Jyväskylän Rakennusmessuilla paljon monipuolista ohjelmaa

Rakennusmessut vuonna 2020. Kuva: Jyväskylän Messut Oy. Kuvaaja: Anne Kalliola
Rakennusmessut vuonna 2020. Kuva: Jyväskylän Messut Oy. Kuvaaja: Anne Kalliola
10.03.2023 | Rakentaminen

Kaipaisitko uudistusta kotiisi?

Löydä uusinta tietoa ja parhaat ratkaisut kodin tai kesämökin uudistamiseen. Jyväskylän rakennusmessuilla on yli 140 näytteilleasettajaa esittelemässä rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja pihanlaiton uutuuksia ja trendejä. Messujen teemoina ovat uudisrakentaminen, remontointi- ja talotekniikka, sisustaminen ja koti sekä vapaa-ajan asuminen ja piha.

Monipuolista ohjelmaa

Messut tarjoavat monipuolista ohjelmaa kolmen päivän ajan. Messuilla kuulet mielenkiintoisia puheenvuoroja suosituista teemoista, ajankohtaisista aiheista ja keskisuomalaisista hankkeista.

Mukana TV:stä tuttuja asiantuntijoita ja sisustamisen ammattilaisia:

  • Arin ja Kirsin Remppacorner – Kotirempat-ohjelmasta tunnettu remppakaksikko pitää työnäytösdemoja ja jakaa remppavinkkejä
  • Kati Jukarainen – Huvila & Huussi -ohjelmasta tuttu pihasuunnittelija jakaa parhaat ideat koti- ja mökkipihan suunnitteluun ja hoitoon
  • Kirsi Salo – Onnellisten kylä -ekoasumishankkeesta ja tv:stä tuttu mediapersoona ja hyvinvointivalmentaja kertoo vinkkejä onnelliseen asumiseen
  • Maru Hautala – kertoo uusista ratkaisuista sisustamisessa jo rakennusvaiheessa
  • Eevi Vihinen – jakaa tietoa aistiesteettömään sisustamiseen
  • Meja Hynynen – antaa vinkkejä omannäköisen kodin sisustamiseen
  • Kerttu Pylvänäinen – jakaa ideoita kesämökin sisustamiseen

Kiinnostavia puheenvuoroja

Ohjelmassa muun muassa tulevaisuuden näkymät asunto- ja kiinteistösijoitusmarkkinoilla, älykodit, energiatehokkuus, paneelissa onnistunut asuntokauppa ja hiilineutraali rakentaminen sekä materiaalien kierrätys ja jätelainsäädäntö.

Ohjelmaa myös rakentamisen ammattilaisille

Ajankohtaisia aiheita rakentamisen ja remontoinnin ammattilaisille, muun muassa teollisen puurakentamisen kehittämisestä, rakennusmateriaalin 3D-tulostus, laserskannaus rakennus- ja korjaushankkeiden lähtötietojen keräämisessä ja kiertotalousratkaisut betonirakentamisessa.

Tervetuloa inspiroitumaan Jyväskylän Rakennusmessuille 17.–19.3.2023 Paviljonkiin. Täältä löydät parhaat ideat ja ratkaisut rakentamiseen ja remontointiin.

Messut ovat avoinna:
Perjantai 17.3. klo 10–17
Lauantai 18.3 klo 10–17
Sunnuntai 19.3 klo 10–16

Teksti- ja kuvalähde: Jyväskylän Rakennusmessut

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia