TankkiTuomiset Oy – öljysäiliöitä sekä polttonesteiden varastosäiliöitä yli 50 vuoden kokemuksella

Muoviset farmarisäiliöt ovat näppäriä käyttää ja soveltuvat monenlaiseen tankkaukseen.
Muoviset farmarisäiliöt ovat näppäriä käyttää ja soveltuvat monenlaiseen tankkaukseen.
12.10.2022 | Maa- ja metsätalous

TankkiTuomiset ovat asiantuntijoita polttonesteiden varastointiin ja öljysäiliöihin liittyvissä ratkaisuissa, ja asiakas voikin luottaa siihen, että yritys toimittaa toimivia ja kestäviä tuotteitaan isältä pojalle - periaatteella.

- Teräksiset ja muoviset öljysäiliöt ovat päätuotteitamme, ja niistä meillä on vuosikymmenien kokemus ja tietotaito. Yrityksemme nykyaikaiset tuotantotilat ja -koneet mahdollistavat omien terässäiliöiden räätälöidyn valmistuksen eri käyttötarkoitusten mukaisesti. Lisäksi varastostamme löytyy suuri valikoima muovisäiliöitä, joita tuomme itse maahan.

- Säiliöt käyvät tilavuudeltaan niin pienen maatilan tarpeisiin kuin suuren teollisuustoimijan kymmenien tuhansien litrojen polttonesteiden varastointiin. Kaikki öljysäiliöt ovat varustettavissa myös 100 %:n valuma-altaalla ja ne täyttävät kaikki tarvittavat turvallisuusvaatimukset, kertoo yrittäjä Jussi Tuominen.

Laadukkaita ja kestäviä tuotteita

Tankkituomiset Oy:n laaja tuotevalikoima koostuu muun muassa öljy-, polttoneste-, farmari-, jäteöljy- ja IBC-säiliöistä. Tuotanto-ohjelmaan kuuluvat myös tankkausasemat, konttisäiliöt, varavoimasäiliöt ja generaattoreiden säiliöt.

- Korkealaatuiset öljysäiliömme sopivat niin maatalouden, rakennustyömaiden, varastoiden kuin tehdasalueidenkin tarpeisiin. Kuljetus- ja varastosäiliömme ovat nesteiden varma varastointitapa ja niiden käsittely sekä kuljetus on vaivatonta, korostaa Tuominen ja jatkaa:

- Meille on tärkeää, että kaikki polttoainesäiliöt valmistetaan ja tarkastetaan uusimpien määräysten, asetusten ja standardien mukaisesti. Ajatuksena on, laatu edellä. Uskomme tuotteidemme pitkään käyttöikään.

TankkiTuomiset Oy on vahva perheyritys, jonka osaaminen tiedetään ja tunnetaan vuosikymmenien ajalta. Kuvassa klapikoneita lähdössä asiakkaille 1940-luvulla.

Perinteikäs yritys

TankkiTuomiset Oy:n toiminnan taustalla on Tuomisen Sepänliike, joka on Suomen vanhin säiliövalmistaja.

- Meidän yritystoimintamme alkoi jo vuonna 1936, kun isoisäni Lauri Tuominen osti Ketosen pajan ja pyöräliikkeen. 1960-luvulla aloitettiin metallisäiliöiden valmistus asuntojen lämmityssäiliöksi ja koneiden tankkaukseen. Näistä ajoista saakka olemme tehneet vahvaa yhteistyötä Hankkijan kanssa, vaikka klapikoneet ovat muuttunut öljysäiliöihin. Farmarisäiliöt ja palavan nesteen säiliöt ovat edelleenkin yrityksen päätuotteita. Tänä päivänä olemmekin merkittävä toimija alallamme, toteaa Tuominen.

Hankkija on Tankki Tuomiset Oy:n pitkäaikaisin ja tärkein asiakas, jonka osaavan henkilökunnan kanssa on helppo tehdä yhteistyötä. Sujuva yhteistyö Hankkijan kanssa on jatkunut ja jalostunut 1940-luvun klapikoneiden toimituksista nykyajan tiukat säädökset täyttäviin palavan nesteen säiliöihin.

Farmarisäiliö on erinomainen ratkaisu palavan nesteen varastointiin

Farmarisäiliö on ollut yrityksen myydyin tuote jo vuosia. Säiliömallin rakenne, tilavuudet, mitat ja ainevahvuudet perustuvat eri standardeihin ja määräyksiin. Vakiomalleja voidaan muuttaa kuitenkin asiakkaan tarpeen mukaan. Teräksiset farmarisäiliöt valmistetaan omalla tehtaalla.

- Suosittelemme aina uuden säiliön investointia, kun tankki on vuosikymmenien jälkeen tullut käyttöikänsä päähän. Tottahan se on, että vanhasta ei saa millään uutta tai edes uudenveroista. Nykystandardien ja tiukkojen ympäristösäännösten takia vanha, korjattu säiliö ei pysty täyttämään sille asetettuja laatuvaatimuksia, toteaa Tuominen.

- Annamme mielellämme lisätietoa tuotteistamme, meihin kannattaa ottaa yhteyttä.

www.tankkituomiset.fi

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia