Pyydä tarjous

Celotron PULSE on uuden aikakauden älykotijärjestelmä

Digipalvelut
04.07.2022 | Rakentaminen

Celotron PULSE on WLAN/LAN/GSM-toiminen täysin langaton hälytys-, ohjaus- ja kameravalvontajärjestelmä, joka valvoo ja tarvittaessa myös ohjaa kiinteistöä. Useita erimerkkisiä turva-alan järjestelmiä asentaneet henkilöt ovat kuvailleet tuotetta seuraavasti: "Verrattaessa tätä laitteistoa mihin tahansa markkinoilla oleviin muihin ratkaisuihin, on Pulse ylivoimaisesti helpoin asentaa ja käyttää. Pulse on selkeästi alan käyttäjäystävällisin laite. Tämän järjestelmän asentaminen ja käyttö onnistuu todellakin keneltä vaan, niin uskomattoman helppoa sen on!"

Pienikokoiseen laitteeseen on pakattu aivan uskomaton määrä ominaisuuksia, joista kilpailevissa vastaavan hintaluokan laitteistoissa voidaan lähinnä uneksia! Pulse on markkinoiden ainoa laite, jonka langattomien lisälaitteiden määrää ei ole lainkaan rajoitettu. Suunnittelussa on panostettu teknisen ylivoimaisuuden lisäksi myös ennennäkemättömällä tavalla helppokäyttöisyyteen ja asiakkaiden itse tekemään asennukseen sekä käyttökustannusten minimointiin.

Pulse toimii olemassa olevassa internet yhteydessäsi, ilman mitään kuukausimaksuja. Järjestelmässä on mahdollista käyttää varmistuksena myös GSM-liittymää, mutta sekään ei ole pakollista. Järjestelmä päivittää itsensä täysin automaattisesti aina, kun uusia ominaisuuksia, lisälaitteita tai turvallisuuspäivityksiä on saatavilla.

Laite hälyttää ja näyttää reaaliaikaisesti kaikki tapahtumat sovelluksessa ja sen erillisessä lokissa.

Laitteiston päivittäinen käyttö on äärimmäisen helppoa graafisella sovelluksella, työpöytäkuvakkeella (ns. Widget) tai esim. lisävarustelistalta löytyvällä rf-id-näppäimistöllä.

Laite soveltuu aivan yhtä hyvin niin nuorisolle kuin vanhuksille.

Kattava lisälaitevalikoima

Järjestelmän lisälaitevalikoima on yksi alan kattavimpia, ellei jopa kattavin.

Pulseen on saatavissa "perusantureiden" lisäksi myös useita erilaisia "älykkäitä" lisälaitteita. Älykkäällä tarkoitetaan, että joillakin tuotteilla on useampia toimintoja. Esimerkkinä Pulsen pistorasiarele, johon on integroitu myös sähkönkulutuksen valvonta ja loki.

"Pulsen lisälaitevalikoimaa laajennetaan aktiivisesti, muun muassa asiakaspalautteen pohjalta."

Pulse-APP graafinen käyttöliittymä ja asennus

Tämä täysin uudenlainen, graafinen käyttöliittymä toimii saumattomasti kaikissa Android- ja Apple-puhelimissa. (Tuki myös Apple-kelloille ja Siri-puheohjaukselle.)

Kaikkien lisälaitteiden ohjelmointi tapahtuu sovelluksessa valokuvaamalla tuotteessa oleva ns. QR-koodi. Asennus ja ohjelmointi on vaivatonta, eikä vaadi vuosien teknistä osaamista ja koulutusta, kuten käytännössä kaikissa kilpailevissa laitteistossa. Laitteen mukana toimitetusta linkistä voi katsoa vaihe vaiheelta tapahtuvan käyttöönoton ja samalla asentaa laitteen itse sen mukaisesti.

Tämä on uskomattoman fiksu oivallus valmistajalta, laitteiston asennus onnistui ilman mitään työkaluja ja aiempaa osaamista!

Sovelluksella hallitsee vaivattomasti myös valvontakameroiden livevideota ja niiden tallenteita. Kiinteistön valaistuksen, lämmityksen, ym. sähkölaitteiden ohjaus on myös mahdollista.

Kaikki tämä tapahtuu siis ennennäkemättömän helposti yhdellä ja samalla sovelluksella!

Pulse-peruspakkaukset

Peruspakkauksia on saatavissa kaksi erilaista: Ns. peruspakkaus 1 ja sitä hieman laajemmin varusteltu peruspakkaus 2.

Pakkaus 1 sisältää seuraavat, valmiiksi esiohjelmoidut lisälaitteet:

  • Keskusyksikkö, jossa integroituna: WLAN-, LAN- ja GSM-tekniikka + akku + integroitu antenni ja USB-virtalähde
  • 1 kpl langaton liiketunnistin kätevällä magneettikuulajalalla
  • 1 kpl langaton monitoimi kauko-ohjain
  • 1 kpl langaton ovimagneetti

Pakkaus 2 sisältää kaikkien ed. mainittujen tuotteiden lisäksi myös seuraavat lisävarusteet:

  • 1 kpl langaton ovimagneetti
  • 1 kpl langaton ohjausrele pistorasiaan, sähkönkulutuksen mittauksella ja lukuisilla erilaisilla automaatiotoiminnoilla
  • 1 kpl langaton valvontakamera ulkokäyttöön, + 30 m yönäöllä, 2-suuntaisella äänellä ja tarkalla Full HD -kuvalla

Langattomien lisälaitteiden paristokesto vaihtelee käyttöasteesta sekä anturi- ja paristotyypistä riippuen n. 2 ja 5 vuoden välillä. Järjestelmän langattomien lisälaitteiden maksimi kantomatka on noin 200 metriä ja niiden signaali läpäisee hyvin myös raudoitetun betonin sekä hirsirakenteet.

Katso tuotteen esittelyvideo osoitteessa: www.celotron.com/pulsevideo.

Edistyksellistä tuotetta myyvät kaikki hyvin varustetut turva- ja sähkötarvikekauppiaat kautta maan, sekä tunnetuimmat sähkö- ja rakennustarvikkeita myyvät verkkokaupat.

Yhteystiedot:
Celotron Oy
P. 044 780 7700
[email protected]
www.celotron.com/pulse

Celotron Oy

Celotron Oy on vuodesta 1996 asti valmistanut erilaisia GSM-puhelimilla ohjattavia kodin sekä teollisuuden laitesovelluksia. Celotron Oy on valmistanut mm. maailman ensimmäisenä pidetyn GSM-toimisen kotiautomaatiolaitteen. Laaja osa heidän liiketoimintaansa on myös erilaisten kamera- ja kulunvalvontatuotteiden maahantuonti ja tukkumyynti.

Yrityksen toiminta tapahtuu yli 20 000 m² moderneissa tiloissa Tampereella Hankkion teollisuusalueella. Huippuluokan tuotantotilat ja osaava, pitkäaikainen henkilöstö Suomessa, sekä poikkeuksellisen laaja yhteistyöverkosto Euroopassa takaavat, että Celotron Oy kykenee mittaviinkin projekteihin.

Muita uutisia