja omakotitalojen salaojitukset.

- Meillä on jokaiseen kohteeseen aina sopivimmat menetelmät ja kalusto, joilla kaivinkonetyöt etenevät jouhevasti ja valmistuvat sovitussa aikataulussa. Työskentelemme arkipäivien lisäksi tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin, toteaa Räsänen.

Maansiirrosta maanrakennukseen

Maanrakennus- ja maansiirtotyöt kannattaa teettää osaavalla ammattilaisella.

- Konekantamme mahdollistaa niin pienet kuin suuret urakat: meillä on muun muassa 10 tonnia painava kumitela-, 16 tonnia painava pyöräalustainen- sekä 22 tonninen telakaivinkone.

- Meidän osaavan työvoiman ja nykyaikaisen kaluston voimin tarjoamme suorituskykyä sekä toimitusvarmuutta haastaviinkin urakoihin. Yrityksessämme työskentelee 2–3 työntekijää, joiden lisäksi palkkaamme muita erityisosaajia projektin ja tilanteen mukaan. Toimimme yhteistyössä eri alojen asiantuntijoiden kanssa ja käytettävissämme on laaja yhteistyökumppanien verkosto.

- Kun tarvitset maanrakennuspalveluita, ota yhteyttä meihin. Tulemme mielellämme kartoittamaan kohteen ja työt paikan päälle, sanoo Räsänen lopuksi.


maansiirtorasanen.fi
[email protected]
Puh. 0500 174 018